• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz anneden küçük kıza öldüresiye dayak

Bugün aradım Mersin Aile ve Sosyal Pol. İl Müdürlüğünü .
Adres tesbiti için iki uzman görevlendirilmiş bunu okumuştuk zaten doğruymuş .
Bulundu mu peki gelişme var mı dediğimde , şuan bu konuda bilgi veremiyoruz ama şunu size net söyleyebilirim ; bu konuda gözünüz arkada kalmasın dedi .

Bu çocuk kendisi gibi böyle şiddet gören sayılarını bilemediğimiz bir dünya çocuktan bir noktada şanslı . Şimdi onun için bir kurtuluş umudu var çünkü .
Kayserideki çocuklarda bir sürü melek kalpli anneye kavuşmuştu olay duyulduktan sonra . Orada babaanne almıştı çocukları .
Burda bir aile mefhumu yok kadının sözlerinden anladığım . Umarım devlet bu masum melek için gönüllü olacak onlarca iyi insanlar arasından koruyucu aile seçer.

Anne şefkati denen o huzuru umarım yakın zamanda yaşar bu melek yavrum .

Bugün aradım Mersin Aile ve Sosyal Pol. İl Müdürlüğünü .
Adres tesbiti için iki uzman görevlendirilmiş bunu okumuştuk zaten doğruymuş .
Bulundu mu peki gelişme var mı dediğimde , şuan bu konuda bilgi veremiyoruz ama şunu size net söyleyebilirim ; bu konuda gözünüz arkada kalmasın dedi .

Bu çocuk kendisi gibi böyle şiddet gören sayılarını bilemediğimiz bir dünya çocuktan bir noktada şanslı . Şimdi onun için bir kurtuluş umudu var çünkü .
Kayserideki çocuklarda bir sürü melek kalpli anneye kavuşmuştu olay duyulduktan sonra . Orada babaanne almıştı çocukları .
Burda bir aile mefhumu yok kadının sözlerinden anladığım . Umarım devlet bu masum melek için gönüllü olacak onlarca iyi insanlar arasından koruyucu aile seçer.

Anne şefkati denen o huzuru umarım yakın zamanda yaşar bu melek yavrum .

Keşke alip da sarip sarmalasam kuzumu :(

Mersin'deki anne dayağına inceleme!

Mersin'de bir annenin çocuğunu darp ettiğine dair görüntülerle ilgili Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü inceleme başlattı
Mersin'de yaşandığı ileri sürülen bir annenin çocuğunu darp ettiğine dair görüntülerin önce sosyal medyada, ardından da haber sitelerinde yer alması üzerine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce inceleme başlatıldı. Kurum tarafından başlatılan incelemede görüntülerin nerede çekildiğinin tespit edilmesi ve kadın ile çocuğun bulunması amacıyla iki uzman görevlendirildi.

acunn.com

koca insanlarin ruhsal sorunlari bebekken cocukken ergenken SEVGI ACLIGI ndan gelir temelde.anne sevgisi azligi kitligi yoksunlugu bile hasta ediyor insani..birde boyle kotu muamele eklenince bu yavrucak nasil unutacak bunlari..

İzlemeye dayanamam diye başta izlemek izlemedim:KK43:.Gizli kamera mı konulmuş,biri mi o an gizlice çekiyor diye baktım:cool:.Gizlice çektiğini görünce önce düşündüm ki çekene kadar çocuğu alsaydın ya O kadının ellerinden.Ama çocuğu kurtarsaydı daha sonra yine yapacaktı O kadın,en azından çekince şimdi yetkililerin haberi oldu,gereğini yaparlar.İçim kıyıldı izlerken:cry:.Ben çocuğun annesi olduğuna da inanmıyorum,daha doğrusu inanmak istemiyorum.:KK34:

Allah belasını versin, böyle insanlar varken dünya nasıl yıkılmıyor şaşırıyorum.

Allah senin belanı versin!

O çocuğa vuran ellerindeki, ayaklarındaki tüm kemikler paramparça olsun, kötü söz söyleyen dilin kopsun, yavaş yavaş acı çekerek geber!!!

Günahsız yavrum benim, Bebek kokulu yavrum! Yazık sana be! Yazık be, ben böyle hayata başlamanın ........ .......

Çok duygulandım, çok üzüldüm, sadece başını izledim, yetti!!!

Allah belani versin nalet karı...ey kurban oldugun Allahim yarabbim sen boyle manyaklara evlat verme isteyen ve birsuru para dokup evlat isteyenlere ver kurban oldugum...1 dk bile izleyemedim 2 tane kizim var 1 tanesinin sacinin telini incitmeye kiyamam melek onlar daha..:KK61:

bu ne hırs ya. bu çocuk sana ne yapmış olabilir, en fazla sabaha kadar ağlayıp uyutmamıştır. Allah belasını versin :KK62:

Daha çok küçük melek ya o nasıl acimadan vuruyor kendi canından bir parçaya kadının lafları anladigim kadariyla psikolojik sorunları var o çocuk onun elinden alınmalı

İzlemeye dayanamam diye başta izlemek izlemedim:KK43:.Gizli kamera mı konulmuş,biri mi o an gizlice çekiyor diye baktım:cool:.Gizlice çektiğini görünce önce düşündüm ki çekene kadar çocuğu alsaydın ya O kadının ellerinden.Ama çocuğu kurtarsaydı daha sonra yine yapacaktı O kadın,en azından çekince şimdi yetkililerin haberi oldu,gereğini yaparlar.İçim kıyıldı izlerken:cry:.Ben çocuğun annesi olduğuna da inanmıyorum,daha doğrusu inanmak istemiyorum.:KK34:

Canım çekmesi bencede doğru . O an elinden alsa , sonra gidip şikayet etse bu pislik kırk takla atıp inkar eder , ıspatlanamaz ; bir de eve gelip yine döver yavrumu senin yüzünden rezil oldum diye.

Ha çeken çekmekle iyi yapmış , nasıl yüreği dayanmış çekmiş diye de düşündüm ama sonra dedim ki , ulan çekende de yürek olsa çektikten sonra hemen görüntülerle şikayet eder gidip.
Korkaklık edip sadece sosyal medyada paylaşmış , bu da vicdansızlık bence .

Beynim zonkluyo allahım aynı yaşlaya yakın çocuğum var kızdığım zaman vijdan azabından ölüyorum bebek onlar daha niye dayak yediğini anlamazki kuzum benim nasılda ağlıyo daha üvey anneyi atlatamamışken buda öz anne öylemi allah nasıl bilir öyle yapsın bunları daha söylenicek çok lafım varda yasak işte söyleyemiyorum ama eminim hepiniz söylemişsinizdir içinizden:KK42:

Allah seni ıslah etsin kadın...Lan sana anne demek annelere hakerettir..

Izlemiycem ama o sozler ne oyle?
Acayip saskinim
sanirsin cocuk zorla karnina yerlesti
mal kari catir catir sevisip de yapmadin mi bunu?

Allahım inanamıyorum ya bu nasıl vicdandır hiç mi nerhametin yok senin daha kaç yaşında o çocuk benim kızım kadar daha dili yok çocuğun ne yaptı da sana bütün hırsını ondan çıkarıyorsun.Allah ıslah etsin seni izlerken yüreğim darmadağın oldu ya elime bir geçsen alır camdan aşağı atarım seni insan kılıklı canavar

Allahım hikmetinden sual olunmaz ama , keşke böyleleri hiç çocuk sahibi olmasa .
Küçücük bebek o ya bebek insafsız , vicdansız .

Anne olmak doğurmaktadır değil işte içim gitti ya şu çocuğa :'(

boyle anne olmaz olsun, yavrum ya.. ettiğin beddualar seni bulsun pislik kadın, sen gün yüzü görme inşallah.

Back