• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyuncakta subliminal (25.kare) mesajı

bunlara dikkat etmek gerek
çoğu çizgi filmde de var. iyi arastırmak lazım.

aslında burada öyle bir konu açıp, hangısınde var
hangısınde yok
insanlar bılmelı
daha doğrusu anneler.

böyle bir konu açıldı daha önce ama ne hikmetse hiç okunmayan, ilgi çekmeyen bir bölüme taşıdılar... konuda orada unutulup, gitti

mavi elbisenin şekline bak canım:34:

ben bu karenin gerçekliğinden tam emin değilim ama googleda aratınca zaten karsıma bunlar çıktı
kimbilir belki sonradan kaldırılmıstır.
ama zaten genel manada cok fazla var bunlardan.

abartılıyor olabiir belki yine de var ama:34:

yok değil tabii ki ama subliminal mesaj var denilen resimler gerçeğinde yok bence.minnie'nin çok resmini ve çizgi filmini araştırdım.hatta o aralar epey takılmıştım çizgi filmlere sübliminal mesaj bulmak için:1:

gerçekten dikkat edin çizgi filmlere.. 25. kare tekniği abartı değil bununla ilgili deney yapılmış .. sinemada seyircilere 25. kare tekniğiyle kola reklamı yapılmış ve sinemadan çıkan insanların bir çoğu kola almaya yönelmiş ..

sadece 25. kare de değil bakın çizgi filmlerde korkunç şeylerde işleniyor
verdiğim linki izleyin bir büyük olarak ben bile bakamadım resmen +18 ama bu bir çizgi film

http://www.replikvideo.net/9954/happy-tree-friends-bacagini-kesiyor-18-testere-8-saw-8-fragmani

Bu çizgi film ne subliminal mesaj içeriyor ne de çocuklar için hazırlanmış bence. Bu şekilde kafası gözü patlayan sevimli çizgi karakterler yapmak bir ara modaydı ama hedef kitlesi çocuklar değildi. Hiç bir anne baba da bunu çocuğuna izletmez sanırım. Ya da bir tv kanalında çocuk kuşağında gösterilmez. Bu subliminal mesaj değil.

Bahsettiğiniz 25. kare olayı da evet var ve yasaklandı diye biliyorum ben.

Ben yap boz da sex yazısını görmek istediğim için mi , oyuncak ararken yazıyı gördüm .
Ürün hala sitede satışta , belki daha net gözükür oradan bakınca .
Biraz ufak eklemişim.

Ben baktım ve hiç aklıma sex yazısı gelmedi açıkçası. Siz yuvarlak içine alana kadar tam olarak nereye bakmam gerektiğini de anlamadım. Yuvarlak içindekini de suç okudum. O kadar bariz değil ve cidden canınızı sıkmaya değmez.

Youtube a da subliminal mesaj ve illuminati yazarsaniz karsiniza cikacak videolara bir goz atin.

Birde turkce bir blog vardi pc de kayitli.simdi hatirlamiyorum.Onuda paylasirim.Bir ara arastirmaktan kafayi siyiriyordum ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Michael scofield sanirim o blog. Direk de yazamadim :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canınınfıstığı evet o büyükler için bir çizgi film nette var izlenebiliyor ben orda 25. kare var demedim
şunu demek istedim çocuğum çizgi film izliyor diyerek arkanızı dönüp gitmeyin
bakın ne izlediğine çünkü çizgi film gibi görünüp şiddet içeriyor demek istediğim o ne izliyor bakın yani ...

Michael scofield sanirim o blog. Direk de yazamadim :D

Ahahahaha tam isabet :) soyadi daha bi turkce yazamamissin nedenseee :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yani bakın demiş biri lion king bu mesajlarla dolu, şunu bir izler misiniz?

http://www.youtube.com/watch?v=ltEvzsLUFBc

Burda cidden bir çizgi film yapımcısının sex yazdığını iddia etmek neyin kafası bilemiyorum. Küçükken bulutları çok fazla şekillerle özdeşleştirme çabasına girilmiş belli. Bakın tükçe ayıp kelimeler düşünün. O kelimelere ne kadar çok yerde geçiyor. Bizim bir kitapta "sayarak" kelimesi sa kısmı satır sonuna gelip ayrılmıştı. Abartmıyorum yarım saat bu kelimenin alt satırda kalan kısmına bakıp bakıp gülmüştü erkek arkadaşlar. Ne olduğunu o gün öğrendiğim bir kelimeydi.

yani bakın demiş biri lion king bu mesajlarla dolu, şunu bir izler misiniz?

http://www.youtube.com/watch?v=ltEvzsLUFBc

Burda cidden bir çizgi film yapımcısının sex yazdığını iddia etmek neyin kafası bilemiyorum. Küçükken bulutları çok fazla şekillerle özdeşleştirme çabasına girilmiş belli. Bakın tükçe ayıp kelimeler düşünün. O kelimelere ne kadar çok yerde geçiyor. Bizim bir kitapta "sayarak" kelimesi sa kısmı satır sonuna gelip ayrılmıştı. Abartmıyorum yarım saat bu kelimenin alt satırda kalan kısmına bakıp bakıp gülmüştü erkek arkadaşlar. Ne olduğunu o gün öğrendiğim bir kelimeydi.

evet çok çok abartanlar var bu konuda haklısınız ...
kar ın üzerinde bile sex yazılıyor diyenler var bu yanıltmaca ve abartı
ama bazıları bariz belli mesajlar içeriyor
mesela bir çizgi film daha vardı ve arkadaki tabloda çıplak kadın vardı dikkatli bakıldığında görülebiliyordu

minie nin mavi elbisesini gerçekten hiç anlaamdım birileri ne var diye yazınca elbiseye dikkat et dediler baktım baktım anlamadım sonra birileri açık açık yazınca öğrenmiş oldum. Bazı şeylerde biraz fazla abartılıyor sanki yada beyin nasıl görmek isterse onu görüyor. böyle şeyler yok demiyorum ama buna gelene kadar zaten artık dizilerde açık açık herşeyi görüyor çocuklar. dizi izlettirmiyoruz demeyin çizgi film izlerken reklam arasında veya kanal değiştirirken dizinin reklamıında bile görülebiliniyor. Ki aşk sevgi gibi konular çizgi filmlerde de var. Çocuklar zaten kendilerini leyleklerin getirdiğini düşünmüyor. Birde gök yüzündeki bulutlar ve kahve telvesi içinde böyle düşünüyorum insan bakınca neyi görmek isterse neyi hayal ederse o yöne çekebiliyor. Bulutları kötü niyetli insanlar yapmadığına göre bilinçaltı kendi şekillendiriyor diye düşünüyorum. Tabi 25. kare olayı ayrı bilerek yerleştirimesi gibi durumlarda olabilir ama herşeyide abartmamak lazım. Bizlerde çizgi filmlerle büyüdük. Şirinler köyüde siyasi komünizmi destekliyor öğretiyor ama komünist olmadık sonuçta.

evet çok çok abartanlar var bu konuda haklısınız ...
kar ın üzerinde bile sex yazılıyor diyenler var bu yanıltmaca ve abartı
ama bazıları bariz belli mesajlar içeriyor
mesela bir çizgi film daha vardı ve arkadaki tabloda çıplak kadın vardı dikkatli bakıldığında görülebiliyordu

Bana ilginç gelen Georgie diye bir çizgifilm vardı misal. Üvey erkek kardeşlerinin aşık olduğu ve bir sahnede soğuktan donmasın diye çırılçıplak üzerine uzandığı. Sonra Sailor Moon (Ay savaşçısı) çizgi filminde dönüşümlerini hep çıplak yaparlar. Hatta bir sezonunda normal hayatta erkek ama dönüşüm geçirince kadın olan karakterler vardı. Ben izlediğimde ortaokuldaydım sanırım kafa karışıklığımı anlatamam. Yani böyle çizgifilmler var bir sürü.

Hangimiz Şeker Kız Candy Terry'i öpünce mest olmadı? Bir dönemin uzun saç aşkı burdan geliyor bence. Her şeyden geçtim şu an mevcut gençlik dizilerinde normalleştirilen şeyleri gördükçe minnienin kolunda gördüğü penis resmi ya da yapbozdaki sex bana o kadar korkunç gelmiyor.

Son düzenleme:
minie nin mavi elbisesini gerçekten hiç anlaamdım birileri ne var diye yazınca elbiseye dikkat et dediler baktım baktım anlamadım sonra birileri açık açık yazınca öğrenmiş oldum. Bazı şeylerde biraz fazla abartılıyor sanki yada beyin nasıl görmek isterse onu görüyor. böyle şeyler yok demiyorum ama buna gelene kadar zaten artık dizilerde açık açık herşeyi görüyor çocuklar. dizi izlettirmiyoruz demeyin çizgi film izlerken reklam arasında veya kanal değiştirirken dizinin reklamıında bile görülebiliniyor. Ki aşk sevgi gibi konular çizgi filmlerde de var. Çocuklar zaten kendilerini leyleklerin getirdiğini düşünmüyor. Birde gök yüzündeki bulutlar ve kahve telvesi içinde böyle düşünüyorum insan bakınca neyi görmek isterse neyi hayal ederse o yöne çekebiliyor. Bulutları kötü niyetli insanlar yapmadığına göre bilinçaltı kendi şekillendiriyor diye düşünüyorum. Tabi 25. kare olayı ayrı bilerek yerleştirimesi gibi durumlarda olabilir ama herşeyide abartmamak lazım. Bizlerde çizgi filmlerle büyüdük. Şirinler köyüde siyasi komünizmi destekliyor öğretiyor ama komünist olmadık sonuçta.

Yani evet en basitinden 1000 tane erkek şirine karşılık bir tane Şirine olması nedir o zaman? Ya da süslü şirin aslında gay mi?

Bana ilginç gelen Georgie diye bir çizgifilm vardı misal. Üvey erkek kardeşlerinin aşık olduğu ve bir sahnede soğuktan donmasın diye çırılçıplak üzerine uzandığı. Sonra Sailor Moon (Ay savaşçısı) çizgi filminde dönüşümlerini hep çıplak yaparlar. Hatta bir sezonunda normal hayatta erkek ama dönüşüm geçirince kadın olan karakterler vardı. Ben izlediğimde ortaokuldaydım sanırım kafa karışıklığımı anlatamam. Yani böyle çizgifilmler var bir sürü.

Hangimiz Şeker Kız Candy Terry'i öpünce mest olmadı? Bir dönemin uzun saç aşkı burdan geliyor bence. Her şeyden geçtim şu an mevcut gençlik dizilerinde normalleştirilen şeyleri gördükçe minnienin kolunda gördüğü penis resmi ya da yapbozdaki sex bana o kadar korkunç gelmiyor.

beyinle alakalı bir durum beyin algılıyor yani biz dikkat etmesekte bunu uzmanlar daha iyi bilir
hani bize korkunç gelmesede bilinç altına atılıp bir süre sonra patlak verebiliyor

Durum zaten bakip ne varmis burada demekle olmuyor ki.. Subliminal mesajlar bilincli bir şekilde bakilip fark edilemez ancak bu mesajlar bilinç altina işler

Yani ben bunu bilinçli bakarken görmedim öylesine izlerken nasil etkilenecegim mantigi değil olay..

Ha bu demek değildir ki sapik olacak tüm.çocuklar ... Ama dikkatli olmaktan zarar cikmaz

beyinle alakalı bir durum beyin algılıyor yani biz dikkat etmesekte bunu uzmanlar daha iyi bilir
hani bize korkunç gelmesede bilinç altına atılıp bir süre sonra patlak verebiliyor

Sanırım henüz çocuğum olmadığından ben biraz esnek bakıyorum. Sex kelimesi görünce ilerde neyin patlak vereceğini anlayamıyorum. Çıplak kadın figürü görünce ya da. Yani o kadar çok çıplak kadın figürü görebiliyorlar ki çocuklar. Yani bakın işte falanca şarkıyı tersten dinleyince şeytana tapma varmış derlerdi bizim zamanımızda da. Oldukça inançlı (Hristiyan) metal gruplar ingilizce bilmeyen insanlar tarafından satanizmle suçlandı bir süre. Kesinlikle subliminal mesaj denen olayın olduğunu düşünüyorum ama çocuklara yapılan bu şeyleri belki de mantığım kabul etmiyor. Yani çocuklar tüm ülkelerde ve kesimlerde masum ve kutsal. Hiç kimse böyle bir şeye müsade etmezdi diye düşünüyorum.

Durum zaten bakip ne varmis burada demekle olmuyor ki.. Subliminal mesajlar bilincli bir şekilde bakilip fark edilemez ancak bu mesajlar bilinç altina işler

Yani ben bunu bilinçli bakarken görmedim öylesine izlerken nasil etkilenecegim mantigi değil olay..

Ha bu demek değildir ki sapik olacak tüm.çocuklar ... Ama dikkatli olmaktan zarar cikmaz

Çıplak gözle anlaşılmıyorsa o zaman "uzman" insanların iddialarına bakmak lazım diye düşünüyorum. Subliminal cartoon diye aratınca çıkan şeylerin çoğu hassas annelerin buldukları gibi görünüyor.

Sanırım henüz çocuğum olmadığından ben biraz esnek bakıyorum. Sex kelimesi görünce ilerde neyin patlak vereceğini anlayamıyorum. Çıplak kadın figürü görünce ya da. Yani o kadar çok çıplak kadın figürü görebiliyorlar ki çocuklar. Yani bakın işte falanca şarkıyı tersten dinleyince şeytana tapma varmış derlerdi bizim zamanımızda da. Oldukça inançlı (Hristiyan) metal gruplar ingilizce bilmeyen insanlar tarafından satanizmle suçlandı bir süre. Kesinlikle subliminal mesaj denen olayın olduğunu düşünüyorum ama çocuklara yapılan bu şeyleri belki de mantığım kabul etmiyor. Yani çocuklar tüm ülkelerde ve kesimlerde masum ve kutsal. Hiç kimse böyle bir şeye müsade etmezdi diye düşünüyorum.

canım zaten bunun amacı farklı şeyler çocuktur masumdur gözüyle bakılıyor ve bu işlerine geliyor masum olmaları kandırabilmelerinin kolay olduğunu gösteriyor bunu yapanlara,
gelecek nesilin beynini yıkamak gibi bir gaye var , kendi amaçları için çalışıyorlar ...
çıkar olduğu zaman , kendi düşüncelerini kabul ettirmeye veya yeni dünya düzeni yaşatmak istediklerinde bu yöntemleri kullanıyorlar..
ve çocuklar bunlar için bir nimet hani ağaç yaşken eğilir hesabı..
bunu belli kesim ler yapıyor, yani insanların içinde kötülük olduktan sonra çocuk felan dinlemezler ...
ben böyle düşünüyorum tabi, sizde haklı olabilirsiniz elbette ...

bende dediğin gibi görünce ileride ne olacağına anlam veremiyorum. bizde çocukken bu tarz şeylere maruz kalmış olmalıyız bu hep varsa. bilemiyorum yeni nesil ne olur. o zaman eve televizyon, internet, cep telefonu, tablet falan almayalım oyuncak olarakta klasikleşmiş bebek araba falan alalım ne yapmalıyız hadi herşeyi yaptık bu çocuk sokakta panoda hiç bir yerde mi görmicek bilemiyorum. Ama zaten benim kendi düşüncem eskiden beridir 3 yaşına kadar kesinlikle televizyon olmıyacak ve oyuncakları lego tarzı zeka geliştirici şeyler olucak. Cep telefonu bilgisayar tarzı şeylerle kesinlikle oynamasına izin vermeyeceğim zaten tek zarar bu gizli mesajlar değil radyasyonlu cihazlar ne kadar geç etkilenmeye başlarsa o kadar kardır diye düşünüyorum. çocuk yetiştirmek oldukça zor olmalı

bende dediğin gibi görünce ileride ne olacağına anlam veremiyorum. bizde çocukken bu tarz şeylere maruz kalmış olmalıyız bu hep varsa. bilemiyorum yeni nesil ne olur. o zaman eve televizyon, internet, cep telefonu, tablet falan almayalım oyuncak olarakta klasikleşmiş bebek araba falan alalım ne yapmalıyız hadi herşeyi yaptık bu çocuk sokakta panoda hiç bir yerde mi görmicek bilemiyorum. Ama zaten benim kendi düşüncem eskiden beridir 3 yaşına kadar kesinlikle televizyon olmıyacak ve oyuncakları lego tarzı zeka geliştirici şeyler olucak. Cep telefonu bilgisayar tarzı şeylerle kesinlikle oynamasına izin vermeyeceğim zaten tek zarar bu gizli mesajlar değil radyasyonlu cihazlar ne kadar geç etkilenmeye başlarsa o kadar kardır diye düşünüyorum. çocuk yetiştirmek oldukça zor olmalı

cok haklısınız bende sizin gibi dusunuyorum. simdi 1 yasındaki bebegin elinde bile cep telefonu var. anneler babalar buna nasıl izin veryorlar anlamıyorum.

Son düzenleme:
birde şunu düşünüyorum bizler orada sex yazısını görüyoruz daha önceden tanıdığımız için öyle algılıyor bilinçaltımız ama çocuk ufak daha okuma bile bilmiyor orada gördüğü şey acaba sex yazısımı yoksa bir bulut mu? yani çocuğun bilinçaltında ne gördüğü nasıl anlaşılıyor? bir objeyi hiç tanımayan bir çocuk paylaşılan resimdeki elbise gibi onu elbise olarak algılaması gerekmiyormu görmemiş altında ne yattığını nasıl algılayacak veya algılıyorsa neye göre algılıyor deniyor biri bu konuda bilgili mi? Yoksa herkes cani katil sapık olmaz mıydı? Çocukların çok etkilendiğini düşünüyorum bende ama açık açık izlediği çizgi filmde kavga ediliyorsa çocuk kavgayı saldırganlığı tabikide öğreniyor. ama bilinçaltında o kavgayı başka birşey olarak nasıl görüyor mesela?

Back
X