Özel ders ne kadar mantıklı

Estagfrullah iyiki uzun uzun yazdiniz. Dikkatlerini okudum inanın. Bakalım hayırlısı. Sirayla okuyorum cevapları. Kızım haftada 1 olsun diğer derslerede ağırlık vereyim dedi az önce r. Banada mantıklı geldi. Cok sağolun

yüzyüze aldırın ders haftada bir.anlamadığı yerleri kendi tespit etsin oraları anlattırsın zaman kaybı olmasın.konuyu iyi ki açtınız bizler de faydalanıyoruz yorumlardan

yüzyüze aldırın ders haftada bir.anlamadığı yerleri kendi tespit etsin oraları anlattırsın zaman kaybı olmasın.konuyu iyi ki açtınız bizler de faydalanıyoruz yorumlardan
Cok sagolun hepinize tek tek yazar herkesten Allah razi olsun

Malesef yuz yüze matematik hocasi bulamadik. Uzakta oturuyor hocamız o yuzden online yapıyoruz. Haklısınız dil hakimiyeti şart
Gerci gelelide 4 sene oldu ama yinede tam hakim değil sayılır burada dogan biri gibi. Cok teşekkürler

Yanlış anlamayın da bu panik neden?
Şuan günümüzde sayılı okul kaldı kazanıldığında hayata yön verecek, gerisi eski süper liselerle birleştirilerek anadolu falan oldu.
Birkaç fen lisesi, birkaç tarihi 100 seneye dayanan anadolu lisesi ve yine parmak geçmez özel okul, gerisi bir şey değiştirmez.
Çocuk kendini bir şey kazanmak zorunda hissetmemeli, yeteneği ve becerisi doğrultusunda ona faydalı olacak alanlara yönelmeli.
Matematikte başarılı olmak zorunda değil, belki dil alanında derece yapacak bu çocuk ileride.
Umarım anlatabilmişimdir.

bol bol kitap okumalı.o zaman o zor zannettiği soruların cevabını bile sorunun içinde bulacak.netten de izlesin ders videoları.online öğretmenden daha iyi anlatıyorlar emin olun

Cok sagolun cok guzel ozetlemissiniz. Bende bi sizin gibi düşünüyorum bi lgs sonucu çok kötü olursa ozguveni etkilenirmi diye korkuyorum ama bi bikkinlik oldu. Haftada bir devam edip lisede bakacagiz duruma göre galiba. Cok teşekkürler

Panigim aslında illaki iyi bir okul kazansın değil. Kizimada hep onu söylüyorum ben sadece sınav tecrübesi iyi olsun istiyorum ki uni sinavi içinde bi guvensizligi olmasin. Süreç önemli sonuç değil gibi sen elimden geleni yaptiktan sonra diyorum. Özel derse başladım cunki matematik teki basarisizligindan dolayi aptalim demeye başlamıştı. Tüm dersler için oyleyim demeye başladı ustelik
Bende bu onyargisi kirilsin istedim oyle başladık.

Okul başarısı hiçbir şeyi göstermez.
Çok üzülüyorum bu çocuklara, zihinlerine böyle kodluyorlar çünkü.
Onların elinde değil ama çevre, okul ve aileler olarak resmen böyle değerlendiriyorlar.
Ben sizin yerinizde olsam ya spor ya bir müzik, satranç vb alanda hem stres atmasını hem de kendine güvenmesini sağlardım.
Birkaç kutucuğun tam ergenlik zamanında kendilerini zedelemesine izin vermeyin lütfen.

Doğruyu konuşmak gerekirse bir yaştan sonra matematik olmuyorsa olmuyordur asla zorlamayın. Kızınız yabancı ülkeden gelmiş, dil biliyor. Bu ülkede halen daha İngilizce bilen yok doğru dürüst. Kesinlikle üniversite ve lisede dile yönlendirin. Artık ülkede hiçbir bölümün ve okulun önemi kalmadı. Matematik bilip ne okuyacak? Tıp mı mühendislik mi hukuk mu? Doktorların hali ortada, mühendisler işsiz, ülkede elini sallasan avukata çarpıyor. Ama dil öyle değil. Amerikan dil ve edebiyatı okusun bir ayağı yurt dışında olsun yüksek lisans doktora için yardımcı olursunuz daha iyi burs bulabilir. Bölümlerarası geçiş de bile dil mezunları önde. Hiç kafayı yormayın çocuğu da en güzel çağında sıkmayın madem dili var kebap.

Ben yazdıklarınıza katılıyorum. Allah herkesi sayisal alanda herkesi sozel Alanda aynı orada zeki yada yetenekli yaratmamus. Dolayısıyla bunun kompleksini yapmıyorum sadece çocuğum matematikten dolayi Ben aptalim hic bi dersi yapamıcam deyince bu onyargisı kirilsin istedim. Böyle başladı bu seruven. Lgs dede kötü sonuç yine ozguvenini etkileyecek diye devam etsin istedim ama suan muammadayim.

Allah razi olsun içimi rahatlattiniz. Bende oyle düşündüm aslında ogretim uyesi vb bile olabilir ki yinede mutlu olacagi bi meslegi olsun en önemlisi bu. Cok teşekkür ederim

Kızınıza okumaktan çok neler sevdiğini sorun başka sorunları vardır ergenlik birinden hoşlanıyodur, kızınızı siz motive edin, Baskılamayin , burda lise için ikametgah neresi yakınsa lise orası olur yâda şehir dışı yatılı liseye falan gider.dunyanin sonu değil

Cok teşekkür ederim yazdiklariniz için

Turkiye nin egitim sistemine son derece karşı hakli olarak. Belkide asıl problem bu. Hayırlısı bakalım. Bende çok sıkan bi anne değilim arkadaş gibiyiz zaten çok şükür. Sadece bu sistem herkesi bi strese panige sokuyor iste

Temel de eksiklik varsa üstüne ne kadar tuğla orersen ör sadece birikir.malasef çoğu çocuğun temelinde eksiklik oldigu için biz önumuze odaklanip,ay şu sinavi kazansin diye bakıyoruz.her şey sinav değildir.sinav kaygısı ile öğrenilen hiç bir bilgide kalıcı değildir.tavsiyem çocuğunuzun eksikleri nerede başlıyor tespit edilip ona yönelik orotam belirlenmeli...

Hocamız zaten temeli eksik dedi. Hatta yeni nesil soru pek cozdurtmedi ilk zaman bu yüzden. Ama zaman la haftada iki gün özel ders haftada bir okulda deneme sinavi vs üstüne yurtdisindan gelmis olup bu sistemi benimseyememis olması bunaltti hafiften onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…