Özel hastanede doğum yapan anne

tam bir cehalet maalesef karna bastırma olayı. amerikada yapılmış kaç tane normal dogum videosu izledım karna bastırma falan yok. Allah korusun tam açılmadan 10 cm açıklığa ulaşmadan yada bir an önce çıksın bitsin mantığıyla ebe iki dirseğiyle birden kadının karnına yukarıdan bastırıyo çocuk hemen çıksın diye. tabii annenin vajina şak diye tek hamlede çıkmasıyla paramparça. Allah korusun bu tarz cahil meslek sahiplerinden bizi :KK43:
valla tatlim reklam olurmu bilmem parali belgesel kanallarinda izliyorum aynen dedigin gibi dogum hikayeleri paylasiyolar birinde de gormedim ki sert bir mudahale kadin 3 uz dogurdu karnina dokunan olmadi ya ben anlamiyorum ki yabancilar hayvanlara bile dogumun zor olacagini gorunce sezaryen yapio inanin butun pislikler bizde bunlar gun yuzune cikanlar bide cikmayanlar var.
bnm bebegimide sirf sigortadan para almak icin yok yere kuveze attilar ana ile evladi 22 gun ayirdilar Allah belalarini versin bu kadar ozel zamanlari anlari pislestirenlerin.

valla tatlim reklam olurmu bilmem parali belgesel kanallarinda izliyorum aynen dedigin gibi dogum hikayeleri paylasiyolar birinde de gormedim ki sert bir mudahale kadin 3 uz dogurdu karnina dokunan olmadi ya ben anlamiyorum ki yabancilar hayvanlara bile dogumun zor olacagini gorunce sezaryen yapio inanin butun pislikler bizde bunlar gun yuzune cikanlar bide cikmayanlar var.
bnm bebegimide sirf sigortadan para almak icin yok yere kuveze attilar ana ile evladi 22 gun ayirdilar Allah belalarini versin bu kadar ozel zamanlari anlari pislestirenlerin.
Kadın doğum turkiyede maalesef rezil halde. Doğumu sadece para ve rant olarak görmeyen doktor o kadar az ki. Allah im bizi ıyi doktorlarla karşılaştirsin.

İki hafta önce komşumuz doğum yaptı özel hastanede,sezeryanla doğum oldu.
Bağırsağı kesilmiş ve o halde karnını dikmişler.
On gün her yediğini kusarak hastanede tutulmuş.Ailesi devlet hastanesine götürdü,ameliyata alınınca görmüşler durumu.
Şuan ince bağırsaklar komple alındı,çürümüş iç organlara yayılmış pislik.
Kalın bağırsak,karından dışarı alınıp torba kullanacak.
Ölümden döndü,halen hastanede malesef.
Özel hastaneler sadece mezbaha görevi görüyor artık ve hak talep edip kazanılması çok zor.
İmzayı atıp,herşeyi kabul ederek ve kamerasız bir ameliyathanede başınıza ne geldiğini bilmeden,hiçbirşeyi ispatlayamadan hayatınızı birilerinin ellerine teslim ediyorsunuz çok kötü.

Hem özel hem devlet hastanesi tecrübesini yaşadım kesinlikle devlet hastanesi hastasina daha iyi muamele yapıyor Allahım o yavruya şifa versin inşallah.

Kendi kendime evde mi doğursam ya :KK70:

Https://www.google.com.tr/amp/m.mil...-hipnozla-dogum-pembenar-detay-dogum-2043154/
:emir_bebek:
Her doğum böyle zor , her hastane Dr kötü değil çok şükür. İki normal doğum yaptım ikisi de kolaydı . Ama benim şartlarım uygundu. Bir tanıdık bekledi suni sancıyla çocuk inmedi aşağı hemen sezeryan yaptılar. Dr hastane iyi olucak . Bunu da arastirmak artık kolay , forumlar sayesinde.

Allah yardımcısı olsun o annenin . Ama sunuda söylemeliyim ki bir şeylerin ters gittiğini hissettiğiniz an Dr u değiştirin. Bu aile çok önce farketmiş yazılanlardan ama Dr a güvenmiş malesef. Biraz iç sesimizide dinleyelim.

İki hafta önce komşumuz doğum yaptı özel hastanede,sezeryanla doğum oldu.
Bağırsağı kesilmiş ve o halde karnını dikmişler.
On gün her yediğini kusarak hastanede tutulmuş.Ailesi devlet hastanesine götürdü,ameliyata alınınca görmüşler durumu.
Şuan ince bağırsaklar komple alındı,çürümüş iç organlara yayılmış pislik.
Kalın bağırsak,karından dışarı alınıp torba kullanacak.
Ölümden döndü,halen hastanede malesef.
Özel hastaneler sadece mezbaha görevi görüyor artık ve hak talep edip kazanılması çok zor.
İmzayı atıp,herşeyi kabul ederek ve kamerasız bir ameliyathanede başınıza ne geldiğini bilmeden,hiçbirşeyi ispatlayamadan hayatınızı birilerinin ellerine teslim ediyorsunuz çok kötü.

Cok gwcmis olsun. Allah cocuklarina bagislasin. Evet sezaryen de karın ameliyatı sonuçta. Yani normal doğum da böylesine hatalı uygulamaları olan bir doktorun sezaryen de nasıl davranacağı zaten muamma. Olması gereken bu hatayı yapan doktorların ellerinden mesleğini almak ve doktorluk yapmasına müsade etmemektir. İşte o zaman bu kadar rahat hareket edemezler. Yasalarımız yetersiz

Bu haberi ben de ekşi sözlük te okudum az önce ve cok üzüldüm. Ve dogumumu dogum evinde yapmaya karar verdim. Eger dogumevi tecrubesi olan anneler varsa yararlanmak isterim
Her kontrolümü özelde yapmama rağmen doktorumun, doğumuma az kala yalan konuşmasıyla doğum evine gittim. Hepsi bilgili kişilerdi. Ebe doğumumun zor olacağını bebeği sıkıntıya sokmamam gerektiğini söyledi. Sonra doktor geldi oda aynı şeyleri söyledi. Ama kararı bana bıraktılar. Bende denemek istediğimi söyledim ama doğum şekli aynı onların söylediği gibi gerçekleşti. Doğumum olmuyordu ve bende bebeğimi zorlamak istemiyordum. Artık sancılarda çekilmez hale gelince acil sezaryene alındım. Ama gayet güzel geçti.
Sağlıklı doğumunuz olsun.:KK200:

Randevu bulamazsan en geç 7de hastahanede ol sıra alın ben 2kez gttim 2kez de randevu alamadm sıraya girip aldım hem sabahtan çok daha iyi bakiyo bide yapilan 3lu taramayi ayrintili ultrason sonuclarini da götur soruyor cunku memnun kalcaksın emin ol.allah kucagına almayı nasip etsin insallah
tamam canım sağolasın. Amin inşallah.. Sende sağlıkla huzurla büyüt evlatlarını inşallah :KK200:

Her kontrolümü özelde yapmama rağmen doktorumun, doğumuma az kala yalan konuşmasıyla doğum evine gittim. Hepsi bilgili kişilerdi. Ebe doğumumun zor olacağını bebeği sıkıntıya sokmamam gerektiğini söyledi. Sonra doktor geldi oda aynı şeyleri söyledi. Ama kararı bana bıraktılar. Bende denemek istediğimi söyledim ama doğum şekli aynı onların söylediği gibi gerçekleşti. Doğumum olmuyordu ve bende bebeğimi zorlamak istemiyordum. Artık sancılarda çekilmez hale gelince acil sezaryene alındım. Ama gayet güzel geçti.
Sağlıklı doğumunuz olsun.:KK200:

Cok tesekkur ederim sanirim benim de sizin gibi olacak doğumum. Dogumevini görmeye gidecegim en kisa zamanda

Bazen işler ters gidebiliyor.
Ben de normal doğum yaptım ve ilk doğumumdu.
37.haftadaydım. her şey normaldi. Doktor dogumu başlatmak istedi.hastaneye yatırıldım. Suni sancı verildi.iki gün boyunca .suyum patlatıldı .doğum gerçekleşti sorunsuz .
Fakat bilinçli olsaydim .buna müsade etmeyip kendi sancılarımı beklerdim .
40 haftaya kadar.
normal doğumu erken başlatmak istiyorlar nedense .

merhaba ben ilk hamileligimde ikizdi ve özele gidiyordum...ama 5 bucuk aylikken sancilarim varken gittigimde beni kabul etmediler.cunku ikiside ölecekti ve hastahanenin adı lekelenecekti...devlete yolladilar beni...devlet hastahanesi benimle öyle güzel ilgilendiki ama maalesef bebekleri kaybettim...sonrasinda 2 kızim daha oldu ikisinide dogum evinde dogurdum ve cok memnunum yine olsa yine devlete giderim...tavsiyede ederim
Cok tesekkur ederim burada ve ekşide okuduklarimdan yola cikarak ben de devlet hastanesinde dogumumu yapmaya karar verdim. Hepimizin bebisleri saglikla büyüsün insallah

hastane olarak kıyaslamamak lazım özel yada devlet diye
insanlık lazım önce vicdan lazım böyle birşeye evet normal doğum en güzeli
ama olabiliyorsa olmuyorsa zorlamanın anlamı yok isteğe bağlı sezeryan yasaktı galiba
ama zorunlu olduktan sonra kim ne sorabilir ki bende devlet hiç düşünmemiştim ama
parasal konuda devlete gittim ve çok memnun kaldım tatlı dilleri ilgileri muhteşemdi
yani bu durum insanlıkla ilgili özel yada devlette değil. Ama bazı özeller gerçekten para tuzağı dillerini
tatlı tutarak alıyorlar ama bilgi konusunda herşeyden mahrum Rabbim şifasını versin inşallah
tez zamanda çok üzücü bir olay..

Https://www.google.com.tr/amp/m.mil...-hipnozla-dogum-pembenar-detay-dogum-2043154/
:emir_bebek:
Her doğum böyle zor , her hastane Dr kötü değil çok şükür. İki normal doğum yaptım ikisi de kolaydı . Ama benim şartlarım uygundu. Bir tanıdık bekledi suni sancıyla çocuk inmedi aşağı hemen sezeryan yaptılar. Dr hastane iyi olucak . Bunu da arastirmak artık kolay , forumlar sayesinde.

Allah yardımcısı olsun o annenin . Ama sunuda söylemeliyim ki bir şeylerin ters gittiğini hissettiğiniz an Dr u değiştirin. Bu aile çok önce farketmiş yazılanlardan ama Dr a güvenmiş malesef. Biraz iç sesimizide dinleyelim.
Ama nereden bilebiliriz bize denk gelmeyeceğini?
Ben forumlara falan pek inanmıyorum, eşim it çünkü o forumlarda dönen reklamların nasıl yapıldığını ve fazla övülen hastanelerde neler döndüğünü iyi biliyorum. Yakınlarıma soruyorum aynı hastaneye biri çok iyi derken diğeri çok kötü diyebiliyor. İnsan kararsız kalıyor.

Burada biri 30 'dan fazla kontrol yüzünden idrar sorunu yaşadığını yazmıştı. Hatta ömür boyu idrarını tutamazsın demiş doktoru. Sizde böyle bir sorun olmadi mı?
2 ay idrar çıkışında ağrılarım oldu hepsi bu idrar tutamama vs olmadı ve şuan bebeğim 4.5 aylık hepsi geçti alt bölgem doğumdan öncekinden daha iyi görünüyor dikişlerin atılışı da önemli

Durum su. Hastane ota b.ka keyfe kullandigi sezeryan kotasini doldurmuş ve mecburen kadini da normal dogurtmaya uğrasmış. Kasapliga dondu is iyice. Keske hacettepe de dogurabilseydim allahim. Müşteri degil hasta olsaydım

Aynen katiliyorum
Bu kadar dangalaklik ve vicdansizlik olmaz.

Back
X