özel bölgeyi nasıl yapuyorsunuz hanımlar yardım edin

banugnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
26
6
3
34
sir ağdayı koltuk altı ve bacak bölgeme yapıyorum özel bölgemin üst kısmında uyguluyorum ancak dudak kısmını yapamıyorum almıo tüyleri nerde hata yapıyorum ? kuaföre gidemiyorum bekarım utanıyorum evde nasıl yapabilirim

Kuaföre git tertemiz olur inan utanicak bir şey yok o temizliği görünce vazgecmezsin kuaforden veya ağda salonundan:)

ahh işte gidemiyorum bekar olduğum için evlendikten sonra kuaföre giderim ancak ..
o kısmı süremiyorum sanırım çünkü diğer bölgelerimi alıyor

ben 5 yıldır kuaföre gidiyorum.çok rahat oluyo.zaten uğraşamam ağdayla falan.tertemiz oluyo.ayrıca utanmana gerek yok bende ilk 3-4 gidişimde utanmıştım sonra alışıyor insan.şöyle düşün bu onların işi.günde kaç kişiye yapıyorlar.bi sana yapmıyolar ağda.

öle tabi haklısınn .. alışçam mecbur.. şunuda sorayım acılı oluyormu kuaförler krem sürüyor uyuşturcu diyorlar ..
bide hijjenden nasıl emin olablyrz

En iyisi evde kendin alman hijyen açısından ama yapamazsan mecbur gideceksin.

Kaliteli yerleri seçmeye çalış bari.

Ben lazer epilasyona gitmiştim, orada uyuşturucu krem kullanılabiliyordu ama ağdada olacağını sanmıyorum.

Mecbur kalınca utangaçlık da kalmıyor bu arada.

Son düzenleme:
biz doktordan çekinirken..özel bölgeleri neden başka insanlara göstereyim..mahrem diye bir şey var yaaa..oturun evinizne yapın..bence yanlış bir şey..hangi ülkede var ..bu tarz adetler..anlamadım gitti..

3 yıl kuaföre gittim.son 2 yıl ağda salonuna gidiyorum.ağda salonları daha hijyenik oluyor yani benim gittiğim yer hijyenik en azından.kadın titizlik hastası.krem sürülmüyor.acıya gelince evet acıyor bide kişiden kişiye değişir acı durumu.ama düzenli olarak gidersen ve çok uzamadan gidersen acı daha az oluyor.kökler bir süre sonar iyice zayıflıyor çünki

biz doktordan çekinirken..özel bölgeleri neden başka insanlara göstereyim..mahrem diye bir şey var yaaa..oturun evinizne yapın..bence yanlış bir şey..hangi ülkede var ..bu tarz adetler..anlamadım gitti..
sanada tavsiye ederim.çok rahat oluyor

Ağda çok iyi oluyor kuaförde yapılınca. Oraya yapamadım burayı alamadım derdı olmuyor hiç. Brde bız of puf ağrıyor diye bekleye bekleye yapıyoruz onlar acımıyo valla uyusmusken alıyorlar :))

Bir iki defa aldıktan sonra hem elin alışır hem acıyı daha az hissedersin.Kendin alabilecekken ağda salonuna gitmek kesinlikle dinen uygun değil.Kadınlar arasında mahrem bölgeler göbek ve diz arasıdır,kadın kadına dahi olsa bu bölgenin görülmesi kesinlikle haramdır.doktora gitmek görünmek gibi durumlar mecburiyet gerektirir o ayrı konu.ağdacının bunu işi olarak görmesi başkasının sizin o bölgenizi görmesini meşrulaştırmaz.

Cnm dudak kismini eldivenle al gerisini agdayla bide böyle dene istersen

Gitmeden yarim saat bir saat önce uyuşturucu kremlerden sürüp gidebilirsin ikincide zaten daha az acır...

Sevgili arkadaşım vemcaine sprey var al sık hemen uyusuyor kendin ağda yap dudak kısmında varsa eğer tüy onu da eldivenle çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…