Özel sağlık sigortasından sonra hemen hamile kalmak

Merhabalar. Yaptırdığınız doğum teminatlı özel sağlık sigortası hangisi acaba ben araştırdığımda 6 ay ve sonrasında gebelik olduğunda karşılıyor sizinki çok iyiymiş
6 ay yeni oldu Anadolu sigorta öncesinde bir adet dönemiydi

Valla sigortacıma mail atıyorum cevap yazmıyor irt no da paylaşmıyorlar. Ama gittiğimde muayenelerimi vs oluyorum kapsamadığında gebelik girdiklerinde sanırım muayene de olunmuyor

Valla sigortacıma mail atıyorum cevap yazmıyor irt no da paylaşmıyorlar. Ama gittiğimde muayenelerimi vs oluyorum kapsamadığında gebelik girdiklerinde sanırım muayene de olunmuyor
Bende aynı şekilde rutin kadın doğum muayenelerimi oluyorum, hiçbir sorun olmuyor. Doktor her muayenede epikriz raporuna hamilelik başlangıcı olarak değil de SAT tarihi olarak 18 Eylülü de giriş yapıyor. Umarım sorun yaşamayız. Bu tarihe kadar hep karşılayacağından emindim, 2 gün önce okuduğum bir yazı sonrası emin olamadım. Anadolu Sigorta müşteri hizmetleri ile görüştüğümde de provizyon teklifinden önce bir şey söyleyemeyiz diyorlar

İnşallah hastane de mağdur kalmayız ne diyeyim

İnşallah hastane de mağdur kalmayız ne diyeyim
Genel Merkezden dönüş yaptılar bugün. Poliçe sırasında hamile olmayıp, poliçe sonrasında gün süresi farketmeksizin hamile kalmanız durumunda doğum teminatının kullanılabileceğini belirttiler. SAT (son adet tarihi) poliçe onayından sonra olması yeterli oluyormuş, bilginize

bende de aynı durum oldu 1 adet dönemi beklemeniz gerekiyor dendi ama kader bu ya ben hamile kaldım. 15 ocak son adet günümdü sigortadan faydalanabilmek için 30 ocak falan demem gerekiyordu ama bu sefer gelişimi geriden takip edilir diye endişelendim açıkcası. o yüzden iptal ettim ve paramı geri iade ettiler. ben de hamileyken yapılabilen sigortalardan yaptırdım. maliyeti 13 binden 48 bine çıktı ama en azından bebeğim açısından kafam rahat olacak

Harika zaten geçerli olmasa kadın doğum da muayene olamayız bence

Canım ben bunu özellikle sormuştum sigortacıya 10-15 gün sonrasıysa sorun olmaz demişti ama insiyatif galiba o kısmı ya. Direk ara konuş istersen

Merhaba kızlar bende 2023 eylül ayında anadolu sigorta yaptırdım doğum teminatlı ama henüz hamile kalamadım eylülde poliçem son bulacak ama poliçe mi yenilemek istiyorum.Yenilemeden hamile kalırsam ve yenilersem doğum teminatı hakkımı kullanabiliyormuyum bilgisi olan var mı?

Sigorta vadeniz geçmeden yeniletin bence en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…