- 10 Ocak 2025
- 22
- 29
- 3
- Konu Sahibi yagmursworld
Rapor almadan özel eğitim kurumlarında çocukların ders alması mümkün müdür?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba evet mümkün ama rapor olmazsa ücretsiz eğitim alamazsınız, rapor olan çocuklar haftada 2 saat ücretsiz eğitim alırlar yoksa kendi paranızla seans ders alırsınız, şifa diliyorumRapor almadan özel eğitim kurumlarında çocukların ders alması mümkün müdür?
teşekkürlerRaporsuz fiyat çok yüksek oluyo her ders şu an bin lira diye biliyorum oğlumda alıyor
teşekkür ederimmerhaba evet mümkün ama rapor olmazsa ücretsiz eğitim alamazsınız, rapor olan çocuklar haftada 2 saat ücretsiz eğitim alırlar yoksa kendi paranızla seans ders alırsınız, şifa diliyorum![]()
allah yardımcınız olsunOğlum haftada 1 ders alıyor, 1650 TL ödüyoruz. 4.5 yılda bir araba parası harcadık sanırım
Ücreti karşılığında alabilirsiniz tabi ki.Rapor almadan özel eğitim kurumlarında çocukların ders alması mümkün müdür?
Çok teşekkürler. Eğer özel eğitim alınacaksa uzun soluklu olabileceğini dikkate alarak buna göre bütçenizi planlayın. Biz özellikle rapor çıkartmamıştık ama bu kadar süreli olacağını bilsem kesin rapor çıkartırdım. O parayı evladımın başka bir ihtiyacı için birikim yapardımallah yardımcınız olsun
Sağlığı yerinde olsun hepsi yerine gelirOğlum haftada 1 ders alıyor, 1650 TL ödüyoruz. 4.5 yılda bir araba parası harcadık sanırım
Ben paraya hiç üzülmüyorum inan, yeter ki evladım sağlıklı olsun... Eğitime ilk başladığımız dönemlerde haftalık saatleri çoktu ve maaşımdan fazlasını eğitime ayırıyorduk. Yıllar içinde oğlum toparladı, saatler haftada 1e indi. Maddi imkanımız var diye Allah'a hep şükrettim, sağlık olsun çalışırız kazanırız dedim.Sağlığı yerinde olsun hepsi yerine gelir![]()
Her zaman derim Evlat hep bir yürek sızısıdır.Ben paraya hiç üzülmüyorum inan, yeter ki evladım sağlıklı olsun... Eğitime ilk başladığımız dönemlerde haftalık saatleri çoktu ve maaşımdan fazlasını eğitime ayırıyorduk. Yıllar içinde oğlum toparladı, saatler haftada 1e indi. Maddi imkanımız var diye Allah'a hep şükrettim, sağlık olsun çalışırız kazanırız dedim.
Maalesef para odaklı bu eğitimler, en son doktor muayenesine 5 bin tl ödedik, Haziran'da yine gideceğiz sanırım 7.5 TL falan olur. O nedenle Ram raporu çıkartıp devlet desteği almalarını tavsiye ediyorum herkese
Maalesef herşey paraya odaklı, bazen paranın yetmediği yerler var ama o çaresizlikte acaba dememek için her yolu deniyor aileler.Her zaman derim Evlat hep bir yürek sızısıdır.
Büyük oğlumdaki farklı bir durumdan dolayı sizi çok iyi anlıyorum elinizden geleni yapıyorsunuz mutlaka..
İyi ki sizin gibi bir anneye sahip. Böyle tedaviler için hem bilinçli olmak ve maalesef ki iyi bir maddiyatta sahip olmak lazım.Yoksa ailelerin işi zor..
Ülkemizde iyi bir hizmete ulaşmak çok maliyetli özellikle Özel eğitim gerektiren durumlar için. Allah size de bu durumda herkese yardım etsin![]()
raporun karşıladığı ücrette çok yeterli değil gibi bazı programlar için... allah herkese yardım etsin ne diyelim.Maalesef herşey paraya odaklı, bazen paranın yetmediği yerler var ama o çaresizlikte acaba dememek için her yolu deniyor aileler.
Rabbim tüm evlatlara sağlık ve bereketli bir ömür nasip etsin![]()
Gayet yeterli, çocuğun ihtiyacına göre haftada 2 saatten 8 saate kadar devlet karşılayabiliyor. Modülleri değişiyor çocukların, neye ihtiyacı varsa o modülü ve ihtiyacı olduğu kadar eğitim saatini ram ayarlıyor.raporun karşıladığı ücrette çok yeterli değil gibi bazı programlar için... allah herkese yardım etsin ne diyelim.