- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
bacak kadr değil cnm :) ama acısından korkuyorsan uyuşturmk için kremler var onlardan alablrsn :)Ayyyyyyyyy...
Ben de hiç o bölgeme ağda yapmadım korkudan..
Üst taraflarına bi denemiştim çok acıdı diye bıraktım...
Jilet kullanıyordum...
Sonra lazere gittim bir sene..
O da bitmeden başka şehire gitmek zorunda kaldım yarım kalmıştı..
Üst taraflar baya baya azalmıştı..
Şimdi de jilete devam..
İlk ağda yapılırken çok acıyor mu acba?
Burda hiçbir kuaföre gitmedim güvenebileceğim bir yer olursa ben de gitsem hi çfena olmaz güzzel anlatmışsınız rahatlık ya..
Ama acısından korkuyorum
hayır kesınlıkle acımıyor
bana da basta cok garıp geldı ama gercekten dogru ya
cok uzamasına da hatta gerek yok sonucta agda ıcın de kılların bellı bır uzunluga gelmesı gerekıyor
ben cok rahat ettım senelerdır boyle yapıyorum
aynı agda gıbı koklerıyle gelıyor ve tertemız oluyor
evet azalmada oluyor
ama dedıgım gıbı ole bır tane kıl bır tane falan tek tek degıl bıt tutam bır tutam olacak sekılde
hatta alısıyorsunuz ben hızlı hızlı alıverıyorum artık
20 dakıka falan suruyor
puruzsuz tertemız agda ıle nasılsa oyle
deneyın bence
bacak kadr değil cnm :) ama acısından korkuyorsan uyuşturmk için kremler var onlardan alablrsn :)
her yerde var marketlerde falanAyy bakaym ağdaya cesaret edemezsem denerim bunu da. Nerden bulunuyor bu eldivenler?
yok hanı basbaya bıldıgımız cerrah edlıvenlerı oluyor ya hanı her yerde satılıyor marka falan onemlı degılSöylediğin eldiven nasıl bir eldiven özel bir adı felan var mı?
Ben de bi denesem
Eldiven denedim ben =)her yerde var marketlerde falan
bildiğimiz cerrah eldıvenler varya onlardan ıste
deneyın sonucu yazın ama sızde bana dua edersınız :)
Mikrop kapmis olabilirsin canim yaptirdigin yerin hijyenik olmasi cok onemli ben hic yasamadim oyle bir olay
bilmem bana ıyı geldıEldiven denedim ben =)
Valla iki üç tüyden sonra gözlerimden yaş geldi , sıkıntı bastı bıraktım
Bence çok az tüyü olanlar için uygun eldiven hele jilet yapanlar fenalık geçirirler
Benim acı eşiğim çok düşük canım tatlı baya anlayacağın =)
İlk gittiğimde 4 yıl önce çok korktum çok utandım ama umduğum kadar acı olmadı ..
Sonra alışıyosun zaten .
Tüylerin alınacak kıvama geldiğinde onu anlarsın zaten .
Akıntı olayına gelince o her kadında olabilen bi durum .
Zaten kuaföre gitmeden önce güzelce genital bölge temizleyiciyle yıkıyorum öyle gidiyorum .
Ağda en güzeli mis gibi 1 ay tertemiz . O çekilen acıya değiyor =)
Valla ne bileyim ben yapamadım tek tek koparmak daha çok acı veriyor ağdadan .bilmem bana ıyı geldı
öle az tüy de yok bende şimdi anlattırmayın bana tüylerimi :)
ama az degıldı canım
mesela diz kapağının arkasındaki yumuşak yer ve bileklr dha fazla acır bacakta o kdr ble dğl özel bölgedeHadi ya..
Ben bacağıma çok rahat ağda yaparım..
Ama şu da var ben bacaklarıma senede 2 kez yapsam yetiyor..
Bebe tüyü gibi yani kıl denmez aşırı yumuşak ve seyrek...
Dedim ya bi o kenardan açıyor..bi öbür kenardan.Donu çıkarmadan nasıl yapılacak valla anlamadım
Üstünden mi lazer yapılacak
Hmm olmaz oyleEvet uyguna yapıyor iyi biri ama kadin pek temiz degil sanirim ortuyu bile zorlamayla değişiyor
yok hanı basbaya bıldıgımız cerrah edlıvenlerı oluyor ya hanı her yerde satılıyor marka falan onemlı degıl
mesela diz kapağının arkasındaki yumuşak yer ve bileklr dha fazla acır bacakta o kdr ble dğl özel bölgede
bir manikür vs bahanesi ile ble gidip göz atablrsn cnm :)Valla marketlerde ben bi tek "çok amaçlı eldiven" yazan gördüm oysa denerim yani.. İnşallah yapabilirim..
Anladım canım...
Bi cesaret lazım bir de dediğim gibi burda hiçbir kuaförü bilmiyorum önce gidip bi göz atmam lazım : )
eValla marketlerde ben bi tek "çok amaçlı eldiven" yazan gördüm oysa denerim yani.. İnşallah yapabilirim..
evet onlardan , yaoarsınız ınsallah
Anladım canım...
Bi cesaret lazım bir de dediğim gibi burda hiçbir kuaförü bilmiyorum önce gidip bi göz atmam lazım : )
evet eldıvenler onlar yaparsınız ınsalahe
bu benım gorusum ben kuafore gıtmek ıstemem acıkcası ozel bolge ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?