- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
- Konu Sahibi Safir Taht
-
Bende pepe yi bilmiyordum , problemsiz diye onu izletiyorum hepbende walt disney cizgi filmleri izletmiyorum sadece yerli cizgi film kanallari acik pepeyi ilk defa duydum ama cok seviyoruz ya bende takipteyim
Kızlar bu mesajlar ne gibi sorunlara yol açıyormuş? Ben miki fareyle goofy ile büyüdüm şahsen ve kendimde hiç bir gariplik hissetmiyorum. Hatta hala izliyorum:)
Koalina tarafından yazılmıştır:)
Ne yazık ki çizgi filmlerde bile var .hadi canım çizgi filmlerde böyle şeyler mi var şuan şok oldum amaçları nedir ki?
Ne yazık ki çizgi filmlerde bile var .
Nette çok fazla resim var . Telden girdiğim için şu anda ekleyemiyorum .
Minicik beyinlere senelerdir , cinsel içerikli mesajlar empoze edilmeye çalışıyor .
İlk öğrendiğimde bende çok şaşırmış hatta biraz abartı gelmişti .çok şaşırdım gerçekten...
Kurcaladıkça kafayı sıyırmamak mümkün değil .biz bi ara eşimle sırf bu konu yüzünden kafayı sıyırmıştık her gördüğümüz şekilden bi anlam çıkarmaya çalışıyoduk fesat olduk iyice
pepe de bile var.
Miki fare de ki görüntüyü farkettiniz mi ?
Nette çok geniş bilgiler mevcut
http://www.yenidunyaduzeni.net/subliminal-mesajlar-25-kare-teknigi.html
Nette yazılanlar bilinç altına işlediği falan ama bende hiç öyle bir durum olmadı o yüzden pek ciddiye almıyorum sanırım...
Nette yazılanlar bilinç altına işlediği falan ama bende hiç öyle bir durum olmadı o yüzden pek ciddiye almıyorum sanırım...
Misal mc donaldstan midem bulanıyor, hiç bir zararlı alışkanlığım yok...
Bana işlememiş herhalde bu mesajlar
Miki farenin eliyle tuttuğu şeye dikkatli bak lütfenbunda ne var rengi?:44:
mavi elbiseyi inceleyin
Ben anlamadım ama bu kareden bişey.
Mavi elbisede ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?