- 12 Haziran 2009
- 3.936
- 4.320
-
- Konu Sahibi ordanburdanbirisi
Sözleşmeyi bulamadım ama en çok ikisinin ortalaması kadardı diye hatırlıyorumKonuşun mutlaka.
Hem erken kayıt dönemi erken olmuş hem aşırı zam. Neye göre zam yapıyorlar, ÜFE mi TÜFE mi baz aldıkları?
Şu link belki fikir verir:Sözleşmeyi bulamadım ama en çok ikisinin ortalaması kadardı diye hatırlıyorum
Erken kayıtlar normalde Şubat'ta başlıyormuş ve her sene MEB'e bildiriliyormuş.Sözleşmeyi bulamadım ama en çok ikisinin ortalaması kadardı diye hatırlıyorum
Rica ederim, google sağolsun :)
Çalışmak istememeleri çok normal çünkü çalıştırılıyorlar Fazla fazla dersimi yaptım hadi eyvallah diyemiyor genelde haftasonu da okuldalar ve haftaiçi de genelde tüm gün okulda oluyorlar sürekli de bir faaliyet içindeler bencede gayet yorucu35 bin mi?? ben olsam o parayi biriktirir ilerde yurt disinda okumasini saglarim.bi ogretmen olarak kesinlikle ozel okula karsiyim evet imkanlar fazla ama benim gordugum bi kac okulda genelde bosta kalmamak adina gelen ogretmenlerle dolu.hepsini genellemiyorum ama hic bi ogretmen ozel okulda calismak istemiyor.
okulun kalitesi sundugu imkanlar ve ogretmen kadrosunun nasil olduguna bagli ama bu zam cok fazla.Çalışmak istememeleri çok normal çünkü çalıştırılıyorlar Fazla fazla dersimi yaptım hadi eyvallah diyemiyor genelde haftasonu da okuldalar ve haftaiçi de genelde tüm gün okulda oluyorlar sürekli de bir faaliyet içindeler bencede gayet yorucu
Özel okulun gerekliliği falan da değil zaten konu zam oranı normal mi değil mi sorum o
Ben yeni kayıt fiyatlarını da bir öğreneyim yarı yarıya indirimim var nasılsa bakayım kaça geliyor :)Çocukların kaydını önce sildirin sonra yeni kayıt fiyatlarıyla tekrar keydettırın. Yenı kayıt fıyatlarını ucuzdan alıyorlar. Oda onların satıs stratejısı kaydederken ucuza kaydedıp seneye fıyat yukseltmek. Nasılsa mecbur ödemeye cocukların duzenını bozmaz dıyorlar .
Öğretmen kadrosu bu sene nasılsa seneye de aynı olur bence, çünkü okul oturmuş eski bir özel okulokulun kalitesi sundugu imkanlar ve ogretmen kadrosunun nasil olduguna bagli ama bu zam cok fazla.
Ben özel okullarda yıllarca çalıştım bunu yapan velıler vardı :) Sizin okul yutar mı bılmıyorumm ama bize yutturdular :)Ben yeni kayıt fiyatlarını da bir öğreneyim yarı yarıya indirimim var nasılsa bakayım kaça geliyor :)
Onlar secilmis cocuklar zeki olanlar onlara ozel ilgi var cunku derece yapinca reklam oluyor onun disinda cocuk yesin icsin pohpohlansin hepsi bu devlette egitimin ve ogretmen kalitesinin daha iyi olma ihtimali yuksek .kurumsal köklü kolej istisnalari var tabi.
kesinlikle aynı fikirdeyim ve uygulamaya başladım da.kızım 8 e girecek özel kreşte dahil hiç bir okula göndermedim.o parayı sankı ozelde okuyormuş gibi kenara atıyorum.amacım o amanda bugun kü gibi tercih ederse tıp fakültesi ücretli.şu an sınıfın en iyisi ama ben buna guvenmıyorum ve yüzde yuz burssuz da olabıleceğini düşünerek tedbırımı alıyorum şimdiıden.arkadaşımın kardeşi 14000 le girdi burssuz tıpa başkent in.eğitim de zor iş te zor artık.annem lise diplomasıyla sınıf öğretmenliği yaptı.şimdi master lı asgari ücretle çalışıyor35 bin mi?? ben olsam o parayi biriktirir ilerde yurt disinda okumasini saglarim.bi ogretmen olarak kesinlikle ozel okula karsiyim evet imkanlar fazla ama benim gordugum bi kac okulda genelde bosta kalmamak adina gelen ogretmenlerle dolu.hepsini genellemiyorum ama hic bi ogretmen ozel okulda calismak istemiyor.
%25 zam istemişler yarı yarıya değil. Bir de enflasyon zaten %23 ler civarında oldu diye biliyorum.Geçen sene çok makuldü istenen zam bu sene yarı yarıya zam istemeleri çok fazla geldi itiraz edemiyor muyuz
ilkokulda en önemlisi öğretmen. biz çok şanslıyız hem işini seven hem dürüst duygusal insanı yönü gelişmiş modern 28 yıllık bir öğretmen de 2. sınıfa giden kızım.çocuk her sabah okula mutlulukla gıdıyor.öğretmeni sınıfça el üstünde tutuyoruz gider ya da emekli olur diye ödümüz kopuyor valla.aldığı maaş helal olsun sonuna kadar35 bin mi?? ben olsam o parayi biriktirir ilerde yurt disinda okumasini saglarim.bi ogretmen olarak kesinlikle ozel okula karsiyim evet imkanlar fazla ama benim gordugum bi kac okulda genelde bosta kalmamak adina gelen ogretmenlerle dolu.hepsini genellemiyorum ama hic bi ogretmen ozel okulda calismak istemiyor.
Yarı yarıyadan kasıt geçen sene zam %13 iken bu sene %25e çıkmış olması%25 zam istemişler yarı yarıya değil. Bir de enflasyon zaten %23 ler civarında oldu diye biliyorum.