Merhaba,
alttaki resimde gördügünüz gibi gelinligimin kollari ic gösteriyor...transparan diyebilirz, kumasi sanirim organza..ben tesettürlü biri olarak rahatsizlik duyorum...ne yapabilirim?? Altina badi giyerim dedim ama cok sicak olur diye endiseleniyorum...altina kumas diktirsem nasil olur, hatta olurmu?? Baska alternatifim varmi??Fikrinizi paylasirsaniz sevinirim..!
a.s.
güzel insan sevdiyar merhaba :)
merak ettiğimden soruyorum..
ben 1.70 boyundayım ve 51 kilocuk bir insanım :)
şu modelleri çok seviyorum ama birebir olmaması halinde tüm özelliği gider sanki bilhassa 2.nin..
yani üst kısmı düz değil de böyle kıvrım kıvrım olacak, alt kısmı aynı kabarıklıkta duracak
ecem gelinlikten olan modelin de alt kısmı birebir böyle olabilir mi dersin? bir de hiçbirinde kurdale olmayacak..
bunların dikim fiyatları ne olur sence? bana yakışırlar mı? (göğüslerim yok denecek kadar küçük ayrıca) :)
bu kıyafet çok güzel. kaça mal olur ?
Sevgili sevdiyarcım yukarda mankenin merdivende poz verdiği gelinlik modeli kısa boylu bir geline uygun mudur cnm'Ne önerirsin?Kuyruklu olan gelinlikler kısa boyu daha mı kısaltır yada tersi midir?Sevgiler
Merhaba bende birşey soracağım. Cevaplarsan sevinirim.
Temmuzda evleneceğim. vücüdümdaki bütün kilolarım göbek ve mide kısmında toplu. omuzlarım geniş. 1,60 boyumm var. 70 kiloyum( vücüdüm çok biçimsiz. bu durumda bana nasıl bir model gelinlik önerirsin.
birde istanbulun neresindesin.
ben şubat gibi gelinlik provalarına gitmeyi düşünüyordum ama çokmu erken dersin ?:bbo:
sevdiyar bu gelinlik için fiyat verebilir misin öle uzaktan hoş geldi gözüme ama çok da fikir sahibi değilim
mrb sevdiyar bu elbiseyi begendim acaba bu kaça dikilir ve dekoltesini nasıl kapatsak güzel olur etek kısmını beğendim ama göğüs dekoltesi fasla geldide:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?