• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel mesajlar

özel mesajlar geliyo şu anda ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.. :)

evet ya benim msjlarımda silinmiş sakladığım mesajlarım vardı geri istiyorum ben mesajlarımı yaaaa:50: özellikle elaradan gelen ve aşkitodan gelen msjları kız bebiş için yöntemleri yollamışlardı

haaa bide site çok yavaşlamış yine bi yeri tıklıyorum çok geç açıyo bunada çözüm bulunsun lütfen

Son düzenleme:
evet ya benim msjlarımda silinmiş sakladığım mesajlarım vardı geri istiyorum ben mesajlarımı yaaaa:50: özellikle elaradan gelen ve aşkitodan gelen msjları kız bebiş için yöntemleri yollamışlardı

bencede msjlr geri gelsin:))))))))))

şu anda özel mesaj atmak istedim sevgili uzman ablaya ama aşağıdaki hatalardan biri oluştu diyerek malesef uzman adlı kişi mesaj alamıyor yada almak istemiyor gibi hata linkiyle karşılaştım yardım istiyorum sevgili curly...

şu anda özel mesaj atmak istedim sevgili uzman ablaya ama aşağıdaki hatalardan biri oluştu diyerek malesef uzman adlı kişi mesaj alamıyor yada almak istemiyor gibi hata linkiyle karşılaştım yardım istiyorum sevgili curly...

Uzmanın mesaj kutusu mesaj almaya kapalı o yüzdendir.. Başka birine ya da bana mesaj atmayı deneyebilirsiniz..

İKON AÇIKLAMALARI
Okunmamış Mesaj
Okunmuş Mesaj
Okunmuş Mesaj
Cevaplanmış Mesaj
Cevaplanmış Mesaj
İletilmiş / Aktarılmış Mesaj
İletilmiş / Aktarılmış Mesaj

Mesajlar hangi formatta indirilsin?:
XML | CSV | Mesaj

ben hala atamıyorum özel mesajda alamıyorum yukardaki açıklamaya gönderiyor direk beni
lütfen yardım :71:

Son düzenleme:
merhaba bende de ayni sorun var hem gelenler hem gonderilen mesajlarim silinmis:5: ustelik benim yazdiklarimi begenenler de gorunmuyor artik

Son düzenleme:
Şu anda bütün özel mesajlarşmalar çalışıyor gözüküyor.

Çalışmayanlar bana özel mesaj atmayı deneyebilir mi ?

eski mesaj kutumuz geri gelmeyecek mi? bütün mesajlarım silinmiş.

bence birine özel mesaj atabilmek için 100 mesaj sınırı da çok fazla.. sonuçta birbirimeze yardımcı olmak için burdayız ve bazı üyelere sadece özel mesajla ulaşabiliyoruz.yoksa 2 sene önce yorum yazdığı bi sayfaya tekrar girip acaba bana birşey sormuş mu diye bakmıyor kimse..
benim acil bi durumum vardı ve sınırlama yüzünden hala istedğm kişilere özel mesajla danışamadım.
sırf forum dolu gözüksün diye mesaj sınırlaması konuluyorsa çok gereksiz.

kesinlikle katılıyorum önceden 50 msjla sınırlıydı yetmedi mi 100e çıkarıldı. şimdi bunu doldurmak için gereksiz gereksiz msjlar mı yollayalım foruma??

Back
X