• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz anneden küçük kıza öldüresiye dayak

Mutlu başladığım hergün kendimi, hıçkırıklarla ağlayarak buluyorum. Çocuklara yapılan bu işkencelere, tacizlere artık katlanamiyorum.

Nasıl bir kin, nefret insanın kendi evladına o sözleri söylemesine sebep olur. Yazıklar olsun...

ben çeken kişinin kadının diğer çocuğu diye düşündüm çünkü kadın bir yerde seni de döverim gibi bir şey mi söylüyor ne

Pislik kadin! Yuz karasi!
2 yasindaki yigenim goz onume geldi ya.
Videoya bakmaya yuregim dayanmaz.

Bi bitmediniz ya... Sapıktan, manyaktan, delileri görmekten yoruldum valla.... Yaşadığım dünyayı sorgular oldum, iyiden iyiye psikolojim bozuldu... Bi bitmediniz!!!

Bu videoları kim çekiyor yahu? Çekerken nasıl göz yumuyor?

Pisliğe bak haram çocuk ne be? Sen ne halt ettin de çocuğaduyduyon pisliğini. Ay delircem atın şu kadını tımarhaneye çıkmasın bi daha, beyin yoksunu, gerzomat.
Video gizli cekilmis muhtemelen evde ki baska bir cocuk cekmis farkndaysaniz arada sakliyor kamerayi kim bikir ona ne yapiyr da gzli.gzli cekip biryerlere verme geregi duydu belki de birileri birsey yapsin kurtarsin dye cekilmistr kiyamam yaa

Yapan kadar cekende suçlu.
Çekip orada burada paylasmaya çalışacağına o telefonu alıp kafasında parcalayacak bak bakiyim bi daha el kaldırabiliyor mu cocuga:KK34:

yok canım ya yok artık
yok yani bunu izlememiş olmalıyım
bunlar oluyo olamaz.
üvey öz fark etmez
bir insan böyle bişey yapamaz.
vicdan nerde o yoksa duyguların nerde ?
yok ben buna inanmak istemiyorum ya.
ben bu kadını bulup bu söylediklerini birbir yapacak kıvamdayım artık.
tenha köyse orda oluyosa gideriz onla öyle tenhalara ! bi beddua ederim kendine gelmez, haram olan o bebek mi sen misin acaba, deli edecekmiş cocugu sen önce kendini bi akıllı et ! ooff gecenin bu vakti ya.
o kadarcık bebeğin ne sucu olabilir ki suc bile işlemiş olsa!? bunu mu hakedecek illa. bu nasıl bi dünya Allahım aklıma sahip cıkmakta zorlanıyorum ya..

kadının akıl sağlığının yerinde olduğnu düşünmüyorum.
ve eminim bu kadının etrafındaki insanlar biliyorlardır kadının durumunu, çocuklarına eziyet ettiğini.

Daha ne kadar izleyeceğiz böyle videolari ya kac kere daha ic ceke ceke aglayan cocuk göreceğiz. Yeter artik biriside ciksin soylelerine bi meydan dayagi mi atiyor dar agacina mi asiyor bisey yapsin.

Boyle ruh hastalarinin cocuk yapmasi yasak olmali ,Allahin belasi adi kadi.O masum yavruya vuran ellerin kurusun :(
Yine delirdim ! Nasil bir vicdandir o kucucuk kuzuya boyle iskence etmek ...
Rabbim sabrin ne buyuk ...

İzlemedim.
Ne kadar dehşet verici olduğunu düşünebiliyorum.
Bunu anlamak için anne değil insan olmak yeterli.

Ne demeli, ne yapmalı bunlara nasıl çözüm getirilmeli onu da bilmiyorum. Çaresizlikler ülkesi olduk resmen. O kadar çoklar ki.

Etrafımda gördüğüm bu tür olaylara, bunun yanında en ufak sözlü şiddete dahi dahil oluyorum. Hak mı bilmiyorum ama müdahil oluyorum. İçim elvermiyor çünkü.

Tek istediğim gerçekten çocuklar hiç üzülmesin , ağlamasın.

Allah seni kahretsin nesin yaa senn pislik nasil kiydin o yavruyaa seni benim elime verseler ahhh bi verseler ...bisey yapmaliyizz bu yaratik hala o yavruyla ayni ortamda olmamali yaa .... napabiliriz bu konuda

Back