Bebek İkinci El Oyuncaklarımız yürütec eğlenceli aktivite ve dahası/satılmıştır

Yurutec kizimin yurutecinin aynisi. Biz cok memnun kalmistik. Taş gibi. Saglam.. Kizim 1.5 yasinda hala ustundeki muzikli aparatiyla oynuyor.. :) aparatin cikiyor olmasi cok kullanisli hale getiriyor. Mama da yedirdigim cok oldu uzerinde.
Ben cok memnun kaldigim icin yazmak istedim alacak olan arkadaslar icin..

Hayirli satislar bol kazanclar :)

Bu bebegımız konusuyor anne acıktım mama ver aglıyor guluyor ama pilleri takıp bakmam lazım tabı kı cunkı uzun zamandır bir kenarda kullanılmıyordu joker magzasından 100 tl ye alınmıstı

Hatırladıgım kadarıyla basını fılanda sallıyordu ama bakmam lazım foto cekerken denemeyı unutmusum

Kırmızı olanda kalemi var bulucam inş suyla ıslatıldıgında bebeğiniz yada cocugunuz yazı sekıl yapıyor sonra kendı kuruyor duvarları cızdırmektense bunu cızmek anneler ıcın daha eğlencelı

Küçük peluşlarımız dan ikisini iki tanesını alana 4 adet olarak yollacagım bıraz yıpranmış durumda ikisi cunkı

Hello kıty cantamızın içini kızım kalemle karalamıs ama dıstan hale iyi durumda kucuk kızlarımıza el cantası olarak çok hos ayrıca gozluk. Kabı olarakta kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…