• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El oyuncak

nehael

istersen daǧlar yerinden oynar
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
225
103
123
$016.jpg $018.jpg hepsi 25 tl dir benten laptop çalışıyor legolar toplam 85 parçadır bahçelievler istanbuldayım isteyen elden de alabilir

$020.jpg $021.jpg

sandalet muyanın geçen yaz 30 tl aldık 22 numara ama 23 giyen bebişede olur 5 tl
panduf 29 no 5tl
bisiklet 5 tl sadece ev içinde oynandı tertemiz

Eki Görüntüle 971394 Eki Görüntüle 971393

sandalet muyanın geçen yaz 30 tl aldık 22 numara ama 23 giyen bebişede olur 5 tl
panduf 29 no 5tl
bisiklet 5 tl sadece ev içinde oynandı tertemiz

ben bisikleti kesin alıcam ayırırmısınız
üstteki guruptanda alıcaklarım var ama çıkmışsınız denk gelemedik benden haber beklerseniz sevinirim.

diğer ekleyeceklerinizide görmek isterim ona göre toplu alırım elden.

Son düzenleme:
ilk resimde legolar ve sırt çantası dışındakiler ayrıldı
bisiklet ayrıldı

$023.jpg $026.jpg $027.jpg $oyuncak-temizlik-seti-2.jpg
ayakkabılar 21 numaradır 5 tl
vileda setiyle ütü masası birde askısı var bulunca eklicem ikisi 10 tl
vileda setinin parçalarını bulunca orjinal fotosunu yükleyeceğim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 971635 Eki Görüntüle 971633 Eki Görüntüle 971634 Eki Görüntüle 971636
ayakkabılar 21 numaradır 5 tl
vileda setiyle ütü masası birde askısı var bulunca eklicem ikisi 10 tl
vileda setinin parçalarını bulunca orjinal fotosunu yükleyeceğim
Ayakkabı ihtiyacımız şuan için yok ütü masası seti ve vileda setinide ben almak istiyorum
10 tl bunlar
5 tl bisiklet

ilk fotodaki oyuncaklarada legolar güneş gözlüğü ve sırt çantası hariç 15 tl olur demiştiniz toplamda 30 tl yapıyor bu şekilde siz ne zaman uygun olursanız elden teslim almak isterim adres bilgilerini özelden yada mail adresimden görüşebiliriz

bencede hayırlı olsunn:)) kapmışsın güzel güzel oyuncakları:)) biraz bizede kalsaydı:)) mutlu mutlu oynasın kuzucuk:)

Back