Merhabalar, benim de bebeğim tüm vücûd soğutma aldı. Şimdi 13 aylık. Bebeğimi sezeryanla doğurdum. Anne karnında yan pozisyondaydı. Doğumda kalbi durmuş. Ağlamadı bebeğim. Ampü ile müdahale ettiler. Önce yenidoğan yoğun bakıma, sonrasında daha iyi imkanları olan özel bir hastahaneye sevk ettiler. Orada tüm vücûd soğutma aldı. O günlerde sitelere girip, bana umut olacak bir yazı aradım. Maalesef yoktu. Her okuduğum hikaye, içimdeki derin ve tarifsiz kederi yoğunlaştırıyordu. Her an her saniye ağzımdan dualar düşmedi. Tüm bebekler için. 6. günün sonunda bebeğimi kucağıma aldım. Nörolojik takibe başlandı. 2.5-3 aylık olunca kafasını tutacak, gülecek dedi doktorumuz. O evreyi rahat atlattı. İsmi söylendiğinde bakıyordu bu da önemliydi.4–5 aylık arası yuvarlandı. 6 aylıktı desteksiz oturdu. 7.aylıkken sürtündü. Baba diyerek ilk kelimesini söyledi. 8. Aylıkken emekledi. 11 aylıkken dayı, teyze, Dede, nene v.s kelimeleri söylüyor, herkesi tanıyordu. 9 aylıkken tutunup yürümeye başladı. Şimdi 13 aylık. 6-7 adım atıp düşüyor. Bir aya kendini daha sıkı tutarak yürüyecek. Yaşadıklarım umarım birilerinin içini ferahlatır. Rabbim çocuklarımıza sağlık sıhhat versin. Sevgilerle...