- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Bende bu 2 sebepten dolayi gitmiyorum. Yoksa kim istemez temz olmak, zevk icin o kdr zahmet cekmiyorum sonucta.
Ben o konuda soyle dusunuyorum. 30 sene once rontgen yeni ciktiginda hic bi zarari yok sagliga dediler. Doktorlar hergun kac ton rontgene maruz kaldilar. Ama 20 sne sonra " haa, kanker yaparmis, ölumculmus rontgen" dediler. Bunu yeni ogrendiler ama o zamana kadar rontgene mruz kalan kac kisi hayatini yitirdi. Pardon desen ne ise yarar daha? Ben bu yuzden korkuyorum lazerden. Belki 10 sene sonra "pardon riskliymis/ ölumculmus/pardon kisirlastiriyomus' dendginde is isten gecmis olucak.
Evet iste bundan korkuyorum ben. Bir doktora danışmak lazım..
Peki bu tüy azaltıcı kremler var ya, ismini unuttum. Agdadan sonra onlar kullanilsa azaltmaz mi? Yoksa bırakınca çıkar mi tekrar?
Ben bi ara bioder kullandim. Ayiptir soylemesi tuyleri alip gogsume surmustum o kremi. Keske yapmasaydim. Kremi biraktim ve 2 tuy oldu 5 tuy. Birakinca hepsi daha cok cogaltiyor.
Ya kızlar merhaba,
Vallahi başım özel bölge temizligiyle dertte.Ben kendim ağda yapayım dedim yok cekemedim öyle kaldı ağda bandı. Epilatör desen korku filmi gibi. E geriye jilet kalıyor bir tek, o da mahvediyor namussuz. Cildim de hassas, krem falan yaptığimda bir milyontane sivilcem çıkıyor ve gecmiyor tekrar uzayana kadar. Üstelik artık şunlar da incelsin azalsın istiyorum, e ileride evlilik olunca kocam "aa ben ne umdum ne buldum " demesin.
Ben karar verdim ağdacıya gidicem özel bölge için. Ama iste gel gör ki utanıyorum. Nasıl açıcam ki. Tamam onlar alışıklar hatta bıkıyorlar görmekten de, ben ilk kez gidince bi cekiniyorum. Acısından aklım çıkıyor. Bir de esniyor diyorlar deri, ne kadar doğru?
Bir de benim normal bir akıntım oluyor, her kadın gibi. hatta bazen aşırı stres yaptığımda da oluyor. Şimdi ağdacıda da olursa ne olucak? Ya ayıp olur çok.
Ayrıca kadar uzunlukta gitmek gerekir ?
Ay valla şiştim şiştim kafama takmaktan.
ağda serüvenimi özet geçiyim :ilk olarak eldivenle başladım ,çok zaman alıyordu ama bırakmadım .sonra jlet kullandım mecburiyet olmasa kesinlikle kullanmazdım. en rahat olduğum şeyi son zamanlarda buldum elde ısıtma ağdayı istediğim büyüklükte kesiyorum genital bölgenin heryerini sakız gibi yapıyor .dudak kısmı da dahil...pratik...özellikle evli bayanlar eşleriniz çok beğenecektir
Kızlar geç olmadan lazere gidin ya
Hep jiletle hallediyordum
Şimdi gebeyim diye ağda yaptırmak istiyorum ama nasıl açıcam,enfeksiyon kapar mıyım diye büyük endişelerim var.
Aynı dert bendede var. Ben Hollanda'da kalıyorum, sevgilim Türkiyede bu yaz evleneceğiz ama kendi vucudumdan cok utanıyorum. Boyum 1.65 kilom 64 cok kiloluyum arkadaşlar konu nasıl acacağımı bilmedim oyüzden buraya yazdım herşeyi kusura bakmayın. Özel bölgemi jiletle ala ala cok fena kalın yaptım. Annem lazerci ama annemden cok utanıyorum annem olsa bile cok cekiniyorum ya. Göğüslerimde kücük böyle yuvarlak celanda değil. Arkadaşlar kafayı yiycem ya sırtımdada sivilceler var krem kullanıyorum fayda etmiyor ne yapacam yaa. Ya beni sonradan beğenmesse
Elde ısıtılan ağda nasıl bir şey oluyor acaba? Mesela bir fotografını koyabilir misiniz internetten?
hani şu bimde falan da var elinde ovalıyorsun ısınıyor ,veetin de var elde ısıtma ağdası
ben şimdilik çok memnunum hem pratik
ağdadan sonra kalan yapışıklıkları zeytinyağla gideriyorum ,kimyasal yağ kullanmamak için
iç kısımları ağdayla nasıl alıyorsunuz çok zor değilmiağda serüvenimi özet geçiyim :ilk olarak eldivenle başladım ,çok zaman alıyordu ama bırakmadım .sonra jlet kullandım mecburiyet olmasa kesinlikle kullanmazdım. en rahat olduğum şeyi son zamanlarda buldum elde ısıtma ağdayı istediğim büyüklükte kesiyorum genital bölgenin heryerini sakız gibi yapıyor .dudak kısmı da dahil...pratik...özellikle evli bayanlar eşleriniz çok beğenecektir
peki siz hangi yöntemi kullanıyorsunuzBende bu 2 sebepten dolayi gitmiyorum. Yoksa kim istemez temz olmak, zevk icin o kdr zahmet cekmiyorum sonucta.
Ben o konuda soyle dusunuyorum. 30 sene once rontgen yeni ciktiginda hic bi zarari yok sagliga dediler. Doktorlar hergun kac ton rontgene maruz kaldilar. Ama 20 sne sonra " haa, kanker yaparmis, ölumculmus rontgen" dediler. Bunu yeni ogrendiler ama o zamana kadar rontgene mruz kalan kac kisi hayatini yitirdi. Pardon desen ne ise yarar daha? Ben bu yuzden korkuyorum lazerden. Belki 10 sene sonra "pardon riskliymis/ ölumculmus/pardon kisirlastiriyomus' dendginde is isten gecmis olucak.
peki siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz
elde ıstma ağda derken ?ağda serüvenimi özet geçiyim :ilk olarak eldivenle başladım ,çok zaman alıyordu ama bırakmadım .sonra jlet kullandım mecburiyet olmasa kesinlikle kullanmazdım. en rahat olduğum şeyi son zamanlarda buldum elde ısıtma ağdayı istediğim büyüklükte kesiyorum genital bölgenin heryerini sakız gibi yapıyor .dudak kısmı da dahil...pratik...özellikle evli bayanlar eşleriniz çok beğenecektir
hani şu hazır ağda bantları varyaelde ıstma ağda derken ?
hani şu hazır ağda bantları varya
Sesunun bir ara içinde şeker vardı şimdi ne var bilmiyorum bence bir bakın içindekiler yazısınaOnunla almak daha zor geldi bana. Birde batık sorunu yapıyor bende o ağda.Sesunun turuncu klasik agdalariyla aliyorum ben gayette memnunum valla :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?