- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
12 yildir her ay gidiyorum ne sarkma var ne bisey tertemiz oluyor evde ugrasma git bes dakika bile surmuyor zaten
Lazer diyorum baska bisey demiyorum...bitmese bile ince ve az oluyor.ayrica agda icin kuafore bile gitsen , tek giden kadin da sen deilsin tek akintisi olanda sen deilsin.ilk seferde cekinirsin sora alisiliyo:))
edersin cnm hem uyuştuğu an acımıyor bile. yani en fazla 1-2 kez acıyor sonra alışıyorsun ve bacaktaki ağdayı çekerken ble dha fazla acıyor diyeblrm :) bnde senin gibi yapıştırmıştmBen de sırf o rahatlığı ve azalması için düşünüyorum. Bakalim cesaret edebilecek miyim
Bence agda hic azaltmiyor. Ben uzun yillar jilet kullandim. Baya ormana donduler. Sonra aklim basima geldi. Epilasyon aleti kullanmaya basladim. Bacaklarda ve koltuk altinda epilasyon aleti kullaniyorum. Genital icin de sir agda. Kac yildir kullaniyorum ama genitalde hic azalma yok. Ama koltuk altlarim baya baya azaldi. Vende agdadan kaynaklandigini dusunuyorum ama genitale de epilasyon uygulayamam yani ölurum heralde
Akinri icin korkma canim. Benimde var akinti. Ve bircok kadinda var. Agda sirasinda olmaz akinti. Cunku yatar pozisyonda akinti olmuyor. Hem kuafore gidince, once bir lavavoya gidip temizlenirsin, ondan sonra girersin agdaya.
edersin cnm hem uyuştuğu an acımıyor bile. yani en fazla 1-2 kez acıyor sonra alışıyorsun ve bacaktaki ağdayı çekerken ble dha fazla acıyor diyeblrm :) bnde senin gibi yapıştırmıştmkendm alayım dye çıkartana kadr akla karayı seçmiştim
Evet çekinecek bir sey yok da iste niyeyse boyle bir ruh hali oldu üstümde. Epilasyon dediğiniz lazer mi?
Donu çıkarmadan nasıl yapılacak valla anlamadımKimisi donunu cıkarttırmadan bi o yandan bı bu yandan acarak yaptırıyor..istersen öyle yaptır
Donu çıkarmadan nasıl yapılacak valla anlamadım
Üstünden mi lazer yapılacak
Ben estetisyenim, bazen lazer işlemi de yapıyorum. ilk başta çekiniyor çoğu kişi ama 2. sefere o çekingenlik kalmıyor. Sürekli aynı kişiye yaptırmak istiyorlar. Benim kendi müşterim benden başkasına yaptırmak istemiyor, hatta iş değiştirdim benle beraber yeni yerime geldiler.. Evet lazer iyi bir çözüm. Ama %100 çözüm istiyorsan iğneli yaptırman lazım o da biraz can acıtıyor. :) Emla gibi kremler kullanırsan çok acı çekmezsin.
Mikrop kapmis olabilirsin canim yaptirdigin yerin hijyenik olmasi cok onemli ben hic yasamadim oyle bir olayBişi sorcam bende gidiyorum altı aydır fln ama kaşıntı başladı bende o bölgede Dr a gittim mantar ilacı verdi kullandım ama vaji..nada değil kaşıntı bikini bölgesinin tamamında
Hijyenik degilmiki
ben de aynen sizin gibiydimYa kızlar merhaba,
Vallahi başım özel bölge temizligiyle dertte.Ben kendim ağda yapayım dedim yok cekemedim öyle kaldı ağda bandı. Epilatör desen korku filmi gibi. E geriye jilet kalıyor bir tek, o da mahvediyor namussuz. Cildim de hassas, krem falan yaptığimda bir milyontane sivilcem çıkıyor ve gecmiyor tekrar uzayana kadar. Üstelik artık şunlar da incelsin azalsın istiyorum, e ileride evlilik olunca kocam "aa ben ne umdum ne buldum " demesin.
Ben karar verdim ağdacıya gidicem özel bölge için. Ama iste gel gör ki utanıyorum. Nasıl açıcam ki. Tamam onlar alışıklar hatta bıkıyorlar görmekten de, ben ilk kez gidince bi cekiniyorum. Acısından aklım çıkıyor. Bir de esniyor diyorlar deri, ne kadar doğru?
Bir de benim normal bir akıntım oluyor, her kadın gibi. hatta bazen aşırı stres yaptığımda da oluyor. Şimdi ağdacıda da olursa ne olucak? Ya ayıp olur çok.
Ayrıca kadar uzunlukta gitmek gerekir ?
Ay valla şiştim şiştim kafama takmaktan.
hahah berbat br tecrübeydi benm için onu çıkartmakAy akıntı olmasn da, kadına da ayıp olur. Benim akıntımı görmek zorunda degil sonucta :)
Ya azalmazsa da en azindan tekrar uzamasi zaman alirve epilasyon gercekten korkunc
Acısına dayanırım da iste şu tereddütler olmasa.. :)
Ay sorma ömrümden ömür gitti onu çıkarana kadar
ben de aynen sizin gibiydim
sonra bır arkadas tavsıye ettı bana da başta garip geliyor ama vallahi işe yarıyor ve gerçekten canınız yanmıyor
ciddi söylüyorum ben bile dayandısam herkes dayanır canım o kadar tatlıdır benım elime iğne batsa abartmıyorum canımın acısına bayılan bi insanım
hani doktor eldıvenlerı varya onlardan kullanın
eldiveni geçirin elinize pusralı eldıven olursa kullanımı daha kolay
ve bas parmagınız ve ısaret parmagınızla bır tutam bır tutam alıp cekın hıc acımıyor ve kesınlıkle kokunden gelıyor
yaptıkca hele daha cok alısacaksınız valla ben bana akıl veren arkadasa da ve hatta bunu kım cıkardıysa ona na dua edıyorum
oyle cok uzayana kadar asırı derecede beklemenıze gerek yok az uzasada eldıvenle tutup cekılebılıyor
ben de aynen sizin gibiydim
sonra bır arkadas tavsıye ettı bana da başta garip geliyor ama vallahi işe yarıyor ve gerçekten canınız yanmıyor
ciddi söylüyorum ben bile dayandısam herkes dayanır canım o kadar tatlıdır benım elime iğne batsa abartmıyorum canımın acısına bayılan bi insanım
hani doktor eldıvenlerı varya onlardan kullanın
eldiveni geçirin elinize pusralı eldıven olursa kullanımı daha kolay
ve bas parmagınız ve ısaret parmagınızla bır tutam bır tutam alıp cekın hıc acımıyor ve kesınlıkle kokunden gelıyor
yaptıkca hele daha cok alısacaksınız valla ben bana akıl veren arkadasa da ve hatta bunu kım cıkardıysa ona na dua edıyorum
oyle cok uzayana kadar asırı derecede beklemenıze gerek yok az uzasada eldıvenle tutup cekılebılıyor
hahah berbat br tecrübeydi benm için onu çıkartmakalışırsın cnm hatta br süre sonra gttiğin yerdeki kişiyle kanka moduna ble giriyorsun
hayır kesınlıkle acımıyorAcımıyor mu ya
evet azalmada oluyorAzalıyor mu peki? Bu bana zor geldi sanki tek tek hepsinin acısı....
5 yıl mı.. oof of keske erkek olaydım yaben özel bölge ağdaya karar verip her gittiğim de kapıdan dönen biri olarak çok iyi anlıyorum 2010 da karar verdim 2013 de ağdaya başladım...
gitmeden önce temizlenipte gidersen problem olmaz... ilk 2 den sonra rahata eriyorsunbenim neredeyse 3 yıl olacak ama hala simsiyah jiletten dolayı hala 3 senedir düzelme olmadı ilk ağda yapan 5 yıl sonra seyrekleşmye başlar bunlar hep jiletle aldığın için çok sert ve siyah demişti...
yani hiç vakit kaybetme hiç ben çok pişmanım keşke erken başlayabilseydim keşke...
Bende ağda dan epilatorden korkanlardanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?