• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel bölge temizliği

Ya kızlar merhaba,

Vallahi başım özel bölge temizligiyle dertte. :KK17:Ben kendim ağda yapayım dedim yok cekemedim öyle kaldı ağda bandı. Epilatör desen korku filmi gibi. E geriye jilet kalıyor bir tek, o da mahvediyor namussuz. Cildim de hassas, krem falan yaptığimda bir milyontane sivilcem çıkıyor ve gecmiyor tekrar uzayana kadar. Üstelik artık şunlar da incelsin azalsın istiyorum, e ileride evlilik olunca kocam "aa ben ne umdum ne buldum " demesin.:KK57:

Ben karar verdim ağdacıya gidicem özel bölge için. Ama iste gel gör ki utanıyorum. Nasıl açıcam ki. Tamam onlar alışıklar hatta bıkıyorlar görmekten de, ben ilk kez gidince bi cekiniyorum. Acısından aklım çıkıyor. Bir de esniyor diyorlar deri, ne kadar doğru?

Bir de benim normal bir akıntım oluyor, her kadın gibi. hatta bazen aşırı stres yaptığımda da oluyor. Şimdi ağdacıda da olursa ne olucak? Ya ayıp olur çok.

Ayrıca kadar uzunlukta gitmek gerekir ?

Ay valla şiştim şiştim kafama takmaktan:KK61:.
Ust kisimlara agda beziyle ufak ufak yap alta parmagina ada surup ceke ceke yap. Bi kac kez yapinca kolaylasiyor. Ben evde lazer aleti aldim cok rahatim :KK200:

Ya kızlar merhaba,

Vallahi başım özel bölge temizligiyle dertte. :KK17:Ben kendim ağda yapayım dedim yok cekemedim öyle kaldı ağda bandı. Epilatör desen korku filmi gibi. E geriye jilet kalıyor bir tek, o da mahvediyor namussuz. Cildim de hassas, krem falan yaptığimda bir milyontane sivilcem çıkıyor ve gecmiyor tekrar uzayana kadar. Üstelik artık şunlar da incelsin azalsın istiyorum, e ileride evlilik olunca kocam "aa ben ne umdum ne buldum " demesin.:KK57:

Ben karar verdim ağdacıya gidicem özel bölge için. Ama iste gel gör ki utanıyorum. Nasıl açıcam ki. Tamam onlar alışıklar hatta bıkıyorlar görmekten de, ben ilk kez gidince bi cekiniyorum. Acısından aklım çıkıyor. Bir de esniyor diyorlar deri, ne kadar doğru?

Bir de benim normal bir akıntım oluyor, her kadın gibi. hatta bazen aşırı stres yaptığımda da oluyor. Şimdi ağdacıda da olursa ne olucak? Ya ayıp olur çok.

Ayrıca kadar uzunlukta gitmek gerekir ?

Ay valla şiştim şiştim kafama takmaktan:KK61:.
lazer epilasyon ben yaptırdım kurtuldum...

hayır kesınlıkle acımıyor
bana da basta cok garıp geldı ama gercekten dogru ya
cok uzamasına da hatta gerek yok sonucta agda ıcın de kılların bellı bır uzunluga gelmesı gerekıyor
ben cok rahat ettım senelerdır boyle yapıyorum
aynı agda gıbı koklerıyle gelıyor ve tertemız oluyor

Bende zamanında çok yaptım öyle gayette aciyordu vallao_O

Ust kisimlara agda beziyle ufak ufak yap alta parmagina ada surup ceke ceke yap. Bi kac kez yapinca kolaylasiyor. Ben evde lazer aleti aldim cok rahatim :KK200:

Ya ben cekemiyorum tereddüt yaparken agda bandi yapısıp kalıyor :D

lazer epilasyon ben yaptırdım kurtuldum...

Lazer epilasyondan çekiniyorum malesef, sonuçları nasıl okur bilemiyorum.
hangi marka diye sorsam biraz detay istesem konu sahibine ayıp olur mu:oops:

Olmaz olmaz :)
alısırsın alısır orda hazirlanirkn bi selpak la temizliyeblirsn cnm

Öyle yapıcam evet herkes öyle söyledi. :)

Canım ben lazer epilasyon yaptırdım çok rahatım ta ki hamile kalana kadar uğraşma hiçbir şey le lazer e git bana zaten Dr tavsiye etmişti cildin çok hassas olduğundan ağdadan sonra yara oluyorum diye

Canım ben lazer epilasyon yaptırdım çok rahatım ta ki hamile kalana kadar uğraşma hiçbir şey le lazer e git bana zaten Dr tavsiye etmişti cildin çok hassas olduğundan ağdadan sonra yara oluyorum diye

Ben de bi doktora danışayım o halde, yaşım da uygun mu onu da sorarım

Ben de 1 hafta sonra lazere başlayacağım ama orayı nasıl açacağım bilmiyorum:KK17: Ellerimle yüzümü kapatıp düşünmemeye çalışacağım sanırım. Sanki yüzü kapatınca diğer bölge de kapanıyor. Saçmalık işte, ama iyi geliyor:oops:

Benimde cildim cok hassas lazere basladim gecen mart ayinda 6. Seansma gittim valla çok buyuk rahatlik yani. Ne agdayla ugrasiyorsun ne jiletle. Genit bolgeyi ilk açtiginda cok utaniyorsun ben vazgecicem flan demistim sonra alıştım. Kesinlikle lazer

bu kuaförde ağdanın sırrı ne arkadaşlar? hem uzun sürmüyor hem tertemiz oluyor hem heryönden herkes memnun.
ne tür ağda kullanıyorlar? ağda bezi de kullanıyorlar mı? acıma ve kanama oluyor mu?:KK58:

Ben epilator aldim kafaya koyup. Ama cok kotu sivilce yapti. Hatta vucudumu sicradi o sivilceler. Su an sir agdaya basladim. Cok memnunum. Ilk gun biraz hasas ama bi kac saate hemen geciyor. Oysa epilator gunlerdir cildimi yanmis gibi hissediyordu.
Daha 3 kere kullandim ama evde erkek kardesimle ve babamla yasadigim icin tamamen bitiremedim su temizligi zamana kadar :/. Tek tukleri doktor eldiveniyle aliyorum. Sicak agda oldugu icin cok fazla cekip yapistirmak cildimi tahris etmisti ilk yaptigimda.

Bnim aldigim urun su. Hazir agdalardan daha uzun sure suruyor buyumesi ve gercekten cok azda olsa bi azalma gorebiliyorum tuylerde.

Eklentiler

• images-17.jpeg
    images-17.jpeg
    3,4 KB · Görüntüleme: 71
Konu sahibi egerki kuafore vericegin parayi gozden cikardiysan. Philips lumeayi almayi dusundunmu hic? Konu bolumune bak gorursun. Ben biraz daha bekleseydim epilator almak yerine uzerine para ekleyip lumea alsaydim diyorum. Zaten o paramda oyle yandi epilatorun bi kcuk basligini kullaniyorum koltuk alti icin. Lumeadan herkes memnun kalmis. Bende her kadin gibi basim dertte tuylerle. Ama yine byyuk konsmus olmuyum ama orami acip onune yatmazdim ben guzellik salonunda. Dinimizce haramdir o bilgeyi hemcinse gostermek.

Konu sahibi egerki kuafore vericegin parayi gozden cikardiysan. Philips lumeayi almayi dusundunmu hic? Konu bolumune bak gorursun. Ben biraz daha bekleseydim epilator almak yerine uzerine para ekleyip lumea alsaydim diyorum. Zaten o paramda oyle yandi epilatorun bi kcuk basligini kullaniyorum koltuk alti icin. Lumeadan herkes memnun kalmis. Bende her kadin gibi basim dertte tuylerle. Ama yine byyuk konsmus olmuyum ama orami acip onune yatmazdim ben guzellik salonunda. Dinimizce haramdir o bilgeyi hemcinse gostermek.

Evet aslında isin bir de o boyutu var.. ben lazerden korkuyorum, bir hastalık çıkmasından vs..

Evet aslında isin bir de o boyutu var.. ben lazerden korkuyorum, bir hastalık çıkmasından vs..

Bende bu 2 sebepten dolayi gitmiyorum. Yoksa kim istemez temz olmak, zevk icin o kdr zahmet cekmiyorum sonucta.
Ben o konuda soyle dusunuyorum. 30 sene once rontgen yeni ciktiginda hic bi zarari yok sagliga dediler. Doktorlar hergun kac ton rontgene maruz kaldilar. Ama 20 sne sonra " haa, kanker yaparmis, ölumculmus rontgen" dediler. Bunu yeni ogrendiler ama o zamana kadar rontgene mruz kalan kac kisi hayatini yitirdi. Pardon desen ne ise yarar daha? Ben bu yuzden korkuyorum lazerden. Belki 10 sene sonra "pardon riskliymis/ ölumculmus/pardon kisirlastiriyomus' dendginde is isten gecmis olucak.

Back