- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okul öncesi mezunu musunuz yoksa çocuk gelişimi meslek liselerinden mi? Soruyorum çünkü iyi bîr üniversitede çocuk gelişimi okumak çekici geliyor bana ama çevremde hiç mezun olmadığı için şartlarını bilmiyorum, hep bu seviyede mi maaşlar?
Buarada ablamın bakıcısı aylık 1200 alıyor tek çocuk için. Büyük bir şehirdeyseniz o tarz bir iş mi baksanız, okulu ve eğitiminizi referans gösterirsiniz
500 mü çok az değil mi ya500 alıyorum rezillik ya bu aralar çok bezdimmmm
Staj yapmıştım kabus gibi geçmişti bitincede arkaama bakmadan kaçmıştım
sosyoloji son sınıf öğrencisi arkadaş var komşumun 2 kızına ders veriyo ayda 350..1 sınıf öğrencisi..ikiside..ayda 20 gün 2 saat..
Okul öncesini kazanmak çok zor artık maalesef puanlar tavan ve ilk zamnlardaki gibi atamada yapmıyor ben çocuk gelişiimi bitirdim lisede açıktan sosyal hizmetler okuyup çalışıyoum daha 18 yaşındayım yani gerçekten etrafımdaki her öğretmen ne kadar iyi olduğumu söylüyor ama dediğiniz gibi bunun karşılığını alamıyorum . Burası küçük bir ilçe olduğu için başka çalışma alanı yok ben de 1- 2 sene deneyim yapma amacındayım yoksa çekilmez . İlerde büyük şehre taşınıcam yani ileriyi düşünüyorum o yüzden katlanmaya çalışıyorum bu mesleği çok seviyorummmmm . Bir de bizim okulda ege çocuk gelişimi bitirmiş bir kız var yazık o da burda sürünüyo önemli olan iyi bi yer bitirmek değilde iyi bir çalışma yeri bulmakOkul öncesi mezunu musunuz yoksa çocuk gelişimi meslek liselerinden mi? Soruyorum çünkü iyi bîr üniversitede çocuk gelişimi okumak çekici geliyor bana ama çevremde hiç mezun olmadığı için şartlarını bilmiyorum, hep bu seviyede mi maaşlar?
Buarada ablamın bakıcısı aylık 1200 alıyor tek çocuk için. Büyük bir şehirdeyseniz o tarz bir iş mi baksanız, okulu ve eğitiminizi referans gösterirsiniz