Özel bölge temizliği

Ust kisimlara agda beziyle ufak ufak yap alta parmagina ada surup ceke ceke yap. Bi kac kez yapinca kolaylasiyor. Ben evde lazer aleti aldim cok rahatim

lazer epilasyon ben yaptırdım kurtuldum...

Bende zamanında çok yaptım öyle gayette aciyordu valla

Ust kisimlara agda beziyle ufak ufak yap alta parmagina ada surup ceke ceke yap. Bi kac kez yapinca kolaylasiyor. Ben evde lazer aleti aldim cok rahatim

Ya ben cekemiyorum tereddüt yaparken agda bandi yapısıp kalıyor

lazer epilasyon ben yaptırdım kurtuldum...

Lazer epilasyondan çekiniyorum malesef, sonuçları nasıl okur bilemiyorum.
hangi marka diye sorsam biraz detay istesem konu sahibine ayıp olur mu

Olmaz olmaz :)
alısırsın alısır orda hazirlanirkn bi selpak la temizliyeblirsn cnm

Öyle yapıcam evet herkes öyle söyledi. :)

Canım ben lazer epilasyon yaptırdım çok rahatım ta ki hamile kalana kadar uğraşma hiçbir şey le lazer e git bana zaten Dr tavsiye etmişti cildin çok hassas olduğundan ağdadan sonra yara oluyorum diye

Canım ben lazer epilasyon yaptırdım çok rahatım ta ki hamile kalana kadar uğraşma hiçbir şey le lazer e git bana zaten Dr tavsiye etmişti cildin çok hassas olduğundan ağdadan sonra yara oluyorum diye

Ben de bi doktora danışayım o halde, yaşım da uygun mu onu da sorarım

Ben de 1 hafta sonra lazere başlayacağım ama orayı nasıl açacağım bilmiyorum Ellerimle yüzümü kapatıp düşünmemeye çalışacağım sanırım. Sanki yüzü kapatınca diğer bölge de kapanıyor. Saçmalık işte, ama iyi geliyor

Benimde cildim cok hassas lazere basladim gecen mart ayinda 6. Seansma gittim valla çok buyuk rahatlik yani. Ne agdayla ugrasiyorsun ne jiletle. Genit bolgeyi ilk açtiginda cok utaniyorsun ben vazgecicem flan demistim sonra alıştım. Kesinlikle lazer

bu kuaförde ağdanın sırrı ne arkadaşlar? hem uzun sürmüyor hem tertemiz oluyor hem heryönden herkes memnun.
ne tür ağda kullanıyorlar? ağda bezi de kullanıyorlar mı? acıma ve kanama oluyor mu?

Ben epilator aldim kafaya koyup. Ama cok kotu sivilce yapti. Hatta vucudumu sicradi o sivilceler. Su an sir agdaya basladim. Cok memnunum. Ilk gun biraz hasas ama bi kac saate hemen geciyor. Oysa epilator gunlerdir cildimi yanmis gibi hissediyordu.
Daha 3 kere kullandim ama evde erkek kardesimle ve babamla yasadigim icin tamamen bitiremedim su temizligi zamana kadar :/. Tek tukleri doktor eldiveniyle aliyorum. Sicak agda oldugu icin cok fazla cekip yapistirmak cildimi tahris etmisti ilk yaptigimda.

Bnim aldigim urun su. Hazir agdalardan daha uzun sure suruyor buyumesi ve gercekten cok azda olsa bi azalma gorebiliyorum tuylerde.

Eklentiler

• images-17.jpeg
    3,4 KB · Görüntüleme: 72
Konu sahibi egerki kuafore vericegin parayi gozden cikardiysan. Philips lumeayi almayi dusundunmu hic? Konu bolumune bak gorursun. Ben biraz daha bekleseydim epilator almak yerine uzerine para ekleyip lumea alsaydim diyorum. Zaten o paramda oyle yandi epilatorun bi kcuk basligini kullaniyorum koltuk alti icin. Lumeadan herkes memnun kalmis. Bende her kadin gibi basim dertte tuylerle. Ama yine byyuk konsmus olmuyum ama orami acip onune yatmazdim ben guzellik salonunda. Dinimizce haramdir o bilgeyi hemcinse gostermek.

Evet aslında isin bir de o boyutu var.. ben lazerden korkuyorum, bir hastalık çıkmasından vs..

Evet aslında isin bir de o boyutu var.. ben lazerden korkuyorum, bir hastalık çıkmasından vs..

Bende bu 2 sebepten dolayi gitmiyorum. Yoksa kim istemez temz olmak, zevk icin o kdr zahmet cekmiyorum sonucta.
Ben o konuda soyle dusunuyorum. 30 sene once rontgen yeni ciktiginda hic bi zarari yok sagliga dediler. Doktorlar hergun kac ton rontgene maruz kaldilar. Ama 20 sne sonra " haa, kanker yaparmis, ölumculmus rontgen" dediler. Bunu yeni ogrendiler ama o zamana kadar rontgene mruz kalan kac kisi hayatini yitirdi. Pardon desen ne ise yarar daha? Ben bu yuzden korkuyorum lazerden. Belki 10 sene sonra "pardon riskliymis/ ölumculmus/pardon kisirlastiriyomus' dendginde is isten gecmis olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…