• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz anneden küçük kıza öldüresiye dayak

kib'e falan gerek yok.
gerçekten çocuk olunca çok üzülüyorum.Kendiside bir anne anlayış gösterir diye düşündüm.
hükümet vs, kim ,ne umurumda değil.Çocuk için bir adım atsınlar ömür boyu dua alsınlar daha ne deyim.
Belki dedim belki ...bir çözüm olur.Yardım ettikleri çocuklar varmış.Ne deyim Allah razı olsun yaptıklarına,ya hakkını yedikleri çocuklar ? beddua ediyor muyum onun için ?
Burada yazsak çizsek ,bir sürü beğeni yada yergi alsak ne fayda o çocukların gözündeki bir damla yaşın yerini tutar mı ?
Sizi tanımıyorum ben yazınızdaki iyi niyeti gördüm.sizin düşünmüş olmanız yeter.karşı tarafın vermiş olduğu saçma sapan yazı hiç sinirinizi bozmasın.

Helak oldum ağlamaktan..ağlarken yere atmış, çocuk birdaha gelecekmi diye korkarak bakıyor... Allah belasını versin.
İnternette hiçbir bilgiye ulaşamadım yakalandımı bu pislik ve ona göz yumup videoyu çeken kişi..

aile içi şiddet o kadar yaygın ki,
bilemiyorum,
kınamaktan daha iyi bir yöntem olmalı.

Adem Güneşin radyo programını dinledim bir dönem. Mesela bir anne aramıştı, şey diyor, çocuklarıma şiddet uyguluyorum ,sonrasında o kadar üzülüyorum ki, ama o an kendime hakim olamıyorum. hep o kadın aklıma geliyor, kadın hatta demişti, çocuklarımı esirgeme kurumuna mı vereyim Ahmet bey, ne yapayım bana bir yol gösterin diye.

şiddet eğilimli olmak çok zor olmalı. düşünsenize içinizden şiddet akıyor, ve siz kendi kontrolünüzü kaybediyorsunuz.
bu videoyu izleyemedim, annenin konuşma metni yeterince kötü, bu annenin hiç sevgisi olduğunu düşünmüyorum.

ama diğer türlü annelik yapmak isteyen ama psikolojik problemleri nedeniyle hakkıyla yapamayan kişileri eleştirmekten kınamaktan daha iyi bir yöntem olmalı. Mesela Adem Güneş özellikle çocukluğunda şiddet görmüş, kendine karşı veya başka kişiye karşı kişilerin muahkkak tedavi olmaları gerektiğini, yoksa kendilerinin de yetişkinliklerinde şiddete yöneleceğini söylemişti.

Sizi tanımıyorum ben yazınızdaki iyi niyeti gördüm.sizin düşünmüş olmanız yeter.karşı tarafın vermiş olduğu saçma sapan yazı hiç sinirinizi bozmasın.

Helak oldum ağlamaktan..ağlarken yere atmış, çocuk birdaha gelecekmi diye korkarak bakıyor... Allah belasını versin.
İnternette hiçbir bilgiye ulaşamadım yakalandımı bu pislik ve ona göz yumup videoyu çeken kişi..

teşekkür ederim,kimseyi kafama takmıyorum
izlemedim ama izlemiş olduklarım okumuş olduklarım,yaşantımda gördüklerim beni günlerce uykusuz bırakıyor.
oğlumun tırnağını yanlışlıkla biraz derin kestiğim için belki acımıştır diye bile ağladım nasıl bir vicdan var bazılarında.
Böyle anne,baba,insan olamaz.Evet son çare hükümetten devletten destek istemek kaldı.Başka birşey düşünemiyorum artık.Daha bilinmeyen ne kadar çocuk var kimbilir.

Oha ya salya sümük ağladım bu nasıl bir vicdansızlıktır anne olmayı da geçtim insan olmak bu kadar mı zor? Ya ben hiçbir hayvan görmedim ki kendi öz yavrusuna böyle davransın. Bu nedir ya nedir? Küfür veya beddua etmeyeceğim o elbet görecek gününü. Keşke bu yavruyu bir kardeş gibi yanıma alsam da büyütsem. İki lokma yiyorsam biri de onun olsun yahu helal olsun hoş olsun hem de. Resmen kalbimi aldı yavrucağım yanına.. Allah korusun seni kurtarsın bu canilerin elinden.

kib'e falan gerek yok.
gerçekten çocuk olunca çok üzülüyorum.Kendiside bir anne anlayış gösterir diye düşündüm.
hükümet vs, kim ,ne umurumda değil.Çocuk için bir adım atsınlar ömür boyu dua alsınlar daha ne deyim.
Belki dedim belki ...bir çözüm olur.Yardım ettikleri çocuklar varmış.Ne deyim Allah razı olsun yaptıklarına,ya hakkını yedikleri çocuklar ? beddua ediyor muyum onun için ?
Burada yazsak çizsek ,bir sürü beğeni yada yergi alsak ne fayda o çocukların gözündeki bir damla yaşın yerini tutar mı ?

Sen ve yandaşların okusun sen ne diyorsun ya ben ne adımı atayim ben ne zaman sana hükümette tanıdıklarım var dedim sadece gönülden bagliyim bu

Yanı bu konuyu böyle nasıl sulandirabilirsiniz ? Burda masum bir yavru var ve sen \siz hükümet diyorsunuz

Allah aşkına lütfen sapla samanı karıştırmayın !

Hükümet üvey anne.olayında da el.atmadi mi

Bakın bi arkadaş uyardı da yazıyorum yoka cidden hiç bir yorumu okumadim ,okumayacağım demiştim ve diğerlerini hala okumadim .bunu.lütfen etiket edin diğerlerine.

Ben ki beni ne kadar tanıyorsunuz bilmiyorum ama çocuk konusunda söz.konusu bile ettirmem yazdığına bak, o da bir anne yahu ben.ne dedim oh olsun mu dedim nasıl milleti GALEYANA getirdin çok yazık yemin ediyorum ben hakkımı helal etmiyorum sizlere.

Beni tanımadan ithamda nasıl bulunursunuz ?

Ben tecavuzcumuyum ?
Onları mi destekledim ?

Nurdan klavye kahramanlığı yapmakla olmuyor

Koskoca kadinsiniz ayıp değil mi

Herkesin bir sınırı var

Hiç hoş değil sizle az evvel ki hükümet konusunda atiştık millet de bilmeden gelmiş ne alaka demiş lütfen anlatın onlara

Sizlerle tartışmak değil fikir alışverişi yapmak isterdim ama goruyorum ki siz beni tanımadan İTHAM etmissiniz
Çok ayıp böyle insan ilişkisi olmaz ben kimsenin şahsına bisey demedim burda ama.goruyorum ki bana giydirmissiniz

Acaba diyorum bazen anne babasız insanlar daha mı şanslı? Evet bir özlem ve eksiklik olacaktır ama böyle acı çekmektense tanımamak daha mı iyi olurdu sizce?

Ya şu mahlukat yüzünden banlanmaya değermi arkadaşım bence düzelt msjını hepimiz çok sinirliyiz :KK62:
İnsanı çileden çıkarıyorlar, sor bakalım o çocuk senin gibi anne ister miydi?! Ayy küçücük kuzu daha :KK42:

Kayserideki görüntülerden sonra günlerce ağladım,yediğim,içtiğim zehir zıkkım oldu. Asla izleyemem :KK43: okuduklarım yetti zaten.

Kimbilir daha kaç çocuk aynı acıları çekiyor. Allahım sen hepsini koru masum meleklerin. Çocuğun son durumu nedir acaba? Bu caniden alınmıştır diye umuyorum.

:KK61:O yaşlarda kızım var kızınca bile vicdanım sızlar allahım ellim ayağım boşaldı kapattım hemen.
ağlayacam rabbim hikmetinden sual olunmaz onca anne olmak isteyene vermezsin hak etmeyenlerin ise böyle meleklere hunharca el kaldırmasına izin veriyorsun sen cezasız bırakma tez vakitte o yavrucağı kurtar o kadından allahım

izleyemedim başını sadece izleyebildim :KK61:
işyerndekiler niye ağlıyorum diye sordular başıma gelip (45 dakika önce izledim hala gözyaşı siliyorum)
Allah senin belasını versin...
bebek lan o bebek... PİSLİKKKKKK

Yani bazı insanlar bir cocugu olsun diye senelerce ugrasiyor bunlarda vcocuga iskence yapiyor. Aklim almiyorr insan cocugunun ayagina tas degse akli cikiyor madem istemiyosun cocugu dovecektin bin cesit korunma yolu var deli oluyorum ya

Back