Yeni Ev, Alt komşunun Kayınvalidesi. :(

bi ev sahibi istediği kadar kötü olsun kirayı geciktirmedikten sonra ne muhabbetiniz olacak ki..
vardır bi hinlik altında görüşmeyin o kadınla hiçbir şekilde yararı olmaz zararı olur.

Ben de ev sahibine bizi kotuler sacma sapan seyler yapar diye korktum. Bisey yapamasa bile huzursuz eder diye.. Zaten aksam 6da eve geliyorum sabah 7de cikiyorum. Haftasonu evdeyim sadece onu da teyzemde ya da kayinvalidem de geciriyorum. (Kendi ailem izmirde oldugundan) Yine de huzursuz ederse ben de tutamam kendimi ortam bozulur.. Apartmanda 4 daire var. Suan bi onlar bi biz oturuyoruz. :/

Ben de ev sahibine bizi kotuler sacma sapan seyler yapar diye korktum. Bisey yapamasa bile huzursuz eder diye.. Zaten aksam 6da eve geliyorum sabah 7de cikiyorum. Haftasonu evdeyim sadece onu da teyzemde ya da kayinvalidem de geciriyorum. (Kendi ailem izmirde oldugundan) Yine de huzursuz ederse ben de tutamam kendimi ortam bozulur.. Apartmanda 4 daire var. Suan bi onlar bi biz oturuyoruz. :/
siz onun her yaklaşımına uzak ve ciddi olun yüz bulması gerek sizi ev sahibine kötüleyebilmesi için.

kendisi de kapıdan uzunca bakıp selam vermeyen biri sonuçta
hevesinizi kaçırmasına izin vermeyin, taşınma durumunu iptal etmeyeceğinize göre..
yeni ev, yeni umut, yeni heyecan....eksiltmeyin
hayırlı olsun, mutlu günleriniz olsun dilerim..

Öncelikle yeni evinizde iyi günlerde mutlu ve huzurlu yaşarsınız.Alt komşuya fazla takılmayın siz resmi davranın arada samimiyet oluşmasın öyleleri tehlikeli olurlar biraz, karşılaştığınızda selamlaşırsınız olur biter dert etmeyin kendinize daha şimdiden ev gözünüzde kararmasın.

o kadın niye öyle demiş bilemem ama ben kendimden örnek vereyim
benim ev sahişbimde çok dedikoducu, ikiyüzlü, meraklı bi insan hiiiç sevmiyorum kendisini başkalarıda pek sevmez kendisini. ben bu eve gelin geldim, yeni gelin olunca ev güzel olsun dedik biraz masraf yaptık bu yüzden çıkmak istemiyorum 2 yıl oldu. girmeden önce bu kadını tanısaydım asla girmezdim bu eve
şimdi yurtdışına gittiler 1 ay falan oldu 6 kadar yoklar inşallahh :KK71: gitmeden önce dairelerden biri boşaldı orayı tamir yaptırdılar gelincede kiraya vercekler. biri bana bu daireyi sorsa hiç tavsiye etmem kendinizi yakmayın derim :KK48:
evimden memnunum ama ev sahibinden nefret ediyorum :KK11:

Kizlar merhaba..

Esimle yeni bir eve geciyoruz. Dun evi temizlemesi icin bir abla ayarladik. Kadin eve gitti kayinvalidem de yardima gitti. Alt katta da 9 aylik bebegi olan bir genc hanim var tanismistik daha once. Onun kayinvalidesi bizim eve cikmis. Kayinvalideme "bu evi tutmasalardi keske, ev sahibi kotu, ne isleri var aslinda oglumun arkadasi da bakti buraya" falan demis. Kayinvalidem cok saftir. "Onlar begendi tuttu ben karismam" demis. Kadina bakin ya. Insan gelir hayirli olsun der dimi, nasil sinir oldum duyunca. :/

Aksam biz ugradik eve kayinvalidemi aldik. Alt kattan gecerken muhterem kadin kapidan uzun uzun bakti sak kapatti kapiyi.

E sormazlar mi adama sen de ayni ev sahibinin kiracisisin madem adam kotu ne diye gitmiyorsunuz bu binadan? Kesin oglunun arkadasina degil de bize verildi ev diye yapti. Ama benim tavrim artik ne olmali bilmiyorum. Cok sinirliyim ve saskinim. Ilk defa basima geldim Pazar gunu de eve tasinmis olacagiz.

Fikirlerinizi bekliyorum. :(
kendi kaynanalarimiz yetmez gibi, bi de milletin kaynanasiyla ugrasmak durumunda kaliyoruz :KK53:
mesafeli ol tabi, merhaba merhaba..

Back