Söz konusu matematik oldu mu her yoruma atlıyorum
Çünkü bu konuda çok aptal denilecek kadar matematik özürlüsüydüm. Hala vaoov iyi değilim ama çözebiliyor olmanın gururunu yaşıyorum en azından. Çocuğunuz hangi seviyede şuan bilmiyorum ama özel dersin mantıklı olan kısmı şu eğer gerçek anlamda öğrenmek istiyor ve hırsı varsa o zaman istediğin kadar rahatça soru sorabiliyorsun ve katkısı oluyor gerçekten. Ben dershaneye yıllarca boşa para vererek gittim sorun dersanede mi tabi ki hayır çalışmadığım halde faydası olurdu sebebi benim. Hiç ders çalışmaz tekrar etmezdim. Ama dgs sınavı içni matematiği öğrenmem gerekiyordu bi anda istek geldi bana. 0'dan başlamam gerektiği için Antremanlarla Matematik kitabıyla başladım zaten bu kitabın olmadığı bir insan bile yok herhalde. Gerçekten bu kitabı çıkarandan Allah razı olsun çünkü üşenmemiş birde her sorunun tek tek çözüm videosunu çekmiş aynı isimle telefonunuza uygulamasını indirip tüm soruların cevabını anlatarak çözüyor ve nedenine kadar harika anlatıyor. Ben eğer video olmasaydı bu kadar iyi ve hızlı ilerleyemezdim. Çünkü başkalarına soru sormak hem zaman kaybı hem de uzaktan istediğin dilden aradığın cevabı bulamıyorsun kısacası anlayamıyorsun. Birde SORU SOR diye uygulama var bunu indirirse resmini çekip atsın soracağı soruyu anında cevap geliyor. Ciddi anlamda katkı sağlıyor bunlar. Ben temelimi tamamen Antremanlarla Mat 1 ve 2 ardından KAREKÖK kitabı ile tamamladım bu karekök kitabınında videolu cevapları olan uygulaması olan bir sistemi olduğu için devam ettim. Dershaneye gitmedim çünkü yaşıtlarım haklı olarak temelini atlatmış artık seviyesini ilerletme derdinde olan öğrencilerdi 2 yıl ünv okuduk hepimiz zaten. O yüzden anneme dedim ki ben dershaneye 1500 vermek yerine özel derse 2500 3500 verip rahatça saçma sapan sorularımı sorabilmek istiyorum dedim sağolsun bunca tembelliğime rağmen kabul etti. Ama dediğim gibi şu çok önemli derste ki gibi sorular sormayıp sadece dinleyecekse ve öğrenme isteği çok yoksa özel ders kesinlikle fayda sağlamaz siz çocuğunuzu az çok biliyorsunuzdur benimki beni biliyordu tembel bu diye başlardı konuya
O yüzden çocuğunuza göre hareket etmenizde fayda var ama şunu fark ettim tabi ki özel hocamın katkısı oldu ama olmadan bile yoğun bir çalışmayla yaparmışım çünkü o videolarla tekrar tekrar aklımda soru işareti kalmayacak şekilde çalışır hocanın yanına öyle giderdim hatta oda sen bu konuyu öğrenmişsin bunu atlıyorum derdi bazen. Ama eksik ilerleyebilirsin tabi maddi imkanınız iyiyse sorun yok. Ben hafta da 2 3 gün 2 saat olacak şekilde gidiyordum bilemediğim anlayamadığım soruları tek tek yazar orada sorardım. Yetenek kısmına gelince benimde hiç yok
DD ama yinede iyi ki ilkokul 4. sıınfta hentbola başlamışım hiç vasfım olmadan o sporu 7 yıl oynadım fiziğime ve sağlıma çok iyi geldi en azında. Hiç kilo almadan büyüdüm ve hep enerjiktim bazen yetenek aramamak lazım spora tabi çok isteksiz değilse yazdırın zaten zamanla sevektir ilkler her zaman hüzünlü geçer sonra da bırakamazsın. Mesela tenis i keşfettiğimde bizim şehirimizde yoktu o spor keşke ilkokulda keşfetseydim tenisi demiştim onu daha çok severek oynadım.Ebeveyn değilim ama tecrübesi olan tembel bir öğrenciydim o yüzden uzunca yazdım biraz kusura bakmayın