Oyuncakta subliminal (25.kare) mesajı

Kızlar bu mesajlar ne gibi sorunlara yol açıyormuş? Ben miki fareyle goofy ile büyüdüm şahsen ve kendimde hiç bir gariplik hissetmiyorum. Hatta hala izliyorum:)

Koalina tarafından yazılmıştır:)

hadi canım çizgi filmlerde böyle şeyler mi var şuan şok oldum amaçları nedir ki?

Son düzenleme:
hadi canım çizgi filmlerde böyle şeyler mi var şuan şok oldum amaçları nedir ki?
Ne yazık ki çizgi filmlerde bile var .

Nette çok fazla resim var . Telden girdiğim için şu anda ekleyemiyorum .
Minicik beyinlere senelerdir , cinsel içerikli mesajlar empoze edilmeye çalışıyor .

Ne yazık ki çizgi filmlerde bile var .

Nette çok fazla resim var . Telden girdiğim için şu anda ekleyemiyorum .
Minicik beyinlere senelerdir , cinsel içerikli mesajlar empoze edilmeye çalışıyor .

çok şaşırdım gerçekten...

biz bi ara eşimle sırf bu konu yüzünden kafayı sıyırmıştık her gördüğümüz şekilden bi anlam çıkarmaya çalışıyoduk fesat olduk iyice

çok şaşırdım gerçekten...
İlk öğrendiğimde bende çok şaşırmış hatta biraz abartı gelmişti .
Fakat aaraştırdıkça işin boyutunun ne kadar ciddi olduğu üzülerek farketmiştim .

Reklamlarda ürün satışını arttırmak için gizlenen mesajlar bir yere kadar kabul edilebilir geliyor ama cinsel öğelerin çocukların bilinçaltına yerleştirilmesi çok acı .
Çok erken yaşta cinsellikle tanışan ve yine bunu gayet normal karşılan çocukların olması , bu mesajların ne kadar etkili ve başarılı olduğunun göstergelerinden bence

Son düzenleme:
Nette yazılanlar bilinç altına işlediği falan ama bende hiç öyle bir durum olmadı o yüzden pek ciddiye almıyorum sanırım...

Insanlar farkinda olmadigi icin var ya zaten bu bilincalti mesajlari. Yoksa niye yapsinlar… Sen gözünün gördügü ayip seyleri istediginde kapatirsin, ama göremedigin biseyi ay igrenc diyip kapatamassin cünkü fark etmiyorsun ama bilinc altin sen onu anlamadan coktan kaydetti bile… insan ilk düsündügünde sacma geliyor zaten görmüyom etmiyom diye. E ozaman niye yapiyorlar bunu? Ilk subliminal 1957 yilinda yapildi sinemada. Her 5 saniyeye bir popcorn ye cola ic mesaji verdiler insanlarin fark etmiyecegi bi sekilde ve o gün popcorn la cola satisi patlamis gitmis.

Şanslılar grubundasınız :)

Şu anda çocukların maruz kaldıkları mesajlar o kadar fazla ki , etkilenmemelerine imkan yok. Bu bilinçaltını mesajlarla yönlendirme olayı çok yaygın ve etkili . Açıkçası bana çok inandırı ve ürkütücü geliyor .
Yine de çocuklarımızı mesaj taşıdığı bariz çizgi filmlerden uzak tutmakta fayda var .

Youtube a da subliminal mesaj ve illuminati yazarsaniz karsiniza cikacak videolara bir goz atin.

Birde turkce bir blog vardi pc de kayitli.simdi hatirlamiyorum.Onuda paylasirim.Bir ara arastirmaktan kafayi siyiriyordum ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla yazmasa bile insanın temel içgüdülerinden biri olduğu için zaten kaçınılmaz bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…