Oyuncakta subliminal (25.kare) mesajı

Evet çok ürkütücü . Özellikle yabancı menşei şeylerde çok dikkat etmeye çalışıyorum .
Aynı şekilde google da subliminal mesaj yazınca bir sürü görüntü var .

valla yazmasa bile insanın temel içgüdülerinden biri olduğu için zaten kaçınılmaz bir şey..
Evet ama sürekli çocuklara seksi , cinsel organları , çeşitli pozisyonları ve seksi objeleri daha ne olduğunu bilmeden , görsel olarak benimsetmek, kanıksatmak normal değil bence . Amaç dünya da toplum ahlakını çökertmek .
Benim paylaştığım yap boz da sex yazısı ne alaka , ki bu en masumu . Çocuklarımıza aldığımız , izlettiğimiz çizgi filmlere dikkat etmek gerek . Zamanı geldiğinde doğru şekilde öğrenebilseler keşke .
Ben anlamadım ama bu kareden bişey.
Mavi elbisede ne var

Dişi farenin beline dikkatli bakarsanız , eminim farkedeceksiniz .

Son düzenleme:
Ayy inanmiyorum yaa biraz nettende araştırdım deli olcam 8 yasindaki oglum miki fareyi izlerdi ara sira asla izletmem artik pepede ne varmis onu da söylerseniz onuda küçük oglum izliyo ara sira allahim sen çocuklarimizi koru.

Eki Görüntüle 1078718

tamam doğru hatırlamısım.
kusura bakmayın resim için ama bilinsin

bu konu kk'da daha önce de işlenmişti ve epey araştırmıştım ve ben bazılarına inanmadım.mesela bu resim karesini hiç bir yerde bulamadım.kaç çizgi film,kaç resim inceledim.bence abartılıyor

Migrosatan alışveriş sonrası bedava verdikleri oyun kartları .Çok emin olamadım şimdi ama eteğin orta kısmı , popo ya benzemiyor mu ?
Paranoya da

Eklentiler

• $image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 127
  • $image.webp
    30 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
bu konu kk'da daha önce de işlenmişti ve epey araştırmıştım ve ben bazılarına inanmadım.mesela bu resim karesini hiç bir yerde bulamadım.kaç çizgi film,kaç resim inceledim.bence abartılıyor

Açıkçası miki fare olayı da bana biraz abartı geldi. Yani insanlar söylemeden benzetemedik bile. Subliminal mesaj bu şekilde olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca biraz kassak pek çok şeyde burda erkek cinsel organı var diye benzetebiliriz gibi geliyor. İlk resimdeki sex yazısını da ben suç kelimesine benzetmiştim yani orda da bariz sex yazmıyor bence.

Gözle farkedilemeyen subliminal mesajlar da, gerçek 25. kareler de yasaklandı diye biliyorum. Yani gözün göremeyeceği ama beynin algılayacağı 25. kareye reklam sıkıştırmaktan bahsediyorum. kola iç, popcorn ye şeklinde. Yakalanırsa büyük cezası var diye biliyorum.

ben de pek çoğunu abartılı buluyorum.mesela;

Eki Görüntüle 1079143

herkes görmek istediğini görüyor bence

gerçekten dikkat edin çizgi filmlere.. 25. kare tekniği abartı değil bununla ilgili deney yapılmış .. sinemada seyircilere 25. kare tekniğiyle kola reklamı yapılmış ve sinemadan çıkan insanların bir çoğu kola almaya yönelmiş ..

sadece 25. kare de değil bakın çizgi filmlerde korkunç şeylerde işleniyor
verdiğim linki izleyin bir büyük olarak ben bile bakamadım resmen +18 ama bu bir çizgi film

http://www.replikvideo.net/9954/happy-tree-friends-bacagini-kesiyor-18-testere-8-saw-8-fragmani

Disneyin tum urunlerinde var bu. Gormediyseniz bile disney se kesin vardir.

Çocukların erken yaşta cinsellikle tanışması izledikleri şeylerdeki 'subliminal' mesajlardan değil, karşı cinse olan algısının artmasıyla ilgilidir. Artık 80'lerde değiliz. Her şeyin çabuk tüketildiği bir dünya. Eninde sonunda öğrenecekler. Çizgi filmleri ya da komple tvyi bıraktırmak çözüm değil. Bu doğuştan herkeste bulunan bir içgüdü zaten. (Emzik dönemi uzun olan erkeklerin kadınlara daha düşkün olması gibi)

adamın yüzünden bile ne çıkarmışlar,saçma değil mi

bunda ne var rengi?:44:
mavi elbisenin şekline bak canım

ben bu karenin gerçekliğinden tam emin değilim ama googleda aratınca zaten karsıma bunlar çıktı
kimbilir belki sonradan kaldırılmıstır.
ama zaten genel manada cok fazla var bunlardan.

abartılıyor olabiir belki yine de var ama

Ben yap boz da sex yazısını görmek istediğim için mi , oyuncak ararken yazıyı gördüm .
Ürün hala sitede satışta , belki daha net gözükür oradan bakınca .
Biraz ufak eklemişim.

ben senin oyuncağındakini görmedim,dediğin gibi küçük olduğu içindir ama subliminal mesaj içeriyor denen şeylerin çoğu abartı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…