Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık sorunu mu var üç aylık çok küçük eve sunnetci çağırmak neden ki
Oğlum 50.günlükken hastanede çocuk cerrahi tarafında yapıldı sünnet
Aldığım.en güzel.kararlardan
Dönemiyordu emekleme koşma çarpma yok aglaya ağlaya bi parçası kesilecek gibi saçma düşüncelere kapılma yok
Mis gibi hemen de iyileşti
Surec hakkinda ayrintili bilgi verebilir misiniz size zahmet?
Ben acı eşiklerinin yğksel olduluna inanmıyorum o zaman neden topuk kanı alınırken nasıl ağlıyorlar.Bence şu dönem beklemek en iyisi.Hayir acı eşiği yüksekken yaptirmak istedik
Bizde 10 gun once 6 yasinda oglumu eve sunnetci cagirip yaptirdik. Fazla hafife almisiz onu anladim. Lokal anesteziliydi ama oglum cok korktu cok agladi bizde perisan olduk tabi o halini gorunce. Keske daha kucuk yaptirsaymisiz dedik. Cunku hemuz korku bilmiyor ve hatirlamiyor olicak. Kesinlikle kucukkem yaptirmanizi dogru buluyorum. Ama evde yaptirmayin benxe o ani gormemek daha iyi ben etkisinden cikamadim. Birde yetmez gobi esimin ailesi bize tavir aldi onl arda sunneti gorcekmis neden sulaleyi eve cagirmamisiz die. Tam rezillik...Arkadaslar 3 aylik bebegim var. Esim eve sunnetci getirip kesstirmek istiyor. Siz nasil yaptiniz paylasir misiniz?
Bende yaptirmadim. Oglum 5 aylik. Yaptirmicam da büyüdüğünde isterse kendisi yaptırır. Böyle hurafeler eskide kaldı. Dediğiniz gibi zarari da varE) hicbiri yani yaptirmamak; cunku adi ustunde sunnet, farz degil (dini acidan)
Saglik vs diyenler de antitez makaleleri okusun diyorum
Hıc sormayın. Bizde buyuk oglum 8 yasında iken yaptırdık. Eve cagırdık dru. Ve gercekten hafife alınacak bısey degıl. Cocugum sapsarı kesildi mahvoldu bizde karsısında izlerken oyle tabı. Zor bir surec. RABBIM Bu konuda da herkesin yardımcısı olsun. AMINBizde 10 gun once 6 yasinda oglumu eve sunnetci cagirip yaptirdik. Fazla hafife almisiz onu anladim. Lokal anesteziliydi ama oglum cok korktu cok agladi bizde perisan olduk tabi o halini gorunce. Keske daha kucuk yaptirsaymisiz dedik. Cunku hemuz korku bilmiyor ve hatirlamiyor olicak. Kesinlikle kucukkem yaptirmanizi dogru buluyorum. Ama evde yaptirmayin benxe o ani gormemek daha iyi ben etkisinden cikamadim. Birde yetmez gobi esimin ailesi bize tavir aldi onl arda sunneti gorcekmis neden sulaleyi eve cagirmamisiz die. Tam rezillik...
Konuyu yazalı baya olmuş ama sonradan okuyacak arkadaşlar için belki faydalı olurArkadaslar 3 aylik bebegim var. Esim eve sunnetci getirip kesstirmek istiyor. Siz nasil yaptiniz paylasir misiniz?