• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel okul mu iyi bir devlet okulu mu?

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
kızım özel okuldan indirim kazandı yarı fiyat verecez ama ben iyi bir devlet okuluna gitmesinden yanayım.devlet okulları da yarım gün bu sefer etüde gitmesi gerekecek, nerdeyse aynı fiyat bu seferde kızım ben bir başarı kazanmıştım göndermediniz derse ilerde diye korkuyorum devlete gidince.öyle ya da böyle ortada bir başarı var çok kararsızım lütfen yorum ,yardım özellikle tecrübeli annelerden teşekkürler

Ben de tecrubeli annelerin fikrini merak ediyorum... ben kizimi ozel okula gondermek istiyorum ama herkes ilkokul 4. Sınıfa kada gereksiz diyorlar....

Özel okul kurumsal bir okul mu Yani Türkiye genelinde yaygın bir başarı sahibi bir okulsa avantajı olur Benim iki çocuğumda bu şekilde bir okula gidiyor .Eğitim çok önemli bazı özel okullar tamamen reklam ve gösteriş içerikli çocuğa direk müşteri gözüyle bakabiliyor .Bu konuda özel okulun ismi ve kalitesi çok önemli eğitim anlamında.İyi bir okulsa mutlaka gönderin eğer bilindik bir özel okul değilse iyi bir devlet okulu daha da iyi olur

Özel okul kurumsal bir okul mu Yani Türkiye genelinde yaygın bir başarı sahibi bir okulsa avantajı olur Benim iki çocuğumda bu şekilde bir okula gidiyor .Eğitim çok önemli bazı özel okullar tamamen reklam ve gösteriş içerikli çocuğa direk müşteri gözüyle bakabiliyor .Bu konuda özel okulun ismi ve kalitesi çok önemli eğitim anlamında.İyi bir okulsa mutlaka gönderin eğer bilindik bir özel okul değilse iyi bir devlet okulu daha da iyi olur
Evet doğa koleji ama burada yeni açıldı

Evet doğa koleji ama burada yeni açıldı
Bu okulun franchise(frencayzing)olup olmadığını bir araştırın derim.Yeni açılmış ise bu önemli yani bir İstanbul doğa gibi olmama olasılığı yüksek

Back
X