- 31 Ocak 2013
- 7.172
- 44.552
- Konu Sahibi Diana Bishop
Böyle birşey mi olmuşay aklıma pubgden tanıştığı çocuklar için kocalarını bırakıp kaçan kızlar geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle birşey mi olmuşay aklıma pubgden tanıştığı çocuklar için kocalarını bırakıp kaçan kızlar geldi
ama doğru maalesef ..Ya ben onu ekşi de okuduğumda gözlerime inanamamıştım
evet , kızlar küçücük bir de. naptınız yani neyle kandırdı bu çocuklar siziBöyle birşey mi olmuş
erkekler cidden rezil bana ismimi soran herkese evliyim sadece kafa dağıtmak için burdayım dedim benBen de Fetih oynuyordum. Neyse ki sonta sattım bıraktım. Ama cidden bağımlılık yapıyor. Ya o olay da nasıl patlak vermişti bak. Bu hödükler oyun yüzünden kavga edince hepsi birbirinin pisliğini döktü ortaya. Erkekler gerçekten rezil mahlukatlar yahu.
ya bekarlari hadi anlayabilirim de evliler yapmasa bari, yani nasıl yozlasti evlilik kurumu çok üzücü ciddenama doğru maalesef ..
ben de oynuyorum pubg, mikrofonu açmaya gör iş hemen başka yerlere gidiyor
Sakin ol şampiyonSize ne ya!!!
Belki farkında ama değilmiş gibi yapıyor kendi hayatiniz çok mu sıkıcı da başka insanlar adına düşünüyorsunuz.
Çok saol canm sizde o tur yerlerde böyle pisliklerle muhattap olmayın sizi de kendı pisliklerine çekerler Allah muhafaza. Arkadaşınızı uyarınGözünüz aydın mı denir ne denir bilemedim ama mutluluk dileğim yinede geçerli
Game of sultans. Zaten olan olaylar soğuttu. Dersler, çocuklar ev es falan derken kafa dağıtmak için bir bakayım demiştim ama oda böyle oldu işte. Senin şahit olduklarına şahit olmadım ama yine de soğuttu yani
valla karşıdakiler evli mi bilemiyorum ama kız sesi duydukları an hemen yavşama sanatı başlıyor o yüzden eşimle oynamazken mic. hep kapalıdır benim.çok nadir çıkıyor düzgünce adamını vurup oyundan çıkan bu online oyunlar bence de çok tehlikeli.erkekler cidden rezil bana ismimi soran herkese evliyim sadece kafa dağıtmak için burdayım dedim ben
ya bekarlari hadi anlayabilirim de evliler yapmasa bari, yani nasıl yozlasti evlilik kurumu çok üzücü cidden
Sileyim diyorum zaten ya, tacize uğramadan önce sileyimvalla karşıdakiler evli mi bilemiyorum ama kız sesi duydukları an hemen yavşama sanatı başlıyor o yüzden eşimle oynamazken mic. hep kapalıdır benim.çok nadir çıkıyor düzgünce adamını vurup oyundan çıkan bu online oyunlar bence de çok tehlikeli.
ya da adını abdülrezzak yap,arkadaşım çözümü öyle bulmuştuSileyim diyorum zaten ya, tacize uğramadan önce sileyim
® İsminiz ne?ya da adını abdülrezzak yap,arkadaşım çözümü öyle bulmuştu
Evli barklı mutlu bir kadın böyle başkasının hayatını didik didik edince üzerine gidilmemesi mi gerekiyor?Ne gereksiz yorumlar yapılmış, Diana evli barkli mutlu bir kadın bildiğim kadarıyla sadece çokta gerekli olmayan bir olayın içine girmiş üzmeyin, üzerine gitmeyin bu kadar rica ediciim.
Sizin oyunda hesaplar satılmıyor mu? Satılıyorsa sat öyle bırak.Sileyim diyorum zaten ya, tacize uğramadan önce sileyim
Aldim dersimi yabanelma cim. Sileceğim oyunumu az sonra bir daha mı tövbeNe gereksiz yorumlar yapılmış, Diana evli barkli mutlu bir kadın bildiğim kadarıyla sadece çokta gerekli olmayan bir olayın içine girmiş üzmeyin, üzerine gitmeyin bu kadar rica ediciim.
Hiç bilmiyorum ya dur bir sorayımSizin oyunda hesaplar satılmıyor mu? Satılıyorsa sat öyle bırak.
Başka bir üyede açsa adam karısını seninle mi aldatıyor gibi çirkin bir ifade kullanmazdim.Evli barklı mutlu bir kadın böyle başkasının hayatını didik didik edince üzerine gidilmemesi mi gerekiyor?
Başka bir üye açsa siz de böyle bakmazdınız olaya eminim.
Konuya yonelik elestiri yapmak baska bir mevzu ama direk kisiligine yönelik elestiri baska mevzuEvli barklı mutlu bir kadın böyle başkasının hayatını didik didik edince üzerine gidilmemesi mi gerekiyor?
Başka bir üye açsa siz de böyle bakmazdınız olaya eminim.
Hayatımıza teknoloji gireli herkesin yuvasi yıkıldı kardeşim bence uğraşma hiç bulaşma böyle insanlara benim babamda oynuyodu oyun sohbetli bir gün ismimi gizleyerek yazdım evli misin yazdım annemi ölü gibi gösterip dulum yazdıSelamlar herkese,
Benim sizle paylaşmak istediğim ve akıl almak istediğim bir konu var, zira kafam çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Oynadigim bir oyun var ve oyunda bir erkeğin kadınlara ben boşandım bekarım diyip kandırdığını öğrendim. Merak edip biraz kurcaladigimda adamın aslında evli olduğunu ve eşinin hiç birsey den haberi olmadığını mutlu bir evlilikleri olduğunu düşündüğünü öğrendim. Kadın çalışıp evi gecindiriyor. Yani kendi ayaklarının üzerinde duran biri. Adam uzun süredir işsiz. Çocukları olmuyor. Ve eşinin ve eşinin ailesinin sosyal medya bilgileri filan da var bende. Günlerdir kadına karşı vicdan azabı içinde kıvranıyorum. Çünkü eşim böyle birsey yapsaydı ben mutlaka bilmek isterdim. Adam çalışmayıp bütün gün evde pc başında oyun oynuyorum muhabbetine kadını aldatıp duruyor ben bekar adamım diyerek. Aldatılan kadına mi acıyayim yoksa adama kanıp bu pisliğe bulaşan habersiz kadınlara mi? Bana ne olur akıl verin, siz olsaydınız ne yapardınız? İki seçenek düşündüm ilk direk kadına yazmak. İkincisi de direk kadının abisine yazmak. Abisine yazmakta ki düşüncem belki adamın kulağını çekip doğru yola sokar diye? Bu arada bu çift iki farklı milletten. Ama kadının ailesi Türk ve gelenek goreneklerine bağlı insanlar. Ne yapmalıyım?
cok üzüldüm , cok büyük sok olmustur senin icin , umarim kalbinde affedebilmissindir babaniHayatımıza teknoloji gireli herkesin yuvasi yıkıldı kardeşim bence uğraşma hiç bulaşma böyle insanlara benim babamda oynuyodu oyun sohbetli bir gün ismimi gizleyerek yazdım evli misin yazdım annemi ölü gibi gösterip dulum yazdı