- 4 Ekim 2012
- 16.172
- 31.566
-
- Konu Sahibi eftelya2015
Her gider artarken iş sahibi nasıl kendi gelirini azaltsın? Okulların hepsi ultra zengin her yerde şubeleri olan okullardan mı? Ne olur ben size söyleyeyim Bende iş sahibi olarak söylüyorum bunu. Benim gelirim sabitken tüm giderlerim arttı. Bu ekonomide ne oldu ezilen ben oldum mesela. Başka bu şekilde örneği olan varsa söylesin mesela gelirini azaltıp hayatına normal devam eden benden farklı bir örnek varsa lütfen cevap yazsın bende öğreneyimNiye herkes okul küçülmeye mi gitsin demiş anlamadım… okulun az kar etmesi mümkün değil mi??
Son cümlenize bakarak memurlar yıllardır enflasyonun altında zam alıyor mesela? Ama o zaman küçülmeye giderim demeden çalıştık biz. Bana göre taahhüt ettiğin şeyi yerine getirmekle yükümlüsün. Geçen sene pandemide harcamadıkları elektrik su ve ısınmaya sayabilirler bu seneki artışlarıHer gider artarken iş sahibi nasıl kendi gelirini azaltsın? Okulların hepsi ultra zengin her yerde şubeleri olan okullardan mı? Ne olur ben size söyleyeyim Bende iş sahibi olarak söylüyorum bunu. Benim gelirim sabitken tüm giderlerim arttı. Bu ekonomide ne oldu ezilen ben oldum mesela. Başka bu şekilde örneği olan varsa söylesin mesela gelirini azaltıp hayatına normal devam eden benden farklı bir örnek varsa lütfen cevap yazsın bende öğreneyim
O zamanla bu zman aynı mı? Bir kaşar bir yıl önce kaç liraydı????Son cümlenize bakarak memurlar yıllardır enflasyonun altında zam alıyor mesela? Ama o zaman küçülmeye giderim demeden çalıştık biz. Bana göre taahhüt ettiğin şeyi yerine getirmekle yükümlüsün. Geçen sene pandemide harcamadıkları elektrik su ve ısınmaya sayabilirler bu seneki artışları
Enflasyonun altında maaş diyorum yalnız. Artışlara yetişemeyen maaş demek buO zamanla bu zman aynı mı? Bir kaşar bir yıl önce kaç liraydı????
Niye herkes okul küçülmeye mi gitsin demiş anlamadım… okulun az kar etmesi mümkün değil mi??
Ama özel okul bunu nasıl yapacak ? O zman neresi oz el?Enflasyonun altında maaş diyorum yalnız. Artışlara yetişemeyen maaş demek bu
Asgari ücretli maaşları arttı. Neden? Çünkü maaşları iş veren ödüyor. Peki emekli, memur, işçi? Hepsi de kendince zorlanmıyor mu ekonomide. Onlara ne olacak?Son cümlenize bakarak memurlar yıllardır enflasyonun altında zam alıyor mesela? Ama o zaman küçülmeye giderim demeden çalıştık biz. Bana göre taahhüt ettiğin şeyi yerine getirmekle yükümlüsün. Geçen sene pandemide harcamadıkları elektrik su ve ısınmaya sayabilirler bu seneki artışları
Özel okulun cirosunu bilmiyoruz yalnız, sektörünüz de aynı değil muhtemelenKüçücük bir işletmeyim ve bırakın karımı sabit tutmayı ödemeleri denk getirsem şükür ediyorum. İ
Ara dönemde öğretmenler de zam istiyor ama arkadaşlar. Çünkü geçim zor
Kesinlikle katılıyorum size, bakın nasıl yanlışlardan donulebiliyor öyle değil mi? Haklarımızı aramalıyız,kırmadan dökmeden...Gerçekten bu dönemde yedirebilen yedirdigi kadar .Eger itiraz edeceksek bunlara etmeliyiz ki hickimse mağdur olmasın daha fazla.
150 kw dan 210 kw çıkarmışlar elektriği neden çünkü insanlar isyan ediyor artık.
Yazdim bende umarim sesimizi duyan bizi dikkate alan birileri olurYazarsanız çok sevinirim.
Hanımefendi sizce servisçilere, okul müdürlüğüne mi ses çıkarılmalı? Gündemi takip etmiyorsunuz sanırım, milletin gideri şu 3 5 ayda 2 katına çıktı.Aynen öyle millet ayaklansa bak bakalim kişin ortasimda servis parasini iki katina cikartabiliyormu ama yok bizim toplumumuz malesef kuzu gibi seslerinin cikmasi gerektigi yerde çok güzel susuyorlar
CİMER İLçe Milli Eğitime yazımı iletmiş, dün avukatla da görüştüm sözleşmede de bu tarz ibare olmadığı için (ek ücret talebi vs.) kesinlikle sizden böyle bir artış talep edemezler, ödemeyin dedi.Yazdim bende umarim sesimizi duyan bizi dikkate alan birileri olur