- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi Diana Bishop
-
Baktım 2019 çokta uzun değilmiş. Muhattabım siz değilsiniz bu arada. 40 yaşındaki kadın kendi cevap verebilirYahu konu sahibi kac yillik üye , hepimiz biliyoruz 40 kusur yaşında kadin , ne alakasiz bir yorum bu boyle
Diana sende fena bir stalkermişsin. Çolukdu çocuktu derken kocamı takip edemez oldum. Geçen birine daha dedim ama beni pek sallamadı. Hayrına bir de benim kocamı stalklasana kimlerin profillerine indim derelerine bilmem nerelerine yazıyor bileyim
Niye boş yapıyorsunuz :)Adam karısını sizinle mı aldattı acaba?
Aklımdasın dianaYa aslında tek başıma yapmadım hepsini ya, organize çalışılmış birşeydi. Olayı anlatamıyorum işte burada kimlerin üye olduğunu nereden bilelim. Ver kuzum isim soyisim 3 gün sonra dökelim sana seceresini
Sizinle mı yoksaNiye boş yapıyorsunuz :)
Mizah tufanı yarattın kardeşim hellllaaaaaallllllSizinle mı yoksa
Amaaaan takılıyoz işte cnm, can sıkıntısı.. Yoksa banane kım kımı aldatmısMizah tufanı yarattın kardeşim hellllaaaaaallllll
emrindeyim canımAklımdasın diana
Uyma kuzum belki oyunlarda oyuna gelenlerdendirMizah tufanı yarattın kardeşim hellllaaaaaallllll
Oyunla işi olanlardan deilim sizin gibiemrindeyim canım
Uyma kuzum belki oyunlarda oyuna gelenlerdendir
Konu sahibinin pohpohcuları var epeyBaktım 2019 çokta uzun değilmiş. Muhattabım siz değilsiniz bu arada. 40 yaşındaki kadın kendi cevap verebilir
Bana da öyle geldi. Kendinden çok başkaları cevap veriyorKonu sahibinin pohpohcuları var epeytakılıyorlar ıste onlar da
Teskilat bunlar bellıBana da öyle geldi. Kendinden çok başkaları cevap veriyor
ay her şeyi anlarım da ufak tefek günlük işler çıkarsa yaptğını nasıl öğrendiniz sosyal medya hesabından ? cidden merak ettim.Tam süresini bilmiyorum epeydir düzenli işi yok. Öyle ufak tefek günlük işler çıkarsa yapıyormuş. Ama madem kendinize benzettiniz siz ne yapardınız biri gelip böyle birsey dese? (hala karışmamayi düşünüyorum)
Pohpohlama değil o. Konu sahibi burada herkesin konusunu doğru dürüst okur ve kışkırtmak yerine yardımci olabilmeyi seçer. Ve kendince saygı uyandıran biridir. İnsanların konusuna girip saçma sapan polimik yaratmaz. Bu yüzden de 40 yılın başında açtığı konuda destek görür. Birgun sizinde saygı uyandırmaniz dileğimle.Konu sahibinin pohpohcuları var epeytakılıyorlar ıste onlar da
Onu bana başkası söylediay her şeyi anlarım da ufak tefek günlük işler çıkarsa yaptğını nasıl öğrendiniz sosyal medya hesabından ? cidden merak ettim.
konuya yorumum karışmamanız yönünde.
Bakın sizi tanımıyorum ve konuya göre yorum yaptım doğrudur yanlıştır bunun cevabını sizden almak isterim. He yanlıştır yanlışımı da düzeltirim. Ama başkası sizin adınıza cevap verince olmuyor.Pohpohlama değil o. Konu sahibi burada herkesin konusunu doğru dürüst okur ve kışkırtmak yerine yardımci olabilmeyi seçer. Ve kendince saygı uyandıran biridir. İnsanların konusuna girip saçma sapan polimik yaratmaz. Bu yüzden de 40 yılın başında açtığı konuda destek görür. Birgun sizinde saygı uyandırmaniz dileğimle.
Evet evet buraya yazmadan önce bir çok şey aklıma gelmemişti, işte cidden akıl akıldan üstün. Görmediğimi gördüm yazıncaAraştırmacı ruhunuza sağlık
Bravo
Yalnız bu hikayede yanan siz olursunuz.
Kadın kocam yapmaz der çıkıverirse işin içinden ne yapacaksınız o zaman.
Genelde aldatılma vakaları ortaya çıktığında ilk aşama reddediş ve saldırgan tavırlar olur.
Kabullenme aşaması çok sonra gelir.
Delilleri ile ispat etseniz bile işin ucu size dokunur gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?