Gelinlik Ayakkabısı Özel Siparişle Yaptırdıgım Muhteşem Gelin Ayakkabim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wildosh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gerçekten ayakkabim güzel mi..?

• Çok Güzel

OY: 62 16,9%
  • Güzel

OY: 105 28,6%
  • Sıradan

OY: 200 54,5%

• Ankete Katılan
    367
abartılı..hiç begenmedim..

zaten gelınlıgın altından kımse goremıyor ki ,nazar boncugu boşa..:1ninca:

(tabı sen gleınlıgı tutup yukarı kaldırmazsan ) kaydirigubbakcemile3

bende çoğu kişiye katılıyorum ve hiç beğenmedim..bence millet o gece ayaklarına ne kadar abartı olmuş diye bakmıştır..daha narin,kibar bir ayakkabı güzel olurdu..bu ayakkabı benim için asla ayrıcalık değil.hatta zorla giydrseler utanırım..göstermemek için herşeyi yaparım

yalan söyleyip sölemediğini bilmiyorum ama
su hali ile güzel fırfırı olmasaydı cok güzel derdim

bu fotografı özel stüdyoda çektirdin herhalde! dikkat ettiyseniz ayakkabının arkası gölgeli ve ayakkabının teki fotograflanmış.

iğrenç ötesi bi ayakkabı
millet senin ayakkabıların güzel diye değil komik diye sürekli ayakkabılarına bakmışlardır

hiç tarzım değil zaten gelinliğin altında ayakkabı ne kadar görünüyorki

yalan mı değil mi bilmeme ama ayakkabılar harika bence..çok farklı ve tarz bi ayakkabı klasik bi gelinlikle komik olur tabi ama nasılsa görünmiycek diye terlik giycek değiliz di mi bence düğünümden önce görsem kesin alırdım..

hiç tarzım olmayan bi ayakkabı gelınlıgın altında bu kadar abartıya gerek yok..bu yorum ayakkabı içindi..o arkadasın yalan söledıgını dusunenlerdenım diğer arkadaslar gıbi ınternetten alınmıs fotograf barız bellı zaten herkes yalan dedıkten sonra sesı çıkmamıs arkadasın..gerçekten onun olsaydı en azından çiftiye ayagında çeker eklerdı snırım buraya.hiç begenmedım ayakkabıyı şıklarda begenmedım olmadıgndan sıradanı işaretledım

bi ayakkabı için entrikaya en gerek var yane
çok beğendiysen ekelrsin resmnini kızlar nasıl dersin 47 yaşında koca kadınsın oyunlara gerek yok ayrıca ben beğenmedim

ayakkabınız o kadar muhteşemki(!) şıklara güzel değil ya da berbat seçeneği koymaya gerek görmediniz sanırım.

zevkler tartışılmaz; ama bence çok kötü.gelinliğin altına daha asil, sade ve şık ayakkabılar yakışıyor.şakkıdı

yan taraftaki yelpaze gibi yer olmasa topuk kısmını sevmedim bi de ama farklı bi ayakkabı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…