Sen kendini iyice evin hanımı gibi görmeye baslamışsın farkında mısın? Daha sevgılıyken bu kadar sorumluluk fazla.
Biraz mesafe koy dıcem ama bu satten sonra nasıl olacak bilmiyorum.
Kız da buyuyor ıyıce farklı farklı konularda göreceksın ki evın altını ustune de getırsen o evın sahıbı sen degılsın. Yıpranırsın, gerek yok.
Elimde degil o an bi haller oluyo ne oldugunu bende anlamiyorumHay yaşa
Elimde degil o an bi haller oluyo ne oldugunu bende anlamiyorum
Yok yok kusme tatlim o da nihayetinde cocuk , soyle yapsan mesela baska bi oyuncakla gonlunu yapsan hani sogukluk kalmaz boylece o da oyuncagi atar belki.Ay bende yaa. Ne kötü bişey aslında öyle bi isterdimki aa tatlı oyuncakmis valla kız cümlesini kurabilicek insan coollugunu gerçekten, ama yok Allah kahretsin vallahi damarlarim beynimde toplantı. Her ne olursa olsun kıza da kustu yani yüreğim yapıcak bişey yok.
Pardon da siz gündelikçi misiniz? Ne kadar acayip ya, misafir gittiğiniz evde temizlik yapmak! Bence sizin probleminiz sevgilinizi hayatınızın merkezine koymanız.Yaşım 22, erkek arkadaşımın annesi ve babası bizin ilişkimiz esnasında bosandilar, bu sebeple evde baba oğul ve 14 yaşında kız var. Temizlik yapmayı sevmemekle birlikte artık evi bok götürmeye başlayınca hiç değilse bir supurup toz alıyorum gittiğimde. Yalnız odasi temizliyorm küçük kızın karistirmamak adına. Zira oyuncak odasında değil zaten koridorda öyle cam kenarı bi yerde boşluk doldursun sus olsun diye konmuş.
Küçük kızın size laf sokma ihtimali yoktur bence saflıktan söylemiştir. Sevgiliniz şu an sizle diye düşünmemiştir eski sevgilisini kıskanabileceğinizi. Sevgiliniz için de öylesine birşeydi muhtemelen. O kıza alınmış hediye kaldıki bence onun için çok antipatik olacaksınız artık. Her ne olursa olsun saçma sapan bir konudan onun sevdiği bir bibloyu attırmışsınız.
Diğer arkadaşların dediği gibi sevgilinizin evinde toz almanıza ne demeli bilemedim
Pardon da siz gündelikçi misiniz? Ne kadar acayip ya, misafir gittiğiniz evde temizlik yapmak! Bence sizin probleminiz sevgilinizi hayatınızın merkezine koymanız.
Konuya gelince haksızsınız. Abi kız sonuna kadar haklılar. Kendini affettirmek için gidip banoyu ov, bir de mantı aç.
konu sahibi kızımız evlense,kayınpederi gel kızım evi temizleyiver dese kıyameti koparır,ben hizmetçi miyim diye
şu sevgilinin evinde yapılan işleri de gündelikçiye benzetenleri anlamıyorum...
bazı kadınlar için iş yapmak neden bu kadar ayıplanacak bir davranış?
konu sahibi durumunu belirtmiş, anneleri yokmuş... ne var bunda?
benimde nişanlım bekar evinde yaşıyor, bende gittiğim zamanlarda mutlaka sağını solunu toplardım..
bunda ne gibi sakınca var ki?
neden aşağılanacak bir hareket olarak görülüyor?
işte bu kadınlar zaten eşlerine bir bardak su vermeyi kölelik olarak gören,
ama her gün patronunun etrafında fır dönen , kendi ayakları üzerinde duran , son derece eğitimli kadınlar...
pehhh....