Oyuncak yüzünden yaşanan kıskançlık krizi!

Artık çok geç

Elimde degil o an bi haller oluyo ne oldugunu bende anlamiyorum

Ay bende yaa. Ne kötü bişey aslında öyle bi isterdimki aa tatlı oyuncakmis valla kız cümlesini kurabilicek insan coollugunu gerçekten, ama yok Allah kahretsin vallahi damarlarim beynimde toplantı. Her ne olursa olsun kıza da kustu yani yüreğim yapıcak bişey yok.

Ben çok kıskancım herkes bilir diye böbürlene böbürlene söylemek de neyin nesi? Kıskançlık güvensizlikten kaynaklanır sevgiden falan değil. Bunu güzel bir şey olarak algılamak da algı bozukluğu bana göre.

Bilmemkaç yıl önce yaşanmış bir şey, sevgiliye bile değil kardeşine alınmış bir hediye, ortalığı bu kadar birbirine katan yetişkin bir kadın. Komik, hatta trajikomik bir durum bence.

Yok yok kusme tatlim o da nihayetinde cocuk , soyle yapsan mesela baska bi oyuncakla gonlunu yapsan hani sogukluk kalmaz boylece o da oyuncagi atar belki.

Pardon da siz gündelikçi misiniz? Ne kadar acayip ya, misafir gittiğiniz evde temizlik yapmak! Bence sizin probleminiz sevgilinizi hayatınızın merkezine koymanız.
Konuya gelince haksızsınız. Abi kız sonuna kadar haklılar. Kendini affettirmek için gidip banoyu ov, bir de mantı aç.

çıkarılacak sonuç; yaşı kaç olursa olsun görümce hiçbir zaman kardeş olamaz !
her zaman fitne peşindedir.!

Iki tane beş yaşlarında bebenin hikayesini okuyorum sanki,yok artık ya...

Küçük kızın size laf sokma ihtimali yoktur bence saflıktan söylemiştir. Sevgiliniz şu an sizle diye düşünmemiştir eski sevgilisini kıskanabileceğinizi. Sevgiliniz için de öylesine birşeydi muhtemelen. O kıza alınmış hediye kaldıki bence onun için çok antipatik olacaksınız artık. Her ne olursa olsun saçma sapan bir konudan onun sevdiği bir bibloyu attırmışsınız.

Diğer arkadaşların dediği gibi sevgilinizin evinde toz almanıza ne demeli bilemedim

Sadece oyuncak işi değil bu eski sevgiliyke arkadaş olabilirdi eşinin kardeşi .ne yspacaktın reddetmi diyecektin.

İnsanların hayatlarına karışma lüksün yok.herkes yerini bilmeli

konu sahibi kızımız evlense,kayınpederi gel kızım evi temizleyiver dese kıyameti koparır,ben hizmetçi miyim diye

1.oyuncak cocugunmus zaten niye bu kadar tepki verdiniz ki
2.milletin evinin isini niye siz yapiyorsunuz ki
3.eminim zavalli sevgilinin zerre kadar aklinda kalmamistir onun fiii tarihinde hediye edilmis oldugu
4. Ustelik sevgiline hediye edilmemis bir seyin hesabini niye sevgiline soruyorsun ki
5. Yazik adam cok iyi niyetliymis ki kaldirma teklifinde bulunmus. Boyle bir insani boyle sacma bir mevzuyla niye uzuyorsunuz ki

Hayır oyuncağı attirmadim ben surat asinca sevgilim kardesine söylemiş oda kabul etmemiş oyuncak duruyor yani tabi ki kız kabul etmediği sürece öyle bir ihtimal olamaz bunu bende kabul ediyorum oyuncak bizimle :)))))

Uslubuna dikkat edersen sevinirim. Yorumları okumadan yorum yazdiginizi görebiliyorum. Sizede belirtiyim, ilişkimiz surecinde annesi ve babası boşandı. Evde sadece bi baba bi oğul bi de küçük kız kalınca bi noktadan sonra evi bok götürmeye başlayınca barı bi yararim dokunsun diye supurup toz alıyorum Bazen. Yemek yapmayı filan da bilmediğim için bari böyle bi hayrim dokunsun diyorum. Elimden başka bişey gelse onu da yapardım evin ortamı oldukça üzücü çünkü. Bilincsizliginize sağlık. Teşekkürler.

konu sahibi kızımız evlense,kayınpederi gel kızım evi temizleyiver dese kıyameti koparır,ben hizmetçi miyim diye

Ne yazık ki tutmadi :) Çünkü elimden geldigince yardimci olurum yalnız kaldı çünkü artık eşi gittiği için. Öyle bir tavır ve üslup benim için söz konusu olamaz. Kiskancliktan yaptığım sacmaliklari genel Karakterime yayma istersen :) saçmalık olduğunu kabul ediyorum bu arada, ama üzüldüm ne yapabilirim? bu da böyle :) Teşekkürler.

şu sevgilinin evinde yapılan işleri de gündelikçiye benzetenleri anlamıyorum...
bazı kadınlar için iş yapmak neden bu kadar ayıplanacak bir davranış?

konu sahibi durumunu belirtmiş, anneleri yokmuş... ne var bunda?

benimde nişanlım bekar evinde yaşıyor, bende gittiğim zamanlarda mutlaka sağını solunu toplardım..
bunda ne gibi sakınca var ki?
neden aşağılanacak bir hareket olarak görülüyor?

işte bu kadınlar zaten eşlerine bir bardak su vermeyi kölelik olarak gören,
ama her gün patronunun etrafında fır dönen , kendi ayakları üzerinde duran , son derece eğitimli kadınlar...

pehhh....

Aynen, ben merak ettiğimden sordum. Hani erkek arkadaşı kardeşi ile mi yaşıyor diye. Ben bırak sevgiliyi kankamın evini bile temizliyordum. 4 erkek yaşıyordu o evde, gündelikçi olduğumdan değil sevdiğimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…