• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Özel gunlerinin farkında olanlar modelistinize sorabilirsiniz...

gelinlik abiye nişanlık dikiyorum sizlerede yardımcı olmak isterim kumaşlar hakkında gelinlik nişanlık abiye hakkında aksesuar hakkında sormak istedikleriniz olursada keyifle yanıtlarım msj larınızı bekliyorum:enbuyukkk:

abiye033da8.jpg

üstteki beyazi cok begendim gece kiyafeti icin hazirlanabilir sanirim...tsk,ler paylasim icin..

selam kızlar ben 1 gelinliği 2 en fazla 3 günde dikiyorum ama provalarda sorun çıkmazsa yani zamanlamalarımız birbiriine uyarsa en fazla 3 günde teslim alabilirsiniz

mrb düş ablacım ilk sorunun cevabı sade ve askılı modellerde gelin uzun boylu görünür ikinci sorunun cevabı alacağın kumaş krep şanel olmalı akıcı ve çok zarif bir kumaştır o kumaş üzerine boncuk işlemeli tül kullanılırsa ve sade model tercih edilirse çok şık ve zarif bir gelinlik çıkar ortaya üçüncü sorunun cvb gelinlik için işlemeli tül kullanıldığı taktirde sim ve taş kullanılması doğru değildir fakat parıldaması için alacağın işlemeli tülün desenini çok iyi seçmelisin seçimler bu yönde yapılırsa sade şık ve zarif bir gelin olursun:)

Son düzenleyen: Moderatör:
modelist arkadaşlara sorum olcak benim üst bedenimle alt bedenim farklı.üst bedenim daha iri gögüslerim büyük alt bedenim ise dar. nasıl bi model önerirsiniz.gerçi düğüne daha çook var ama yine de öğrenmek istiom

seda mrb canım bu fizik uyumsuzluğu gelinlikte sorun olmaz çünkü tarlatan söz konusu yani gelinliğin eteği kabarık olduğundan alt bedenin göz önünde olmayacak abiye seçimlerinde ise belden aşağıya doğru bol kesimi tercih etmelisin çünkü bu gibi sorunları olan müşterilerime bunları tavsiye ediyorum ve çok memnun kalıyolar unutma kıyafetlerinin sana yakışması için seçimlerini çok dikkatli yapmalısın gelinliğininde üst kısmında güpür kullanılırsa göğüslerin çok ön plana çıkmaz tabi dekoltesiz istersen::

canım benim düğüne 1 ay kaldı ama daha hiç gel,inlikciye felan gitmedik.model var diktireceğim ama umarım çok geç kalmamışızdır.3 güne kadar gidicez gelinşikciye

canım aysim mrb gelinlik için geç kalmış sayılmazsın önceden hazırlanması tabiki daha iyi ama zamanı geri döndüremezsin provalarla falan en geç 1 hafta içinde tamamlanır tabi terzinin ilgisine ve yoğunluğuna bağlı şimdiden mutluluklar dilerim tatlım

slm=)yaa bn kelebeği inanılmaz seviyorm..
gelinliğimde de kullanmak istiorm..parlak ufak ufak kelebekler,sence nasıl olur? =):dance:

seldacım hoş durabilir fakat en ufak boyunu tercih etmelisin çünkü kelebek çok tercih edilen bi aksesuar değil tatlım ve etek kısmının her tarafında dağınık kullanılırsa hoş olur bide kelebek modelli simli tüller var onlarıda tercih edebilirsin tane kelebekten daha gösterişli ve kullanışlı olur canım

slm ezgip moodel olarak eklediğin model hoş öncelikle onu söyleyeyim üzerindekini güpür istersen 200 ytl malolur boncuk işleme istersen 400 malolur işçiliğiyle beraber göğüs birazdaha kapalı olursa bunu tercih et derim canım.mutluluklar

mrb sevdiyar banada bi el at ya ben bu gelinliği beğendim üstelik çok hoşuma gitti tipi felan ben 1 60 boyunda 53 kiloyum ve minyon tipliyim bu gelinlik bana yakışırmı sizce ve ben bu gelinliği beyaz diktirmek istiyorum gördüme göre gelinliği güpürle dikmişler bende böle parlak bişiler istiyorum napmam gerek bu gelinliği daha çok güselleştirmem için bana yardıme ederseniz çok sevinirim...BAHSETTİM GELİNLİK İMZAMDAKİ GELİNLİK cvp bekliyorum :)

slm güzel kız model çok güzel ve minyon tipli birine yani sana yakışır üzerindeki sırf güpür değil boncuk işlemesi var bu gelinlik sana satın almak istersen işçilik dahil yaklaşık 900 ytl ye malolur model olduğu gibi uygulanmalı ilave hiçbir aksesuar kullandırma bozulur tatlım mutluluklar

Back