• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozan Egemize kavuşmamızz

serenat

İYİKİ DOĞDUN UĞUR BÖCEĞİM
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
4.201
0
316
48
İstanbul
Arkadaşlar biraz geç yazılmış bir doğum hikayesi ama malum bebişten yazılmıyor. Neysee arkadaşlar. Geçen hafta 26 agustosta çatı kontrolüm olmuştu ve drum 1 cm açıklıgımın oldugunu söylemişti o günüm agrılı geçti.Çevremdekiler belirtilerimin dogum belirtileri oldugunu ve heran dogum yapabilecegimi dikkat etmemi söylüyorlardı. 28.08.2008 tarihinde gece tuvalete kalkmıştım biranda akıntım geliyor sandım tuvalete gitmemle suyumun boşalması biranda oldu anne diye seslenmiştim ama eşim hemen koştu geldi suyum geliyor dedigimde idrarını kaçırıyor olmayasın dedi bende hayır diyerek suları gösterdim. annemde eşimde şok tabi ben sakindim hadin hazırlanın gidiyoruz dedim annem kızım sancın varmı diyordu neyse hemen bir tane bebek bezi koyduk altıma sizinde başınıza gelirse mutlaka bunu yapın eşim taksiyi aradı hemen hastaneye gittik ebe uykulu gözlerle zor kendine geldi aksi birisiydi. neyse çatıya çıktım açılmam 2 cm olmuş nstye bagladılar. hiç sancı yoktu ve suyum akmaya devam ediyordu. gece 1,30da eşimle yemek yemiştik ve ebe bir güzel kızdı.:)) bende panik atak oldugu için tansiyonum yükselmişti. çok korkmaya başlamıştım sonra ben sunni sancı istemiyorum dedim oda bekleyelim bakalım dedi. bir ara kendi istegimle sezeryana karar verdim sabaha kadar dualar ettim hepimiz için. annem meraktan hep beni soruyormuş tabi annem bana sonra anlatıyor kadın büyük bir ihtimalle sezeryan olacak gibi görünüyor demiş. sabah tekrar çatı kontrolü yapıldı 6 saat sonra ve açılmam 3 cmdi. suyum artık bitmişti.bebek kanala yerleşmemişti, kadın boyumunda sınırda oldugunu kendiminde çok stresli oldugumdan drum gelince sezeryana alınacagımı söyledi. yine korku başlamıştı anestezi almakta korkutuyordu beni. neyse saat 8.30 da beni hazırladılar sonda taktılar ben ameliyatta takılsın dediysemde hayır olmaz diyerek terslendim. sonra ebe jiletle göbegimin altını temizledi.sonrasında ameliyata girmeden annemle görüştüm eşim evrak işleriyle ugraştıgı için onu göremedim. ameliyathaneye girdim drumu gördüm biraz rahatladım ordakiler beni yaptıkları hakkında bilgilendirdiler. drumda geç saatte yemek yedigim için kızdı ve saat 08.50 oglumuz Ozan Egemiz dünyaya gelmiş hemen anneannesine göstermişler annem senin ameliyata girmenle çıkmanız çok çabuk oldu dedi. kendime geldigimde hemşire aslı aç gözlerini diyordu sonrasında sanırım ben kime benziyor diye sordum galiba sana benziyor dedi. odamıza çıktık ve arkasından bebişimi getirdiler. Aynı gün ögleden sonra ayaga kalktım bebişimi emzirdim. ertesi günde hastaneden çıktım çok agrım olmadı kendi işimi kendim görebiliyorum. Hiçte korkuldugu gibi degil arkadaşlar. Ve sezeryan oldugum için hiçte pişman degilim aksine çokta memnunum tabi ama şuda var herkesin bünyesi bir degil arkadaşlar normal dogum yapsaydım güzel olmazmıydı olurdu ama tansiyonum yükseldiginde tek düşündügüm şey bebegime birşey olmamasıydı.
Kusuruma bakmayın arkadaşlar hikayem biraz uzun oldu ama çok ayrıntılı anlattım sanırımm. Eger sizi sıktıysam affola.
Herkese çok teşekkür ediyorumm iyiki varsın güzel Kk arkadaşlarım. :asigim::1hug:

Son düzenleme:
hosgeldin ozan efendi dunyaya,
allahim size bagislasin anali babali buyutmek nasip etsin insallah tebrikler !!!!!

teyzelerii bu arada bebişimizin mevlüdünü de yaptıkk pazar günü ramazan giriyor diye kayınvalidemler yapalım aradan çıkar dedilerr ve bebişim dualar edilirken uykudaydı ve hep gülümsüyordu :nazar:
Birde teyzeleri dün gece altını almak için uyandıgımızda bir baktıkki göbegimizde düşmüş sizinle paylaşmak istedik. :1hug:

ozan ege hoşgeldin dünyamıza.
canım inş sağlıklı huzurlu bir ömür geçirrsin bebeğin ve eşinle.
rabbim bekleyenleride kurtarsın inş a.s.

aslıcığım okurken ağlayaaktım yemin ederimmm biliyorsun yasadığım durumu bu yüzden olsa gerek .çok duygusalımmmmmmmm...allah bir ömür ayırlmasın sizi canım arkadaşımmm
küçüğümüzle hep mutlu olunnnnnnnnnnnnn
allah bütün hamişlere kolay doğum nasip etsinnnn

tşklerr arkadaşlarr darısı dogum yapmayı bekleyen arkadaşların başına.

Son düzenleme:
canım gözün sydın allah analı babalı güzel günlerde bebişinizi büyütmeniz dilegiyle.
bu arada bende yarın doguma gidiyorum cok korkuyorum aslı

aslıcım tebrik ederim..
Rabbim sağlık mutluluk huzur versin, bebişinizle birilikte upuzun ömürler nasip etsin..
darısı bizlerin başına inşAllah..

aslıımmm gözünaydın canımm ozanınız adıyla yaşasın allah uzun ömürler versin..
çok çok öpüyoruz seni ve bebiişiniiii....

Canım sağlıklı bir şekilde oğluşunu kucaklamışsın ya gerisini boşver
Çok kolay bir doğum olmuş anlattığına göre...Geçmiş olsun.

Allah analı babalı büyütsün..

Aslıcım doğum hikayen çok güzelmiş,ozan egenizle birlikte bi ömür boyu mutluluklar sizinle olsun,darısı başımıza inşallah...

Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah oğluna analı babalı büyüsün inşallahh
Aslıcım göğüslerin nasıl ağrı sızın varmı bi de soğan sürdünmü kız o telaşedeesırnaşık şey

oh ohh ne güzel bir güzel kavuşma hikayesi daha
Allahım analı babalı büyütsün inşallah canımmm

canım ne güzel bi sürü güzel haber vermişsin Allah bundan sora da hep güzel haberler verdirir inşallaha.s.
teyzelerii bu arada bebişimizin mevlüdünü de yaptıkk pazar günü ramazan giriyor diye kayınvalidemler yapalım aradan çıkar dedilerr ve bebişim dualar edilirken uykudaydı ve hep gülümsüyordu :nazar:
Birde teyzeleri dün gece altını almak için uyandıgımızda bir baktıkki göbegimizde düşmüş sizinle paylaşmak istedik. :1hug:

arkadaşım Rabb'im bebeğine hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin. dualarını bekliyorum aralık annesi olarak. hikayen beni çok duygulandırdı...

Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah oğluna analı babalı büyüsün inşallahh
Aslıcım göğüslerin nasıl ağrı sızın varmı bi de soğan sürdünmü kız o telaşedeesırnaşık şey

selincimm evt canım ameliyathaneden çıktıgımda kendime gelmeye başlamıştım zaten odaya çıkınca annem hemen soganı parçalayıp ikiye bölüm iki gögsüme koydu biraz bekletip aldı yani yaptım canım sogan işini ve şimdi gögüslerdeki agrı ne zaman başlıyor bilmiyorum ama benim gögsümde acı,agrı falan hiçbirşey hissetmiyorum çatlamadıda.

arkadaşlarr hepinize çok teşekkür ederim darısı dogum yapacak tüm arkadaşların başına allah saglıcakla kurtarsın.

OZAN EGE dünyaya hoşgelmiş,annesiyle babasına güzellikler getirir inşallah...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...Uzun sağlıklı ömürler diliyorum....

canım aslıcım şükürler olsun ki sağlıcakla prensine kavuştun, darısı bizimde başımıza....

Back