• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Özel Siparişle Yaptırdıgım Muhteşem Gelin Ayakkabim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wildosh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gerçekten ayakkabim güzel mi..?

• Çok Güzel

OY: 62 16,9%
  • Güzel

OY: 105 28,6%
  • Sıradan

OY: 200 54,5%

• Ankete Katılan
    367
Çok farklı bi ayakkabı
arkadaşlar bazıları basit sever
bazıları çok çok farklı herkesin zevki farklıdır zemuszemus

ben hiç beğenmedim sen beğenmişsin giymişsin birde ayağında görseydik daha iyi olurdu ama sanırım ayağındayken fotografı yok

kızlar bu arada konu %99 sahte ayakkabı özel bir tasarım bir modacının belki aynısını yaptırmıştır ama onun için tasarlanmış bir ayakkabı değil

vasat berbat ayrıca gercekten boyle bır ayakkabıyla duğun yaptıgına ınanamıyorum cunku resmın netten ındırıldıgı barız bayanssulusmile en rüküş gelin ayakkabısı bence kaydirigubbakcemile3

evet arkadaşlar özel sipariş ayakkabı.. !!!
.guzelbayan.com/moda-trendler/6645-gelin-ayakkabilari.html
.alemim.de/forum/kithisel-bakym-makyaj-ve-moda/48588-gelin-ayakkabylary.html

başlarına www koyarak bakabilirsiniz

vasat berbat ayrıca gercekten boyle bır ayakkabıyla duğun yaptıgına ınanamıyorum cunku resmın netten ındırıldıgı barız bayanssulusmile en rüküş gelin ayakkabısı bence kaydirigubbakcemile3

[ı][ı]bence de çok abartılıııı sadelikten yanayım benn ama sen beğendiysen sorun yok [/ı][/ı][/ı][/ı]

Kusura bakma arkadaşım ama fikrimizi sorduysan kendi fikrimi söylemek istiyorum hiç beğenmedim. Ben hayatta giymezdim. Bunu giydiğinede inanamıyorum açıkçası tabi önemli olan senin ne düşündüğün içine sinmiş olması senin beğenmen. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Son düzenleme:
hayatta gıymem ben hıc tarzım degıl gercı sen gıymıssın zevkler ve renkler tartısılmaz fıkrımızi sordugun ıcın boyle cvp verdım kusura bakma

Ben çok beğendim arkadaşım.Kimseyi takma : )) zaten forum demek paylaşım demek.Veya fikir sunmak demektir.İğrenç,nasıl giydin gibi gereksiz açıklamalar zaten lüzumsuz.Sen beğenmişsin ki ben de beğendim sorun yok o zaman : ))

düğünde herkes ayakkabılarıma baktı demişsin , beğenselerde beğenmeseler de bakarlar böyle bi ayakkabıya :27:
ben beğenmedim özellikle topuğunun düz olmaması ayakkabıyı çirkinleştiriyor topuk düz olsa güzel olabilirdi :32:

Sadece çok farklı bi ayakkabı.Güzellik göreceli ve tartışılır...Tabi senin beğenmen önemli olan, güle güle kullan :)

konuyu acan kişiyi kınıyorum. internetten resim :S:S hala bole yapanlar varmıdır arkadaş:57::57::57:

Back