- 1 Aralık 2014
- 1.497
- 1.001
Kizim 8. sinifta. Lgs e hazırlanıyor ve kolejde okuyor. Gel gelelim matematigi cok kötü. Her hafta lgs deneme sinavina giriyorlar okulda. Online ozel ders aldirdigimdan beri (haftada 2 kere) deneme sinavindaki neti 4 ten 7 e çıktı. Sınavda 20 matematik sorusu oluyor. Yurtdisindan geldik ortaokulda basladi. Geldiğimizde beri kolejde okuyor. Denemelerde Turkce Fen Inkilap derslerindeki en yüksek başarı oranida %60 larda. Bazıları %40. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Zaman stresi yaşıyor cok ama Ingilizce de hep full çekiyor. Resim ve müzik konusunda yetenekli. Şimdi çok büyük ihtimalle lise yi yine aynı kolejde okuyacak. Lgs sinavi pek parlak gözükmüyor çünkü. Haftada 2 özel ders maddi anlamda zorluyor tabiiki ama ben lgs için zorluyordum fakat artık anladimki özel okula devam edecek. Ama matematik te sanki hep bi özel derse ihtiyaç duyacak gibi yani lise de dahi. Yurtdisindan geldiğimiz için oradan hic alisik değil bu kadar uzun okul saatine bu kadar çok sınav ve ödevlere. Bunaliyor birde haftada 2 gun online özel ders olunca. Yeterince ek calismada yapmıyor. Bi türlü olması gerektiği kadar yapamıyor. Baska ogrenciler nasil bilmiyorum. Siniftaki anneler hic irtibatta değiller birbirleriyle. Yurtdisinda bile böyle değildik biz sınıf anneleri olarak.
Yetenegine göre bir meslek dusunmedigi için o yola girmedik. Kolejde yine okursa Anadolu lisesi olacak. Bende Yurtdisinda doğup büyüdüğüm için kafam karışık. Çevrem de yok. Bi rehberligede gidip konuşmak istiyorum genel anlamda.
Size sorum kolejde kalirsa haftada 2 gün online özel ders ile boğmuşmu olacağım gereksiz yere çocuğu. Yoksa ne kadar iyi sonuç o kadsr ozguvenine iyi gelecek deyip 2 gün olarak devammi etsek? Yada 1 gunemi indirsek. Özel hocasiylada konuşacağım bunu ama sizin fikirlerinizide merak ediyorum. Genel tum konu hakkindada fikirlerinizide Merak ediyorum. Cok teşekkür ederim şimdiden.
Yetenegine göre bir meslek dusunmedigi için o yola girmedik. Kolejde yine okursa Anadolu lisesi olacak. Bende Yurtdisinda doğup büyüdüğüm için kafam karışık. Çevrem de yok. Bi rehberligede gidip konuşmak istiyorum genel anlamda.
Size sorum kolejde kalirsa haftada 2 gün online özel ders ile boğmuşmu olacağım gereksiz yere çocuğu. Yoksa ne kadar iyi sonuç o kadsr ozguvenine iyi gelecek deyip 2 gün olarak devammi etsek? Yada 1 gunemi indirsek. Özel hocasiylada konuşacağım bunu ama sizin fikirlerinizide merak ediyorum. Genel tum konu hakkindada fikirlerinizide Merak ediyorum. Cok teşekkür ederim şimdiden.