Öz annem benden nefret ediyor

Cok uzuldum okuyunca nsekı Allah sızı kurtarmış sız evlılıgınıze bakın kendinize bakın cok buyuk imtihan gecırmıssınız.Ins Allah katında bin mıslısını alırsınız.Anne denen varlıklada gorusmeyın . sadece dogurmakla anne olunmuyor.

Çok doğru doğurmakla kalmıyor sanki kendi malıymış gibi o çocuğa istediği eziyeti yapabileceğini sanıyo bazı kadınlar.

Oha ne pislik insanlarmış. İyileşmeye bakın o defterleri kapatın. Maddi imkan varsa psikoloğa gidin

Gerçek mi cidden tüm bunlar?
Anne demek fedakarlık demek bana göre,biz öyle gördük anamızdan.
Gerçekse bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorum,Rabbım her daim yüzünü güldürsün ne diyeyim.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bende bunların bu kadar anormal olduğunu kayınvalidemin oğluna ve kızına davranışlarından sonra daha iyi anladım. Çünkü teyzelerimde böyle çok vicdansızlar. Anneannemde aynıymış o da çocuklarını terkedip gitmiş. Korkumdan çocuk yapmak istemiyorum öyle bi travma bıraktılar bende.

Eşin iyiymiş. Sen kendi kurduğun yuvaya bak. Çocuklarınla eşinle mutlu huzurlu bir yuvan olur inşallah. Annen zaten çocukluğunu gençliğini mahvetmis bundan sonraki kısmı da etkilenmesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…