Özel bölge temizliği

Evet iste bundan korkuyorum ben. Bir doktora danışmak lazım..
Peki bu tüy azaltıcı kremler var ya, ismini unuttum. Agdadan sonra onlar kullanilsa azaltmaz mi? Yoksa bırakınca çıkar mi tekrar?

Kızlar ağdayla lazeri kıyasladığınızda hangisi daha çok acıtıyor? Kol altım biteli çok oldu,lazerden memnun kaldım ama bikini için dayanamam gibi geliyor.Ağdanın da zerre azalttığı yok,kararsız kaldım

Evet iste bundan korkuyorum ben. Bir doktora danışmak lazım..
Peki bu tüy azaltıcı kremler var ya, ismini unuttum. Agdadan sonra onlar kullanilsa azaltmaz mi? Yoksa bırakınca çıkar mi tekrar?

Ben bi ara bioder kullandim. Ayiptir soylemesi tuyleri alip gogsume surmustum o kremi. Keske yapmasaydim. Kremi biraktim ve 2 tuy oldu 5 tuy. Birakinca hepsi daha cok cogaltiyor.

ağda serüvenimi özet geçiyim :ilk olarak eldivenle başladım ,çok zaman alıyordu ama bırakmadım .sonra jlet kullandım mecburiyet olmasa kesinlikle kullanmazdım. en rahat olduğum şeyi son zamanlarda buldum elde ısıtma ağdayı istediğim büyüklükte kesiyorum genital bölgenin heryerini sakız gibi yapıyor .dudak kısmı da dahil...pratik...özellikle evli bayanlar eşleriniz çok beğenecektir

Kızlar geç olmadan lazere gidin ya
Hep jiletle hallediyordum
Şimdi gebeyim diye ağda yaptırmak istiyorum ama nasıl açıcam,enfeksiyon kapar mıyım diye büyük endişelerim var.

Aynı dert bendede var. Ben Hollanda'da kalıyorum, sevgilim Türkiyede bu yaz evleneceğiz ama kendi vucudumdan cok utanıyorum. Boyum 1.65 kilom 64 cok kiloluyum arkadaşlar konu nasıl acacağımı bilmedim oyüzden buraya yazdım herşeyi kusura bakmayın. Özel bölgemi jiletle ala ala cok fena kalın yaptım. Annem lazerci ama annemden cok utanıyorum annem olsa bile cok cekiniyorum ya. Göğüslerimde kücük böyle yuvarlak celanda değil. Arkadaşlar kafayı yiycem ya sırtımdada sivilceler var krem kullanıyorum fayda etmiyor ne yapacam yaa. Ya beni sonradan beğenmesse

Elde ısıtılan ağda nasıl bir şey oluyor acaba? Mesela bir fotografını koyabilir misiniz internetten?

Kızlar geç olmadan lazere gidin ya
Hep jiletle hallediyordum
Şimdi gebeyim diye ağda yaptırmak istiyorum ama nasıl açıcam,enfeksiyon kapar mıyım diye büyük endişelerim var.

Ayy allah yardımcınız olsun. Gebeyken daha da zor bu isler..

Yaşadığınız yerde iyi bir dermatolog vardır. Oraya gidin. Belki de hormonal bir durumdur sizinki. Internetten bakmayın bi tarz sorunların cevabına

iç kısımları ağdayla nasıl alıyorsunuz çok zor değilmi

peki siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz

peki siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz

Ben evde agda yapiyorum. Zamaninda epilator aldim ama can dayanmaz bu aciya dedim kenara koydum. Su an veetin yeni cikan evde sicak agdasini yapiyorum.
Makinaya jel kutusunu takiyosun, sarja takip isitiyor. Sonra epilatore benzer gibi bacagina ( ozel bolgelere kuck basliklar var) jeli yayip yaninda gonderilen agda bantlariyla cekiyosun. Guzellik salonlarinda agda sakizi,tahta cubuk ve bantlarla yaptiklarinin aynisi. Ama daha temiz( cubuk derdi yok). Su zamana kadar 3 4 kere yaptim tuylerim seyreklesti diyebilirim. Googleda veet easy wax yazinca cikar.

en güzeli lazer ben gidiyodum harika birsey suan hamileyim gidemiyorum malesef ve onun gibi temiz olmuyor .

elde ıstma ağda derken ?

Onunla almak daha zor geldi bana. Birde batık sorunu yapıyor bende o ağda.Sesunun turuncu klasik agdalariyla aliyorum ben gayette memnunum valla :-D
Sesunun bir ara içinde şeker vardı şimdi ne var bilmiyorum bence bir bakın içindekiler yazısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…