- 12 Haziran 2009
- 3.936
- 4.320
- Konu Sahibi ordanburdanbirisi
Büyük oğlumu aynen dediğiniz gibi yazdırdık ama okul saatleri sıkıntı oldu etütler sıkıntı oldu falan derken bağışlar dolayısıyla müdürde görevden alındı sonra da okul kolej havasından çıktıAna okullarda özel gönderdim sonra bir tanıdığum hayat bu eğer işler ters gider devlet okuluna alırsan ilerde çocuklar çok zorlanır verdiğin paranın yerine devlet okullarından kaliteli yetkin bir öğretmene yardım parası adı altında okulla bağış yaparak yazdırabilir ( o zaman öğretmenini secebiliyorsun)sonrada başarısını seyredersin dedi öyle yaptım mükemmel ötesi bir öğretmenimiz var ve gerçekten özel okul konforundayız..bunu da düşünün derim ya da düşünenlere fikir vermiş olayım.
Şuan büyük oğlum sürekli derece yapıyor sınavlarda oturup çalıştığından falan değil tamamen öğretmeninin verdiği sağlam temelden
Ama şöyle de bişey var özel okul çocuğa gerçekten vizyon da katıyor kendine güven aşılıyor oğlumun hallerinden de anlayabiliyorum. ortaokuldaki için hiç düşünmüyorum devleti, iyiki özele geçmiş diyorum ama küçük ilkokulu devlette okusa sanki daha iyi olurmuş
Oyüzden ilkokulda devlet ortaokulda özel okul sanki çok daha mantıklı bana göre