Gelinlik Ayakkabısı Özel Siparişle Yaptırdıgım Muhteşem Gelin Ayakkabim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wildosh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gerçekten ayakkabim güzel mi..?

• Çok Güzel

OY: 62 16,9%
  • Güzel

OY: 105 28,6%
  • Sıradan

OY: 200 54,5%

• Ankete Katılan
    367
Bu ayakkabıya "sıradan" diyebilen arkadaşların giydikleri "sıradışı" ayakkabıları merak ettim doğrusu.

Gayet şık bir ayakkabı ama düğün için rahatlığı ya da gelinliğe uyumu tartışılır elbette.

Ve evet bu modeli daha önce de bir tasarımcının kreasyonunda görmüştüm,konu sahibine has bir tasarlama değil.

Başlığa muhteşem gelin ayakkabım yazıp sonra bizden yorum beklemeyi,hele hele de bunu ankete dönüştürmeyi pek bi sıradışı buldum ben ayakkabının sıradanlığı/sıradışılığı konusunda bi fikrim yok.dikkat çekici olan herşeye güzel diyemeyiz bence,kısacası beğenmedim:97:

biraz farkli bi ayakkabiymis. ben sahsen giymezdim ama zevkler ve renkler tartisilmazmis. herkezin zevki farklidir. yinede mutlulukla giymissindir umarim

Ben çok güzelim derken düğün gecemde herkez ayakkabilarıma baktı, Bir daha evlensem ayakkabımın altına nazar boncuguda taktırcam, İşte o ayakkabim :)

Canım anlamadığım gelinliğin altında ayakkabını herkes nasıl gördü (senin söylemene göre) bence biraz abartmışsın ama sen içine sinmiş giymişsin başkalarını boş ver ama bence çokta güzel değil dedim ya zevk meselesi ... mutluluklar dilerim...

cok marjınal olmuslar begendım .cnm bu ozel ayakkabıyı nasıl yaptırıyorsunuz kendınız mı tasarlıyorsunuz ayakkabıyı ,yoksa bır yerde gordugunuz ayakkabıyımı yaptırıyorsunuz ?

Waoww çok değişik hoşuma gitti.. Lady Gaganın giydiklerine benziyor biraz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…