Canim merhaba öncelikle aktivite masası ni bir arkadas ayırt ti ama filimiz Joker mağazasında satılıyor ve gerçekten çok kaliteli bir ürün ben hem yurtdışı hem istanbulda yaşadığım için çok az kullandık sapından bebeğiniz itince ağzından topları sırayla fırlatıyor markası inan ki bakmadım alırken de sadece 100 tl verdim :)) bunu iyi biliyorum :)))Merhaba, aktivite masası ve top fırlatan filin markasını öğrenebilir miyim? Özelliklerine bakmak istiyorum. Hoşuma giderse alacağım.
İstanbul atasehır canım birde resımdekı gb buyuk bir oyuncakHangi ildesiniz acaba. Fil icin soruyorum. Bir de büyüklüğü ne kadar?
Özelden yazıcam canımanakucağına fiyat vermek istemiyorum ama kargoyuda katarsak bana uyguna gelsin istiyorum.en düşük kaç yapabilirsiniz
satıldımı aceaba fyat nedrı
bunlarında fıyatı nedırEki Görüntüle 1517134 Eki Görüntüle 1517135 merhabalar öncelikle kızlar evde yer açmak için elimizde ki oyuncakları elden çıkarıyorum umarım keyifli bir alışveriş olur iki taraf içinde bu arada çoğu az kullanılmıştır yeniden farkı yoktur Eki Görüntüle 1517132 Eki Görüntüle 1517133
Canım özelden yazdım iletişim bilgilerini çoğu duruyor bu aradabunlarında fıyatı nedır