• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz anneden küçük kıza öldüresiye dayak

Sen ve yandaşların okusun sen ne diyorsun ya ben ne adımı atayim ben ne zaman sana hükümette tanıdıklarım var dedim sadece gönülden bagliyim bu

Yanı bu konuyu böyle nasıl sulandirabilirsiniz ? Burda masum bir yavru var ve sen \siz hükümet diyorsunuz

Allah aşkına lütfen sapla samanı karıştırmayın !

Hükümet üvey anne.olayında da el.atmadi mi

Bakın bi arkadaş uyardı da yazıyorum yoka cidden hiç bir yorumu okumadim ,okumayacağım demiştim ve diğerlerini hala okumadim .bunu.lütfen etiket edin diğerlerine.

Ben ki beni ne kadar tanıyorsunuz bilmiyorum ama çocuk konusunda söz.konusu bile ettirmem yazdığına bak, o da bir anne yahu ben.ne dedim oh olsun mu dedim nasıl milleti GALEYANA getirdin çok yazık yemin ediyorum ben hakkımı helal etmiyorum sizlere.

Beni tanımadan ithamda nasıl bulunursunuz ?

Ben tecavuzcumuyum ?
Onları mi destekledim ?

Nurdan klavye kahramanlığı yapmakla olmuyor

Koskoca kadinsiniz ayıp değil mi

Herkesin bir sınırı var

Hiç hoş değil sizle az evvel ki hükümet konusunda atiştık millet de bilmeden gelmiş ne alaka demiş lütfen anlatın onlara

Sizlerle tartışmak değil fikir alışverişi yapmak isterdim ama goruyorum ki siz beni tanımadan İTHAM etmissiniz
Çok ayıp böyle insan ilişkisi olmaz ben kimsenin şahsına bisey demedim burda ama.goruyorum ki bana giydirmissiniz

çocuklarının defalarca dövülmesine müsade eden sırf kameraya alabilmek için baba ceza almadı,
yetmedi üstüne evler verildi yardımlar yapıldı sonuç olarak çocuk hala o ailenin elinde. ha bu arada aradan bir kaç hafta geçmemişken çocuklarının psikolojiinin sağlam olduğuna kanaat geitirldi.
üvey anne ceza aldı ve çocuklar hala bu ailenin elinde. utanmasalar bir de kahraman ilan edecekler babayı.
adalet yok yani yok işte hükümetin el attıgı konuda bile size göre, adalet yok!!
çocuk hakkı yok. anca buradan gördüğünüzde izlediğinizde iki ah vah ediyorsunuz.

Yazdım sildim yazdım sildim . Mideme oklar saplanıyor böyle görüntülerde .
Zaten gözlerimi kısıp izliyorum , olurda gözlerini görürüm o yavrunun bin kat kahrolurum diye .

Rabbimden de bul , bu dünyada da bul cezanı kadın .
Ruh hastası pislik.

Çocuğu çok merak ettim . Yarın Mersin de ilgili kurumu arayıp soracağım . Kayserideki olayda da aramıştım , çok yardımcı oluyorlar . Çocuk nerde , ne yapılır gibi konularda .

Kim bilir nice çocuk yaşıyor bu zulümü , offf Allahım of .

tam bir orospu dicem ama orospulara hakaret olur adii canli , birgun verir bunlarin hesapini...

İzleyemedim videoyu:KK43:
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kadına ve çocuğa ulaşmak için inceleme başlatmış

3 saniye izleyebildim ve kapattım.Bu yavruyu yanıma almayı onun kalben annesi olmayı öyle çok isterdim ki.Ona sımsıkı sarılmak onun yeniden dünyaya güvenmesini sağlamayı iyiliğin var olduğunu öğretmeyi şu an her şeyden daha çok isterdim.

Bir de kadın haram çocuk demiş ya acaba diyorum bir akrabası belki kendi öz babası belki dayısı belki kayınpederi bu kadına tecavüz ettti de böyle mi dünyaya geldi bu çocuk.Dünyanın tüm hırsını bu çocuktan çıkarır gibi dövüyor çünkü kadın.
Her ne olursa olsun şiddet daima şiddeti doğuruyor.Belki de bu kadın ömrü boyunca önce babasından sonra kocasından dayak yedi.Tabi bu kadını ve yaptıklarını asla açıklamaya yetmiyor sadece bu kadar kötülüğün pisliğin bi sebebi olmalı diyorum kendimce dayanamıyorum çünkü.

Allahım dünya ne kadar kötü bir yer ben nasıl çocuk getireceğim bu kötü insanların arasına???
Bu çocuk nasıl insanlara güvenecek nasıl sağlıklı ilişkiler kuracak ? Nasıl gülecek ?

Çocuk ulan çocuk ya çocuk senin beddualarını hak edecek ne yapabilir Allahsız kitapsız ruh hastası adi kadın sende anne misin be bizde dileriz Allah tan o çocuğa sersefil muhtaç olmadan gebermeyesin inş. Kara kuzum benim nasıl ağlıyor nasıl içi el veriyor kadının ya biz biraz sesimizi yükseltince vicdanımız sızım sızım sızlarken senin bu yaptığın ne be k.hpe kadın

3 saniye izleyebildim ve kapattım.Bu yavruyu yanıma almayı onun kalben annesi olmayı öyle çok isterdim ki.Ona sımsıkı sarılmak onun yeniden dünyaya güvenmesini sağlamayı iyiliğin var olduğunu öğretmeyi şu an her şeyden daha çok isterdim.

Bir de kadın haram çocuk demiş ya acaba diyorum bir akrabası belki kendi öz babası belki dayısı belki kayınpederi bu kadına tecavüz ettti de böyle mi dünyaya geldi bu çocuk.Dünyanın tüm hırsını bu çocuktan çıkarır gibi dövüyor çünkü kadın.
Her ne olursa olsun şiddet daima şiddeti doğuruyor.Belki de bu kadın ömrü boyunca önce babasından sonra kocasından dayak yedi.Tabi bu kadını ve yaptıklarını asla açıklamaya yetmiyor sadece bu kadar kötülüğün pisliğin bi sebebi olmalı diyorum kendimce dayanamıyorum çünkü.

Allahım dünya ne kadar kötü bir yer ben nasıl çocuk getireceğim bu kötü insanların arasına???
Bu çocuk nasıl insanlara güvenecek nasıl sağlıklı ilişkiler kuracak ? Nasıl gülecek ?
Senin gibi güzel yürekli kadınlar anneler lazım bu dünyaya o zaman bu kuzular ağlamaz işte. Nasıl ağlıyorum şu an ya Allah kahretsin be

Senin bedduan da o masuma ne olacak şerefsiz. Sen kendin yemişsin bedduayı. Ömür boyu yüzün gülmez. O kızın gözünden akan her yaşın acısı senden çıkar..

Kadın tecavüze uğramış olabilir. gayrimeşrudur sevgilisinden olmuştur. Adam terketmiştir acısını bundan çıkarıyo..

bunuhayatta izleyemem izlersemde asla kendime gelemem kizimin bugun kolu bebek arabasiyla gezerken kaldirim dar oldugu icin agaca carpti agladi.bi uzuldum bi uzuldum yolda durup durup elini optum Allahim kotu vicdansiz duygusuz merhametsizleri anne yapma..

Yeğenim var bu Bebek'le aynı yaşta yemin ederim ağlayarak izledim oda 1-2 saniye elimde büyüdü bir şeye küsüp bana oyun oynayıp koltuğun arkasına saklandığında içim paramparça oluyor Allah bilir en doğrusunu ama dilerim böylelerine evlat sevgisi nasip etmesin Allah

Mersin'de küçük yaşta öz çocuğunu “Sen haram çocuksun, seni bir gün öldüreceğim” diyerek işkence edercesine döven bir kadının görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden oldu
Eki Görüntüle 1816283
Sosyal medyada “Mersin’de öz anne dehşeti” başlığıyla yayımlanan video büyük tepkilere neden oldu. Odada bulunan bir başkası tarafından cep telefonuyla çekilen görüntülerde, annesinin 2-3 yaşlarındaki çocuğunu ağladığı için azarladığı ve işkence edercesine dayak attığı görüldü. Kadının küçük çocuğunu döverken söylediği sözler de, tepkilere neden oldu:

İzlemek için:

“Herkesin dayağını yiye yiye büyüyesin inşallah. S..r git. Bir sus ya. Seni öyle köşe köylerde büyüteceğim ağzına s..n çocuğu. Senin Allah belanı versin sen öyle rezil bir çocuksun. Gün yüzü görmeyesin inşallah. Böyle bir rezillikle geçinesin inşallah. Bu benim bedduamı alıyor ya bu adam olmaz bu nankör. Uğursuz. Kendi başını ye inşallah. Haram çocuksun sen. Sen bir gün, gün yüzü görmeden gideceksin. Öldürmem lazım seni. Senin Allah belanı versin de kurtulacağım. Seni deli edeceğim. Seni dövmüyorum ha, seni bir gün öldüreceğim.”

kaynak: http://www.posta.com.tr/3Sayfa/Habe...uk-kiza-olduresiye-dayak.htm?ArticleID=338090

Ellerin kırılsin cehennemin kör ateşlerinde yan.

Nedir bu küçük cocuklar ların annelerinden cektigi cileler bu işin sonu yok arkadaş benim artık ümidim yok böyle ruh hastaları var olduğu süre cocuklar a rahat yok napılıcak onuda bilmiyorum burdan aglamak kadınına saydırmak bişeye yaramıyor ne yapıcaz onu bulmalı

offf şu kadini elime verseler saçini başini yorasim geldi ya nasıl masum çocuk o.. onun günahi neydi..
her çocuk günahsiz gelir dünyaya..:(
tecavüze uğramiş herade kadin ondan acisini çikariyo olabilir..
resmen o kadina sinir oldum gel öldürelim hep beraber o kadini!!!!

Back