Bebek İkinci El Oyuncaklarımız yürütec eğlenceli aktivite ve dahası/satılmıştır

Kınder oyuncagın içine kucuk oyuncaklarımızı koyup oynuyorduk biz ses çıkardıgı için benim bebişler oyalanmıstı

image.jpg

Mamalığınızı hıc kullanmadık alıp kenara koydugumuz bir urun cunkı kızım kullanmak istemedı nedenı de cok hareketlı oldugundan sıkıntılara sokmadı kendısını kenardakı leke sılerken tozunu alıyordum ıslak mendıl lekesını bırakmıs kusura bakmayın :))

Hep bebişlere mı hastanede cantamızda bulunması gereken bir makyaj cantası kullanılmamıstır yurtdısından alınmıstır

ADMİNİM KIZMA NE OLUR :)) biz bayanlar hastanede dogum yapıncada guzel olmak isteriz inş konuyu kapatmazsınız bunun için

Yurutec kizimin yurutecinin aynisi. Biz cok memnun kalmistik. Taş gibi. Saglam.. Kizim 1.5 yasinda hala ustundeki muzikli aparatiyla oynuyor.. :) aparatin cikiyor olmasi cok kullanisli hale getiriyor. Mama da yedirdigim cok oldu uzerinde.
Ben cok memnun kaldigim icin yazmak istedim alacak olan arkadaslar icin..

Hayirli satislar bol kazanclar :)

Canım çok tesekkür ederim güzel yorumun için gercektende sapasağlam evde yer tutuyor diye satıyorum baska da bebiş dusunmuyorum bu yuzden satıyorum yoksa inan senınde dediğin gibi. Kimbilir kaç bebiş kullanır bu yurutecı :)) bende cok memnun kaldım düşme rıskı yok sallanıyor yemek masası oluyor :)) alacak olana şimdiden hayırlı olsun öptüm seni

Sonradan guncelledıgım urunlerı yurutecve bır kac sey dısında burdan bır uyeye ucretsız yolluyorum bu konumda bıtmıştır

X