Özel bölge temizliği

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.490
358
Ya kızlar merhaba,

Vallahi başım özel bölge temizligiyle dertte. Ben kendim ağda yapayım dedim yok cekemedim öyle kaldı ağda bandı. Epilatör desen korku filmi gibi. E geriye jilet kalıyor bir tek, o da mahvediyor namussuz. Cildim de hassas, krem falan yaptığimda bir milyontane sivilcem çıkıyor ve gecmiyor tekrar uzayana kadar. Üstelik artık şunlar da incelsin azalsın istiyorum, e ileride evlilik olunca kocam "aa ben ne umdum ne buldum " demesin.

Ben karar verdim ağdacıya gidicem özel bölge için. Ama iste gel gör ki utanıyorum. Nasıl açıcam ki. Tamam onlar alışıklar hatta bıkıyorlar görmekten de, ben ilk kez gidince bi cekiniyorum. Acısından aklım çıkıyor. Bir de esniyor diyorlar deri, ne kadar doğru?

Bir de benim normal bir akıntım oluyor, her kadın gibi. hatta bazen aşırı stres yaptığımda da oluyor. Şimdi ağdacıda da olursa ne olucak? Ya ayıp olur çok.

Ayrıca kadar uzunlukta gitmek gerekir ?

Ay valla şiştim şiştim kafama takmaktan.

Ay bende şiştim anacım jilet yaptıkdan aşa yukarı 1 hafta 10 kadar sonra git
Genc olmasın ilk ileri yaşlı bi abla olursa daha rahat edersin
Akıntı kadat uzun sürmez güzel yıkan temizlen git
Ve jileti bırak devamlı ağdaya git
Bana kalırsada lazer en güzeli

Lazerden de emin olamıyorum işte. Daha belli olmadı yan etkileri falan. Di mi en olmadı orada tuvalete girerim temizlerim iyice kendimi :)

12 yildir her ay gidiyorum ne sarkma var ne bisey tertemiz oluyor evde ugrasma git bes dakika bile surmuyor zaten

Peki azalma durumu var mı? Normalde cok siyah degildir tüylerim ama yine de olmasalar daha daha iyi :)

Anormal olcude azalma var bende ve cok cok memnunum
Agdaya girmeden once islak mendille tekrar temizlen sorun olmaz boylece, bende de akinti olur normalde ama zaten tam o kisma pecete kondugu icin belli bile olmaz

Hadi utanmayı geçtim ama o akıntı işi nasıl olucak? Anormal bir akıntım yok ama sonucta tam o an olursa kadına da ayıp olucak

Akıntı için Dr a gidebilirsin ben gittim azaldı
Bende agdaya gidiyorum hiçbişey olmuyor merak etme ayda bir gidersen bayaa azalır ben 20 günde gidiyorum evliyim çünkü

Lazer diyorum baska bisey demiyorum...bitmese bile ince ve az oluyor.ayrica agda icin kuafore bile gitsen , tek giden kadin da sen deilsin tek akintisi olanda sen deilsin.ilk seferde cekinirsin sora alisiliyo:))

Anormal olcude azalma var bende ve cok cok memnunum
Agdaya girmeden once islak mendille tekrar temizlen sorun olmaz boylece, bende de akinti olur normalde ama zaten tam o kisma pecete kondugu icin belli bile olmaz

Ay azalma olsun da ben her seye razıyım. Cok mutlu oldum ya :) artık öyle yapıcam, icim rahatladı gercekten bir nebze

Akıntı için Dr a gidebilirsin ben gittim azaldı
Bende agdaya gidiyorum hiçbişey olmuyor merak etme ayda bir gidersen bayaa azalır ben 20 günde gidiyorum evliyim çünkü

Yok yok akıntımda anormallik yok aslında, sadece stresli zamanlarmda biraz artabiliyor. Ama pecete koyuyorlarms oraya da neyse ki :)
Azalsın da 10 günde bir de giderim ben

onlar o kadr takmıyor ble cnm akıntın oldğunda kendileri siliyorlar bile. ben doktora gideceğim için aldırmıştım br kez utanarak açtım ama sonra sorun olmadı. gittiğim güzellik salonundaki bayana kırıldğım için gitmiyorum gerçi ama 1 seneye yakın gitmiştim ve çok rahattı

Ben de sırf o rahatlığı ve azalması için düşünüyorum. Bakalim cesaret edebilecek miyim

Bence agda hic azaltmiyor. Ben uzun yillar jilet kullandim. Baya ormana donduler. Sonra aklim basima geldi. Epilasyon aleti kullanmaya basladim. Bacaklarda ve koltuk altinda epilasyon aleti kullaniyorum. Genital icin de sir agda. Kac yildir kullaniyorum ama genitalde hic azalma yok. Ama koltuk altlarim baya baya azaldi. Vende agdadan kaynaklandigini dusunuyorum ama genitale de epilasyon uygulayamam yani ölurum heralde
Akinri icin korkma canim. Benimde var akinti. Ve bircok kadinda var. Agda sirasinda olmaz akinti. Cunku yatar pozisyonda akinti olmuyor. Hem kuafore gidince, once bir lavavoya gidip temizlenirsin, ondan sonra girersin agdaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…