- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.263
Okul doğru düzgün veliyi idare edemedi dediğim yorum yanlış anlaşılmasın. Demek istediğim veliler sürekli okulda at koşturmaya çalıştı. Sınıflara kadar giriyorlardı. Kurallar ve düzen yoktu. Velileri öğretmen görüşmeleri dışında randevusuz okula sokmamaları gerekiyordu. Engel olamadılar. Hatta bir tane veli bir keresinde oğlumu masasından kaldırıp arkaya oturmasını söylemiş. Sonra kızını oturtmuş masaya oğlumun masasına. Daha çok olumsuz şey yaşadık da neyse yaz yaz bitmez sanırımBenim çalışma saatlerim 8-17 arası o yüzden çocuklarım kurumsal iyi bir özel okulda. Yalnız ben oğlum 1.sınıftayken böyle bütçesi uygun diye butik okul tercih etmiştim. Başımıza gelmeyen kalmadı. İngilizce öğretmeni defalarca değişti. Hocalar maaşlarını alamadılar. Dersleri bıraktılar. Okul doğru düzgün veliyi de idare edemedi. Çok kötü verimsiz bir yıldı. Ertesi sene okulu hemen değiştirdim. Üzgünüm ucuz olan okullar hayal kırıklığı oluyor. Beklentilerin çok altında kalıyor.
Köklü zincir bir okul değilse devlet okulu derim.Merhabalar, malum okulların açılmasına az bir zaman kaldı ama bir konuda kararsız kaldım. Oğlum bu sene 1. sınıfa başlayacak. Evimin hemen bitişiğinde özel bir okul var ama öyle köklü matah bir okul değil. Senelik 27.000 TL. Sabahları evden çıkıp kendisi okula gidebilecek. Daha iyi bir özel okul için de bütçem yeterli değil maalesef. Devlet okuluna yazdırırsam da ya servisle gidecek ya da aracımla ben bırakacağım, artık hangisi uygun olursa. Hangisini seçmeliyim? Deneyimli velilerden ve öğretmen arkadaşlardan fikir rica ediyorum.
Sınıf mevcudu nedir ? Sınıflarda göçmen vs çok var mı devlet okulunda beni bunlar düşündürüyorOğlum devlet okulunda 3. Sınıfa geçti. İl geneli olan sınavlarda MaşAllah ilk 100 içinde. Okulunda halkoyunları, bağlama, ingilizce kursları da oluyor. Özel okula o kadar para vermektense çocuk için birikim yapılabilir
34 kişi. Genelde 30 kişi oluyorlar. Göçmen 1 tane var eğitim seviyesi iyi ailenin. Kızımın kreşinde de var göçmen annesi hakim babası öğretim görevlisi falan.Sınıf mevcudu nedir ? Sınıflarda göçmen vs çok var mı devlet okulunda beni bunlar düşündürüyor