• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz anneden küçük kıza öldüresiye dayak

Ayrıca bu konu farklı bir.konu önceden deli diye bağlanan çocuklar vardı bilirsin herhalde ailesi hemde bunu yapan

Şimdi onlar ne oldu mito ? Biliyorsun mu :)

hımmm bu kadar basit olabileceğini düşünmemiştim
çocuk olunca ortada düzgün bir konuşma olur demiştim ama neyse.
senin seviyene inemiyorum ben. altı üstü bir rumuz dalga geçsen ne olur geçmesen ne olur.
olsan ne olur olmasan ne olur ayrıca.

.

Allah senin belanı versin pislik köpek sen insan değilsin aldığın nefes haram senin en kısa zamanda cezanın bul inşallah yetkililer gormuyor mu bu videoyu alsınlar hemen yavruyu elinden bu kadın hemen hapse girmeli

İzleyemedim içimden bir şeyler koptu. Yavrum nasıl da korkmuştur nasıl da geçmeyecek bu şiddetin izleri ömür boyu. Hep diyorum anne baba olmak ehliyete tabii olsun. Tüm gerekli ruhsal testler yapılmadan insanlara çocuk doğurma izni verilmesin.

Allahım sen bölelerine evlat verme canı gönülden isteyenlere nasip eyle.. nasıl bir şey bu ya hayvan bile yavrusuna yapmaz bir de inşallah demiş Allahın adını anmış.. Allah ıslah etsin o yavrucağı da elinden kurtarsın

senin seviyene inemiyorum ben. altı üstü bir rumuz dalga geçsen ne olur geçmesen ne olur.

.
cvb verme şuna

Okuduklarim yetti. Asla izleyemem.. ettiğin beddualar seni bulsun inşallah. Rezil kadın

Sevgili mito ay kito muydun sen neydin :rolleyes:

İşine bak şekerim bol güneşli günler

Beni de etiketleme

Anladın ?

Senden daha önemli işlerim var klavye vatanseverleri siziiii

Niye böyle saçma bir tepki verdin anlamadım? kito kötü bir şey soylememis... su habere bakıp da böyle neşeli bol laf sokmali cevaplar verebiliyorsunuz ya. Pess gerçekten

Sevgili mito ay kito muydun sen neydin :rolleyes:

İşine bak şekerim bol güneşli günler

Beni de etiketleme

Anladın ?

Senden daha önemli işlerim var klavye vatanseverleri siziiii

Yazdıklarınıza biraz dikkat etseydiniz keşke.
Seviyeyi iyice düşürdünüz,kito çok anlamlı birşey sordu verdiğiniz cevaba bakın birde...

.

Boşver arkadaşım..

Cevap vermeyin bir kib'e bakar...

kib'e falan gerek yok.
gerçekten çocuk olunca çok üzülüyorum.Kendiside bir anne anlayış gösterir diye düşündüm.
hükümet vs, kim ,ne umurumda değil.Çocuk için bir adım atsınlar ömür boyu dua alsınlar daha ne deyim.
Belki dedim belki ...bir çözüm olur.Yardım ettikleri çocuklar varmış.Ne deyim Allah razı olsun yaptıklarına,ya hakkını yedikleri çocuklar ? beddua ediyor muyum onun için ?
Burada yazsak çizsek ,bir sürü beğeni yada yergi alsak ne fayda o çocukların gözündeki bir damla yaşın yerini tutar mı ?

Yavrum :KK43:(( allahim cennet teki yavrum kadar allahim dayanamıyorum ben artik bu dunyaya:KK43:((

Ne desem bilemiyorum şimdi..

kib'e falan gerek yok.
gerçekten çocuk olunca çok üzülüyorum.Kendiside bir anne anlayış gösterir diye düşündüm.
hükümet vs, kim ,ne umurumda değil.Çocuk için bir adım atsınlar ömür boyu dua alsınlar daha ne deyim.
Belki dedim belki ...bir çözüm olur.Yardım ettikleri çocuklar varmış.Ne deyim Allah razı olsun yaptıklarına,ya hakkını yedikleri çocuklar ? beddua ediyor muyum onun için ?
Burada yazsak çizsek ,bir sürü beğeni yada yergi alsak ne fayda o çocukların gözündeki bir damla yaşın yerini tutar mı ?

Haklsın sende bieşeyler yapmak istedin,ama bunun karşılığı bu şekilde olmamalıydı..

Ağlamaktan helak oldum..

İnternette hiçbir bilgi yok yakalandı mı,çocuk alındımı ne oldu nasıl öğreneceğiz..

Back