500 alıyorum rezillik ya bu aralar çok bezdimmmmAyıp olmazsa özelde ne kadar kazandığınızı sorabilir miyim ben?
Of sırf tecrübe için çalışıyorum iğrenç insanlar kendi çıkarını kollayan insanlar ile uğraşıyorum bıktım daha 3. ayımbenim arkadaşım çalışıyor, 2. senesi.
Hayatından bezdiğini söylüyor, ayrıntılı konuşmadık ama malum sebepler sanırım.
Öyle gerçekten daha 3. ayım bir deÖzelde öğretmenlik çok çok zor malesef
lüx bir kreşmi,subyan yurdu gibi bir yermi acaba?Öyle gerçekten daha 3. ayım bir de
çocuklrla uğraşmak insanı yorar allah kolaylık versin..Arkadaşlar benim gibi özel kreş ve gündüz bakımevinde çalışan öğretmenler var mı? Varsa dertleşelim bilgi paylaşımı yapalım . Bu aralar ciddi sinirlerim bozuk . Sizde sorun yaşıyor musunuz özellerin herşeyi sorun sanırımYORULDUUUUUUUUUUUUM
İnanın okuldaki enteresan kurucu ve müdürle uğraşmak çocuklarla uğraşmaktan daha zorçocuklrla uğraşmak insanı yorar allah kolaylık versin..
İnanın okuldaki enteresan kurucu ve müdürle uğraşmak çocuklarla uğraşmaktan daha zor
velilerden nasıl bir tepki geliyordu..ben oğlumun öğretmenine iki defa benim oğlum da dahil tüm hepsine birbirlerine vurmamalarını söylermisiniz demiştim..Kesinlikle katılıyorum sınıfaa girip kapımı kapatım çocuklarımla kalınca rahatlıyodum ama iş sadece çocuklarla uğraşmak olsa keşke baştakiler ve veliler yeter sinirlerin gerlmesi için çocukların hiç bi stresi yoktu bana
velilerden nasıl bir tepki geliyordu..ben oğlumun öğretmenine iki defa benim oğlum da dahil tüm hepsine birbirlerine vurmamalarını söylermisiniz demiştim..
okadar çocuk varken biri hasta olsa hepsine geçiyor zaten soğuk algınlığı zincirleme devam ediyor:)Hayır bu şekilde olanlar tepki değil tabi ki ben okul içinde velilerden tepki almadım sevise de çıkıyodum servisten yana velilerle problem oluyodu serviste 20 çocuk ve çocuklar 4-6 yaş arası olduğu için velileri çıkmaları için yaklaşmadan 5 dakika önce çaldırıyoduk..
Ön ve arkadaki çocukların hepsinin montunu çıkarıp ayn zamanda velileri aramak bide bunu ekstraları var çocuklar kusuyo kavga ediyo vs.
Bazı veliler bu durumda benim çocugum çok terliyo siz çıkarmıyosunuz bu yüzden hasta oldu diyodu çocuğu 6 yaşında kendi çıkarıp giyebilcek yaş yani her neyse montunu çıkarıp giydirin diyince haliyle yetişemiyosun ben genelde bunları tepki olarak görüyodum
okadar çocuk varken biri hasta olsa hepsine geçiyor zaten soğuk algınlığı zincirleme devam ediyor:)
Bulabilirseniz Ilkogretim ogrencilerine ozel ders verin. Daha iyi kazanirsiniz.500 alıyorum rezillik ya bu aralar çok bezdimmmm
sosyoloji son sınıf öğrencisi arkadaş var komşumun 2 kızına ders veriyo ayda 350..1 sınıf öğrencisi..ikiside..ayda 20 gün 2 saat..Aynen biz bile öyle oluyoruz çalıştığım müddet içinde gribim hiç geçmedi yavrucuklar sarılmak istiyo yüzüne yüzüne kanuşuyo hapşuruyo haliyle hastalık bitmiyo dediğiniz gibi :)
Okul öncesi mezunu musunuz yoksa çocuk gelişimi meslek liselerinden mi? Soruyorum çünkü iyi bîr üniversitede çocuk gelişimi okumak çekici geliyor bana ama çevremde hiç mezun olmadığı için şartlarını bilmiyorum, hep bu seviyede mi maaşlar?500 alıyorum rezillik ya bu aralar çok bezdimmmm