- 24 Haziran 2011
- 23.345
- 48.537
- 798
Çocuk kesin evlilik dışı olmuş..
Dediklerinden oyle anlasiliyor ama o halti yapan kendisi, o bebek degil. Insanliktan oyle bir cikmis ki kafa kalmamis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk kesin evlilik dışı olmuş..
Sen ve yandaşların okusun sen ne diyorsun ya ben ne adımı atayim ben ne zaman sana hükümette tanıdıklarım var dedim sadece gönülden bagliyim bu
Yanı bu konuyu böyle nasıl sulandirabilirsiniz ? Burda masum bir yavru var ve sen \siz hükümet diyorsunuz
Allah aşkına lütfen sapla samanı karıştırmayın !
Hükümet üvey anne.olayında da el.atmadi mi
Bakın bi arkadaş uyardı da yazıyorum yoka cidden hiç bir yorumu okumadim ,okumayacağım demiştim ve diğerlerini hala okumadim .bunu.lütfen etiket edin diğerlerine.
Ben ki beni ne kadar tanıyorsunuz bilmiyorum ama çocuk konusunda söz.konusu bile ettirmem yazdığına bak, o da bir anne yahu ben.ne dedim oh olsun mu dedim nasıl milleti GALEYANA getirdin çok yazık yemin ediyorum ben hakkımı helal etmiyorum sizlere.
Beni tanımadan ithamda nasıl bulunursunuz ?
Ben tecavuzcumuyum ?
Onları mi destekledim ?
Nurdan klavye kahramanlığı yapmakla olmuyor
Koskoca kadinsiniz ayıp değil mi
Herkesin bir sınırı var
Hiç hoş değil sizle az evvel ki hükümet konusunda atiştık millet de bilmeden gelmiş ne alaka demiş lütfen anlatın onlara
Sizlerle tartışmak değil fikir alışverişi yapmak isterdim ama goruyorum ki siz beni tanımadan İTHAM etmissiniz
Çok ayıp böyle insan ilişkisi olmaz ben kimsenin şahsına bisey demedim burda ama.goruyorum ki bana giydirmissiniz
Mesajınızı düzenleyin isterseniz. Ceza alırsınız. Nokta nokta koyun en azından.tam bir orospu dicem ama orospulara hakaret olur adii canli , birgun verir bunlarin hesapini...
Evet kadın aranıyormuş. Hemen bulunur inşallah.İzleyemedim videoyu
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kadına ve çocuğa ulaşmak için inceleme başlatmış
Senin gibi güzel yürekli kadınlar anneler lazım bu dünyaya o zaman bu kuzular ağlamaz işte. Nasıl ağlıyorum şu an ya Allah kahretsin be3 saniye izleyebildim ve kapattım.Bu yavruyu yanıma almayı onun kalben annesi olmayı öyle çok isterdim ki.Ona sımsıkı sarılmak onun yeniden dünyaya güvenmesini sağlamayı iyiliğin var olduğunu öğretmeyi şu an her şeyden daha çok isterdim.
Bir de kadın haram çocuk demiş ya acaba diyorum bir akrabası belki kendi öz babası belki dayısı belki kayınpederi bu kadına tecavüz ettti de böyle mi dünyaya geldi bu çocuk.Dünyanın tüm hırsını bu çocuktan çıkarır gibi dövüyor çünkü kadın.
Her ne olursa olsun şiddet daima şiddeti doğuruyor.Belki de bu kadın ömrü boyunca önce babasından sonra kocasından dayak yedi.Tabi bu kadını ve yaptıklarını asla açıklamaya yetmiyor sadece bu kadar kötülüğün pisliğin bi sebebi olmalı diyorum kendimce dayanamıyorum çünkü.
Allahım dünya ne kadar kötü bir yer ben nasıl çocuk getireceğim bu kötü insanların arasına???
Bu çocuk nasıl insanlara güvenecek nasıl sağlıklı ilişkiler kuracak ? Nasıl gülecek ?
3 saniye izleyebildim ve kapattım.Bu yavruyu yanıma almayı onun kalben annesi olmayı öyle çok isterdim ki.Ona sımsıkı sarılmak onun yeniden dünyaya güvenmesini sağlamayı iyiliğin var olduğunu öğretmeyi şu an her şeyden daha çok isterdim.
Bir de kadın haram çocuk demiş ya acaba diyorum bir akrabası belki kendi öz babası belki dayısı belki kayınpederi bu kadına tecavüz ettti de böyle mi dünyaya geldi bu çocuk.Dünyanın tüm hırsını bu çocuktan çıkarır gibi dövüyor çünkü kadın.
Her ne olursa olsun şiddet daima şiddeti doğuruyor.Belki de bu kadın ömrü boyunca önce babasından sonra kocasından dayak yedi.Tabi bu kadını ve yaptıklarını asla açıklamaya yetmiyor sadece bu kadar kötülüğün pisliğin bi sebebi olmalı diyorum kendimce dayanamıyorum çünkü.
Allahım dünya ne kadar kötü bir yer ben nasıl çocuk getireceğim bu kötü insanların arasına???
Bu çocuk nasıl insanlara güvenecek nasıl sağlıklı ilişkiler kuracak ? Nasıl gülecek ?
Ayrıca bu konu farklı bir.konu önceden deli diye bağlanan çocuklar vardı bilirsin herhalde ailesi hemde bunu yapan
Şimdi onlar ne oldu mito ? Biliyorsun mu :)
Mersin'de küçük yaşta öz çocuğunu “Sen haram çocuksun, seni bir gün öldüreceğim” diyerek işkence edercesine döven bir kadının görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden oldu
Eki Görüntüle 1816283
Sosyal medyada “Mersin’de öz anne dehşeti” başlığıyla yayımlanan video büyük tepkilere neden oldu. Odada bulunan bir başkası tarafından cep telefonuyla çekilen görüntülerde, annesinin 2-3 yaşlarındaki çocuğunu ağladığı için azarladığı ve işkence edercesine dayak attığı görüldü. Kadının küçük çocuğunu döverken söylediği sözler de, tepkilere neden oldu:
İzlemek için:
“Herkesin dayağını yiye yiye büyüyesin inşallah. S..r git. Bir sus ya. Seni öyle köşe köylerde büyüteceğim ağzına s..n çocuğu. Senin Allah belanı versin sen öyle rezil bir çocuksun. Gün yüzü görmeyesin inşallah. Böyle bir rezillikle geçinesin inşallah. Bu benim bedduamı alıyor ya bu adam olmaz bu nankör. Uğursuz. Kendi başını ye inşallah. Haram çocuksun sen. Sen bir gün, gün yüzü görmeden gideceksin. Öldürmem lazım seni. Senin Allah belanı versin de kurtulacağım. Seni deli edeceğim. Seni dövmüyorum ha, seni bir gün öldüreceğim.”
kaynak: http://www.posta.com.tr/3Sayfa/Habe...uk-kiza-olduresiye-dayak.htm?ArticleID=338090