• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz ablam tarafından en çirkin iftiraya uğradım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HappyGirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
635
458
53
36
Evet öz ablam tarafından, kocama bakmış, o….luk yapmış diyerek iftiraya uğradım. Tüm bu iftiraları 7 yaşında vefat eden oğlunun taziyesi için yanına geldiğimde yaptı. Tek suçum da artık başörtü takmamak. Kendi kafasında paranoya yapıp saçma sapan çıkarımlar yaparak beni o… ilan etti bütün ailenin içinde. Ve ben 34 yaşında bir yıllık evli öğretmen bir kadınım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ruh hali pek iyi değil sanırım ablanızın. Durduk yere öz kardeşine bu yakıştırmayı yaptığına göre yani... :KK57:
Peki aileniz ne dedi bu yakıştırmaya? Dahası eşinizin tepkisi ne oldu?
Evlat acısıyla saçmalıyor desek de yine oluru yok bence. Bir doktora falan götürse bari anneniz.
Kızlar inandı, annem kiyameti kopardı. Erkeklerin henüz haberi yok

ben insanın içini dışına yansıtmak için farklı durumların ortaya çıktığına inanan biriyim. ablanızın içinde bu pislik varmış. acı yaşadığında dışarıya yansımış o kadar. böyle insan değil ablam evladım olsa benden uzak Allah’a yakın der çıkarırım hayatımdan

Evet öz ablam tarafından, kocama bakmış, o….luk yapmış diyerek iftiraya uğradım. Tüm bu iftiraları 7 yaşında vefat eden oğlunun taziyesi için yanına geldiğimde yaptı. Tek suçum da artık başörtü takmamak. Kendi kafasında paranoya yapıp saçma sapan çıkarımlar yaparak beni o… ilan etti bütün ailenin içinde. Ve ben 34 yasinda bir yıllık evli öğretmen bir kadınım.
Görüşmeyin bence bundan sonra. Anlattığınız gibiyse ablanızın kafa gitmiş. 30 yaşından sonra da pek değişmez insan.

Turban ile alakası yok bunun..
Evli bir kadının türbanlı yahut turbansiz başka bir kadının kocasına bakması zaten kabul görmez.
Belli ki ablanın sinirleri bozulmus.Oglunu kaybetmiş sonuç olarak.
Ayrıca ailen ne kadar inanacak onun sözüne.
Kim umursayacak bunu ? Seni tanımıyorlar mi ? Bir ablanın sözüyle bütün ailen o..pu olduğunu dusunecekse ailende hayır yok zaten.
Zamanı geldiğinde konuşun,gerekirse bir daha görüşmeyin ancak bu konuyu türbana bağlamayın derim.
Yani türbanlı olan çok o..pu turbansiz olan az o..pu şeklinde bir durum yok.
Ablan da bu zihniyetteyse yanlış yolda.
Ayrıca kendi rızası ile kapanıp sonrasında açılan bir kadına kim söz edemez.O inançları doğrultusunda kişi ile Tanrı arasinda.
Çok uc bir konu bu,rahatsız oldum nedense..

Kızlar inandı derken diğer kız kardeşler mi?
Nasıl inanırlar ki böyle bir şeye? Yani ya şüphelenecek elde Bi delil olması lazım ya da ailede herkes şizofren.
7 yaşındaki çocuğu vefat etmiş bu konu ne alaka daha önce mi farkettiğini söylüyor? Yeni mi farketmiş? Yani kafası uçmuş diyecem de insan saçmalar ama böyle Bi konuda saçmalamaz. Diğerlerinin inanmış olması da Bi enteresan. Bildikleri belki yanlış anladıkları bir şey vardır.

Tamam acıların en büyüğünü yaşıyor allah sabır versin ama böyle bir acısı var diye de insan kardeşine bu yakısırmayı yapmaz.

Ne gibi birsey görmüş , duymuş da bunu yakıştırmış size ?

Turban ile alakası yok bunun..
Evli bir kadının türbanlı yahut turbansiz başka bir kadının kocasına bakması zaten kabul görmez.
Belli ki ablanın sinirleri bozulmus.Oglunu kaybetmiş sonuç olarak.
Ayrıca ailen ne kadar inanacak onun sözüne.
Kim umursayacak bunu ? Seni tanımıyorlar mi ? Bir ablanın sözüyle bütün ailen o..pu olduğunu dusunecekse ailende hayır yok zaten.
Zamanı geldiğinde konuşun,gerekirse bir daha görüşmeyin ancak bu konuyu türbana bağlamayın derim.
Yani türbanlı olan çok o..pu turbansiz olan az o..pu şeklinde bir durum yok.
Ablan da bu zihniyetteyse yanlış yolda.
Ayrıca kendi rızası ile kapanıp sonrasında açılan bir kadına kim söz edemez.O inançları doğrultusunda kişi ile Tanrı arasinda.
Çok uc bir konu bu,rahatsız oldum nedense..
Konunun turbanla alakası yok tabi ki ama zihni kirli. Bir sene önce benim açıldığımı öğrendiği zaman hiç bir şey demeden sadece ağır hakaretler ederek beni her yerden engelledi. Ben açıldığım icin yapıyor diye düşündüm. Gecen hafta engelli bebeği vefat edince taziyeye geldim ve bana bunlari söyledi. Ölse cenazesine bile gitmem bu saatten sonra. Ablam turbansizlar o… turbanlilar degil düşüncesinde degil, cunku kendi kızı ve benim diğer kiz kardeşim de turbansiz. Meseleyi turbana bağlamak yanlış olur. Ben turbanliyken de demek ki zihninde bunlar vardı ben çıkarınca turbani içindeki pisliği kustu

Kızlar inandı derken diğer kız kardeşler mi?
Nasıl inanırlar ki böyle bir şeye? Yani ya şüphelenecek elde Bi delil olması lazım ya da ailede herkes şizofren.
7 yaşındaki çocuğu vefat etmiş bu konu ne alaka daha önce mi farkettiğini söylüyor? Yeni mi farketmiş? Yani kafası uçmuş diyecem de insan saçmalar ama böyle Bi konuda saçmalamaz. Diğerlerinin inanmış olması da Bi enteresan. Bildikleri belki yanlış anladıkları bir şey vardır.
Kızlar dediğim diğer iki kız kardeş. Elde somut bir delilin olması icin bu durumun gerçekten yaşanmış olması gerekir, böyle bir durum olmadı dolayısıyla da elde asla bir somut delil yok. Peki kızlar neden inandı derseniz. Ablamı hepimiz cok severdik, evin en büyüğü, bize cok bağlıydı biz de ona bağlıydık. Bu durum kızların ona inanmasını sağladı. fakat kötü yönleri de vardı. fazlasıyla kibirli ve biraz da o onu yaptı bu bunu yaptı diye dedikodu yapardı. Oğlu vefat etmis hala bana diyor ki ben oğlumu toprağa vermişim ama yine de yenilmem. Ya hu mal misin ne yenilmesi ne yenmesi biz senle savaşta miydik ki biri yensin biri yenilsin.

Tamam acıların en büyüğünü yaşıyor allah sabır versin ama böyle bir acısı var diye de insan kardeşine bu yakısırmayı yapmaz.

Ne gibi birsey görmüş , duymuş da bunu yakıştırmış size ?
Bana yazdığı mesajda dikiz aynasındaki bakismalari unutmayacağım. Ne zaman olmuş bu bilmiyorum. Hayır madem gördün bakışmışız o halde neden beni evine aldın bunca sene

Evet öz ablam tarafından, kocama bakmış, o….luk yapmış diyerek iftiraya uğradım. Tüm bu iftiraları 7 yaşında vefat eden oğlunun taziyesi için yanına geldiğimde yaptı. Tek suçum da artık başörtü takmamak. Kendi kafasında paranoya yapıp saçma sapan çıkarımlar yaparak beni o… ilan etti bütün ailenin içinde. Ve ben 34 yasinda bir yıllık evli öğretmen bir kadınım.
Fake konu başörtü fetişisti konu uydurmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back