• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Özel ders mi dersane mi ?

Özel ders mi dersane mi ? Hukuk mu Psikoloji mi ?

• Ankete Katılan
    3

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.838
1.165
373
Merhaba :) İlk konumu açmış bulunuyorum an itibariyle :) 16 yaşındayım ve 11.sınıfa geçtim fakat kafam biraz karışık.Anadolu lisesinde okuyorum ve eşit ağırlıkçıyım.Matematik ve geometrim çok kötü hiçbir şey bilmiyorum desem yeridir.Tarihimde pek iyi değil.Fem dersanesinin indirim sınavına girdim ve 600 tl indirim kazanmışım 1500tlye yazacaklarını söylediler.Size sorum şu olacak özel ders mi almalıyım yoksa dersaneye mi gitmeliyim :44:Özel derside matematik ve geometri birlikte alacağım. Özel derstede fiyat 160 tlyi geçmemeli.Ve bir sorunum daha var ailem hukuk kazanmamı çok istiyor ama abim ve kuzenlerim dahil ailede 7 tane hukukçu var.Ben psikoloji yada pdr istiyorum :( küçükken hukuk istiyordum ama babam çok üstüme geldi ve soğudum hukuktan.Hukuğu sevmeme sebebimde çok fazla tayin çıkıyor bense sabit bir yerde olmak istiyorum.Avukatlıktada korkuyorum mafyadan falan :/ Lütfen yardımcı olun yaşıtlarım ve ablalarım önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Para sıkıntısı yoksa özel ders varsa dershane.

Para sıkıntısı var ama ailem egitimim icin her turlu imkani sunuyor ben tercih konusunda kararsizim

Merhaba :) İlk konumu açmış bulunuyorum an itibariyle :) 16 yaşındayım ve 11.sınıfa geçtim fakat kafam biraz karışık.Anadolu lisesinde okuyorum ve eşit ağırlıkçıyım.Matematik ve geometrim çok kötü hiçbir şey bilmiyorum desem yeridir.Tarihimde pek iyi değil.Fem dersanesinin indirim sınavına girdim ve 600 tl indirim kazanmışım 1500tlye yazacaklarını söylediler.Size sorum şu olacak özel ders mi almalıyım yoksa dersaneye mi gitmeliyim :44:Özel derside matematik ve geometri birlikte alacağım. Özel derstede fiyat 160 tlyi geçmemeli.Ve bir sorunum daha var ailem hukuk kazanmamı çok istiyor ama abim ve kuzenlerim dahil ailede 7 tane hukukçu var.Ben psikoloji yada pdr istiyorum :( küçükken hukuk istiyordum ama babam çok üstüme geldi ve soğudum hukuktan.Hukuğu sevmeme sebebimde çok fazla tayin çıkıyor bense sabit bir yerde olmak istiyorum.Avukatlıktada korkuyorum mafyadan falan :/ Lütfen yardımcı olun yaşıtlarım ve ablalarım önerilerinizi bekliyorum

ben de dersane öğretmeniyim.anadolu lisesinde olduğuna göre kötü durumda değilsindir dersaneye gidebilirsin.dersanede ders+etüt+birebir çalışmalar var bunlar verimli olur.bir de buna ek olarak bi üniversite öğrencisi olabilir( çok pahalıya gelmesin diye) matematik geometriden özel ders alırsın zaten aynı kişi 2 dersi de verebilir o zaman bomba gibi hazırlanırsın

hukuktansa pdr ya da psikoloji çok daha fazla çalışma alanının olduğu ve iyi maaş kazanabileceğin alanlar.önü çok açık.zaten 7 hukukçu varmış bi de psikolog ya da pdr uzmanı olsun :)

Bende size katılıyorum hocam :) Maddi durumumuz çok iyi değil fem dersanesi gibi bir dersanedende iyi bir indirim kazanınca kaçırmak istemedim :) Çok teşekkür ederiim :) :)

Bende size katılıyorum hocam :) Maddi durumumuz çok iyi değil fem dersanesi gibi bir dersanedende iyi bir indirim kazanınca kaçırmak istemedim :) Çok teşekkür ederiim :) :)

rica ederim :) fem dersanesi nin soruları falan iyidir gerçek sınava yakın oluyo başarılar diliyorum :)

Back