- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi Safir Taht
-
dikkatli baktım ama bende birsey anlamadım
Biri açıklasa üstü kapalı ?
kizin mavi elbisesi penis seklinde ,oburude beline sarilmis gibi penis tutuyor aslinda.
Evet çok ürkütücü . Özellikle yabancı menşei şeylerde çok dikkat etmeye çalışıyorum .Youtube a da subliminal mesaj ve illuminati yazarsaniz karsiniza cikacak videolara bir goz atin.
Birde turkce bir blog vardi pc de kayitli.simdi hatirlamiyorum.Onuda paylasirim.Bir ara arastirmaktan kafayi siyiriyordum ben.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet ama sürekli çocuklara seksi , cinsel organları , çeşitli pozisyonları ve seksi objeleri daha ne olduğunu bilmeden , görsel olarak benimsetmek, kanıksatmak normal değil bence . Amaç dünya da toplum ahlakını çökertmek .valla yazmasa bile insanın temel içgüdülerinden biri olduğu için zaten kaçınılmaz bir şey..
Ben anlamadım ama bu kareden bişey.
Mavi elbisede ne var
bu konu kk'da daha önce de işlenmişti ve epey araştırmıştım ve ben bazılarına inanmadım.mesela bu resim karesini hiç bir yerde bulamadım.kaç çizgi film,kaç resim inceledim.bence abartılıyor
Açıkçası miki fare olayı da bana biraz abartı geldi. Yani insanlar söylemeden benzetemedik bile. Subliminal mesaj bu şekilde olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca biraz kassak pek çok şeyde burda erkek cinsel organı var diye benzetebiliriz gibi geliyor. İlk resimdeki sex yazısını da ben suç kelimesine benzetmiştim yani orda da bariz sex yazmıyor bence.
Gözle farkedilemeyen subliminal mesajlar da, gerçek 25. kareler de yasaklandı diye biliyorum. Yani gözün göremeyeceği ama beynin algılayacağı 25. kareye reklam sıkıştırmaktan bahsediyorum. kola iç, popcorn ye şeklinde. Yakalanırsa büyük cezası var diye biliyorum.
ben de pek çoğunu abartılı buluyorum.mesela;
Eki Görüntüle 1079143
Eki Görüntüle 1079145
herkes görmek istediğini görüyor bence
Bu saçma tabii ki , dalga geçme amaçlı yapmışlardır .
mavi elbisenin şekline bak canımbunda ne var rengi?:44:
bu konu kk'da daha önce de işlenmişti ve epey araştırmıştım ve ben bazılarına inanmadım.mesela bu resim karesini hiç bir yerde bulamadım.kaç çizgi film,kaç resim inceledim.bence abartılıyor
Ben yap boz da sex yazısını görmek istediğim için mi , oyuncak ararken yazıyı gördüm .
Ürün hala sitede satışta , belki daha net gözükür oradan bakınca .
Biraz ufak eklemişim.
Ben anlamadım ama bu kareden bişey.
Mavi elbisede ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?