Özel Okul Burs

Gercekten cekmekoydemisin:) Sansa bak. Konu sahibinden ozur dileyerek,okul adini sorsam cok mu soru sormus olurum

Profil fotonu cok sevdigimi soylemeye geldim:)

Talihsiz bir genelleme olmuş.

Ne kadar cok cocugunu özel okula gönderen varmis.Yorumlari besinci sayfaya kadar okudum.Icimde sadece bir sizi yaratti yorumlar.11 yildir türkiye`de degilim .Egitimin n ekadar kötülestigini biliyorum ama.ben aradaki adaletsizlige üzülüyorum.Cocuklar acisindan yani.Parasi olan iyi bir egitim alabilecek parasi olmayanlarda artik sanslarina ne düserse.Egitimin adaletsizce dagitalmasi kadar kötü bir sey olamaz bence.Gercekten icim sizladi herkesin cocugu kendine kiymetli tamam ama bu gidisat toplumun etik anlayisini ne kadar bozmus.Neredeyse parasi olmayanlar dogurmasin denilecek bir noktaya gelmisiz.Cok cok üzüldüm.

Uzulme hayat bu, herkes kendi gelecegini secer. Boyle istendi boyle oldu.

Gercekten cekmekoydemisin:) Sansa bak. Konu sahibinden ozur dileyerek,okul adini sorsam cok mu soru sormus olurum

evet madenlerdeyim. Ben genel bilgi yazayim :) ozel gerekirse ozelden yazisalim :)
Aldığım en dusuk fiyati cekmekoy okyanus koleji verdi, yillik 14.750 tl (ilkokul icin)
Butik okullardan yigit okullari ve erse okullari cok iyiler, ikisinin de fiyatlari yakin anaokulu icin yillik 12 bin civari,
Şu ara hepsinin erken kayit avantajlari var, tek tek görüş derim. Beklentiler ve oncelikler cok farkli olabiliyor çünkü.

Arkadaşlar merhaba.. Cevaplar için herkese teşekkür ederim. Kızımız okulunu ve öğretmenini bırakmak istemediği için biz teklifi reddettik. 4. Sınıf sonunda yeniden durum değerlendirmesi yapacağız.

Burada çok az özelin dışındaki okullar hele de temel liseler eğitim falan vermiyor. Yüksek not ortalaması vaad ediyorlar.
Maalesef hala eğitimde eşitliği yakalayamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…