- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi yyeessiimm
Dershane masrafı fuzili bu durumda, sadece 3 dersten özel ders aldırsanız daha uygun fiatlı olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendiniz calistirin evde bence,
hem cocuga da cok yuk degil mi,
okul dersane, bir de ustune ozel ders.
yaziktir yahu.
Hem neden baska careniz yokmus, neticede bu dersleri biz de gorduk zamaninda degil mi, kiziniza siz destek olun.
Fiyat normal ama dersane neden ihtiyacınızı karşılamıyor?
8. Sinif matematigi alt tarafı, bastan teorem üretmeyecekler.
Türkiyedeki gençlere üzüldüm Hem okul, hem dershane, hem haftada 4 saat matematikmi?
Bu çoçuk bir iki yil sonra iyicene ergen buhranlarina kapilsa normal degil mi? Ve bu üstteki plan, biraz olmayan seyleri zor ile oldurmak olmuyormu? Hani zeki bir çoçuk o dershane ile, kendi basina ders çalismak ile yetinemezmi? Niye illa üstüne özel ders? Herkes mecburmu en iyi liseye gitmeye?
hızımı alamadım:))
madem konusu gelmiş öfkemi kusayım bari..
mat dediğin nedir işlem ve tek bir doğru cevabı vardır. bulduğun sonuç ya doğru ya yanlıştır.
şimdi öyle değil ama hangi şık daha yakındır diye soru mu olur yahu..
son 2 senedir yeni nesil soru sistemi var. ama okullardaki öğretmenler hala normal işlem matematiği anlatıyor. eh sıkıyorsa dershaneye gönderme yada özel ders aldırma. bir tam sayfa matematik sorusu gördüm. başından sonuna mevsim değişiyor.
A Arya_Stark01 o dediklerine ek hızlı okuma kursuna gidiyor benim oğlan. ergenliğe de bu sene girme gözünü seveyim seneye istediğin şekilde gir dedim:))
konu sahibesi bol bol kitap okusun bu arada.
hızımı alamadım:))
madem konusu gelmiş öfkemi kusayım bari..
mat dediğin nedir işlem ve tek bir doğru cevabı vardır. bulduğun sonuç ya doğru ya yanlıştır.
şimdi öyle değil ama hangi şık daha yakındır diye soru mu olur yahu..
son 2 senedir yeni nesil soru sistemi var. ama okullardaki öğretmenler hala normal işlem matematiği anlatıyor. eh sıkıyorsa dershaneye gönderme yada özel ders aldırma. bir tam sayfa matematik sorusu gördüm. başından sonuna mevsim değişiyor.
A Arya_Stark01 o dediklerine ek hızlı okuma kursuna gidiyor benim oğlan. ergenliğe de bu sene girme gözünü seveyim seneye istediğin şekilde gir dedim:))
konu sahibesi bol bol kitap okusun bu arada.
Noop bu konuda ileride ne düşünürüm bilmiyorum.
Konu sahibi yada bir başkasının çocuğu için de söylemiyorum, ama okuyan çocuk her türlü okur.
Ben ite kaka egitim hayatına karşıyım.
Okul, dersane, özel ders, evde bilmem kaç saat çalışma, proje odevi ile sonuçta 61843 mühendisten biri olacaksa ne ben yorulayim, ne çocuğum.
Egitim için çocuklarıma ciddi bir bütçe ayırıyorum şimdiden,
ama bu bütçe dersane ve özel ders parası değil.
Gidip deneyimleyecegi kurslar, kamplar, ülkeler, atölyeler olabilir.
Profesyonel fotoğraf makinası, bilgisayar yada bisiklet olabilir. Enstruman kursu, drama eğitimi, psikolojik danışmanlık her şey olabilir.
Ama daha fazla matematik, fizik, daha fazla odev, daha fazla test olmaz.
Cocuklara tek secenegi bu zamanda okul olarak sunamam.
22-23 yaşında mezun ve %90 issiz oldugunda, bunun icin miydi diyip benden nefret eder :) ben olsam öyle hissederdim en azından:)
Ben sistemin en hafif tabiri ile arizali oldugunu biliyorum fakat ayni zamanda sistemin içinde olmadigim için tabiki bilgilerim kisitli. Sadece çoçuklarin bu kadar baski altinda olmalarina çok üzülüyorum.
Bu yasta çok iyi bir lise kazansalar dahi, bir iki yil içinde acisi çikmayacaginin garantisi varmi? Üniversite sinavinda "yeter artik sinaviniz" derse? Iyicene bikarsa? (ki hakli olarak).
Ve bu soruyu sen sistemin içinde olarak daha iyi cevaplayabilirsin. Daha önceki yorumumda deginmistim. Simde her çoçuk ayni kabilyetlere sahip degil. Ayni zekaya sahip degil. Ki olmak zorundada degil. Herkes mecburen bir mühendis olmak zorunda degil, yada üniversiteye gitmek zorunda degil.
Anne babalar bunu hiç düsünüyormu? Einstein sunu demisti zamaninda, sen kalkip bir baligi, agaca tirmanma yetenegine göre yargilarsan, tüm hayati boyunca o balik, aptal olduguna inanir.
Yani zor ile baligi, agaca tirmandirmak ne kadar dogru? Anne baba bu ayrimi yapabiliyormu? Bu konuda mesela anne zor sartlarda 4500 lira harciyor çoçuk için. Cocuk bu baski ile nasil bas etsin? Ilerde basarli olsa dahi, zaten biolojik olarak anne baba hakki geri ödeme iç güdüsü varken, üstüne bu baski, eziklik kolay degil ki.
Ben sistemin en hafif tabiri ile arizali oldugunu biliyorum fakat ayni zamanda sistemin içinde olmadigim için tabiki bilgilerim kisitli. Sadece çoçuklarin bu kadar baski altinda olmalarina çok üzülüyorum.
Bu yasta çok iyi bir lise kazansalar dahi, bir iki yil içinde acisi çikmayacaginin garantisi varmi? Üniversite sinavinda "yeter artik sinaviniz" derse? Iyicene bikarsa? (ki hakli olarak).
Ve bu soruyu sen sistemin içinde olarak daha iyi cevaplayabilirsin. Daha önceki yorumumda deginmistim. Simde her çoçuk ayni kabilyetlere sahip degil. Ayni zekaya sahip degil. Ki olmak zorundada degil. Herkes mecburen bir mühendis olmak zorunda degil, yada üniversiteye gitmek zorunda degil.
Anne babalar bunu hiç düsünüyormu? Einstein sunu demisti zamaninda, sen kalkip bir baligi, agaca tirmanma yetenegine göre yargilarsan, tüm hayati boyunca o balik, aptal olduguna inanir.
Yani zor ile baligi, agaca tirmandirmak ne kadar dogru? Anne baba bu ayrimi yapabiliyormu? Bu konuda mesela anne zor sartlarda 4500 lira harciyor çoçuk için. Cocuk bu baski ile nasil bas etsin? Ilerde basarli olsa dahi, zaten biolojik olarak anne baba hakki geri ödeme iç güdüsü varken, üstüne bu baski, eziklik kolay degil ki.
Çalışıyor ödeme yapabiliriz zorlandansa ama bu kadar engabeye değermi diye aklım çok karışıktı burdaki yorumların hepsini okudum sanırım gondermicemBabası çalışmıyor mu?
Yeni tip sorulara bak istersen öyle kolay değil o işlersen calistirma, kocisin calisirsin nolur
ya 8. sinif matematigi, ne kadar zor olabilir ki
Valla kusura bakmayın ama yeni sınav sisteminden haberiniz yok galiba. Rica etsem MEB in Ekim ayı örnek sorularına bakar mısınız? Özellikle 10 matematik sorusundan kaç tanesini yapacaksınız bi bakın(20dk da)sen calistirma, kocisin calisirsin nolur
ya 8. sinif matematigi, ne kadar zor olabilir ki
Valla kusura bakmayın ama yeni sınav sisteminden haberiniz yok galiba. Rica etsem MEB in Ekim ayı örnek sorularına bakar mısınız? Özellikle 10 matematik sorusundan kaç tanesini yapacaksınız bi bakın(20dk da)
Aynen katılıyorum 8.dınıf matematiğinden ne olacakki demeyin kulağı başından 4 tur cevirip soruyorlar muhakeme olmalı sanki öyle eğitim verdiler ama konu sahibi çocugunun kapasitesini biliyordur haftada 4 saat gereksiz fazla dershaneden ek etüt alınValla kusura bakmayın ama yeni sınav sisteminden haberiniz yok galiba. Rica etsem MEB in Ekim ayı örnek sorularına bakar mısınız? Özellikle 10 matematik sorusundan kaç tanesini yapacaksınız bi bakın(20dk da)